3

865 26 2
                                    

Zaterdag 23-06-2016 15:03

'Zo erg bedankt voor het interview!' zeg ik terwijl ik hem bijna een knuffel wil geven maar me snel genoeg herpak.

'Het was leuk.' Zegt Thomas met een glimlach op zijn gezicht en als hij naar mij kijkt met ZIJN voetbal broekje aan wordt de grijns op zijn gezicht nog groter.

'Jah.. Totdat je cola ging pakken!' zeg ik nep bitchy.
'Ach.. dit staat je ook heel sexy hoor.' grijnst hij, waardoor ik met mijn ogen draai en de deur open doe die ik direct weer dicht doe omdat ik helemaal nat ben.

'Het regent..' zegt Thomas droog, ik rol met mijn ogen en zie dat mijn shirt doorschijnt en als Thomas het ziet begint hij te grijnzen.

'Zeg maar niks.. kan ik WEER kleren van je lenen?' vraag ik, waarop ik een knikje als antwoord krijg en dus langzaam naar boven loop om een shirt uit Thomas' kast te pakken.

Weet je wel niet hoe awkward het is om door iemands klerenkast te gaan terwijl je die genen nog maar een halve dag kent, en dan is die gene ook nog beroemd!
Uiteindelijk pak ik een lang shirt met het rolling stones logo er op.

Oke het word steeds in de minuut awkwarder omdat Thomas dus nu heel rustig met mijn camera op de bank zit foto's te bekijken.

Wacht! Hij is WAT aan het doen?!

'Thomas! Leg die camera weg!' schreeuw ik terwijl ik de eerste beste kussen die ik kan pakken naar haar hoofd gooi.

'Dit zijn hele mooie foto's weet je..' Zegt Thomas terwijl hij de kussen met gemakt vangt.

'Leg hem weg!' zeg ik terwijl ik nog meer kussens gooi.

'Waarom?' vraagt Thomas  alle kussens ontwijkend 'Het zijn hele mooie foto's, die van dat blonde blije meisje die bij het meer de eentjes aan het voeren is is mooi.' zegt hij terwijl ik de foto van mijn zusje in mijn hoofd weer opnieuw beleef.

Tranen ontstaan in mijn ogen.
'Lilly? Wat is er?' vraagt hij terwijl zijn mooie bruine ogen mij aan kijken.

'Niks! laat het maar zitten..' zeg ik terwijl ik langzaam naar de gang loop. Op de gang ga ik op de trap zitten, zitten denken.

I Like You // Thomas Brodie-Sangster FanfictionOnde as histórias ganham vida. Descobre agora