Λιγες στιγμές πριν το μεγαλο μπαμ..

360 48 11
                                    

Έλενα

Οι μέρες περνούσαν και ένιωθα ξανά ευτυχισμένη! Δεν μπορώ ούτε στιγμή μακριά του , είναι ο άνθρωπος μου! Ωστόσο μέσα στην ευτυχία μου ενιωθα και ένα περίεργο συναίσθημα,σαν ένα άσχημο προαίσθημα! Φοβόμουν ότι όλη ή ευτυχία θα χαθεί και την θέση της θα πάρει ή δυστυχία!

Ο Μάριος μου έλεγε ότι και αυτός είχε ένα άσχημο προαίσθημα, ότι κάτι κακό θα συμβεί αλλά στο τέλος και οι δύο λέγαμε ότι είναι μόνο δικές μας αρνητικές σκέψεις! Ο Τομέας απο την άλλη το τελευταίο διάστημα φέρεται κάπως παράξενα! Προσπαθεί να είναι γλυκός αλλά εκνευριζεται πολύ εύκολα! Όταν το ρωταω τι συμβαίνει, μου λέει ότι είναι λόγω δουλειάς! Αρχικά πίστευα ότι ίσως κάτι έχει καταλάβει για εμένα και τον Μάριο αλλά αν το είχε καταλάβει, θα με είχε διώξει κλωτσηδον ! Και το πιο παράξενο από όλα ήταν ότι τα απειλητικά μηνύματα είχαν σταματήσει!!Έτσι ξαφνικά, όχι ότι δεν μας χαροποιουσε αλλά όταν έγιναν τόσο ξαφνικά!

Ο Τομας για καλή μας τύχη έφυγε για ένα επαγγελματικό ταξίδι και ή κοπέλα του Μαριου έφυγε για Παρισι για να πάει να δει τους γονείς της! Άρα έχουμε το ελεύθερο για λίγες στιγμές με τον Μάριο! Έτσι αποφασίσαμε να φύγουμε για δύο μέρες ένα ταξιδακι αναψυχής μονο για τους δυο μας!

Αφού έφυγαν οι νομιμοί σύντροφοι μας , ετοιμαστηκαμε και εμείς και συναντηθήκαμε στο μέρος μας! Με περίμενε ο γλυκός μου , ήταν τόσο όμορφος και τόσο κομψός! Μόλις με αντίκρυσε το γνωστό του στραβο και γοητευτικό χαμόγελο εμφανίστηκε στο πρόσωπο του! Αχχ, πόσο σέξι ηταν !!

Αφού έφυγαν οι νομιμοί σύντροφοι μας , ετοιμαστηκαμε και εμείς και συναντηθήκαμε στο μέρος μας! Με περίμενε ο γλυκός μου , ήταν τόσο όμορφος και τόσο κομψός! Μόλις με αντίκρυσε το γνωστό του στραβο και γοητευτικό χαμόγελο εμφανίστηκε στο πρόσωπο τ...

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

- Γεια σου αγάπη μου! ,του είπα με ενθουσιασμό και ετρεξα στην αγκαλιά του! Εκείνος με καλοδεχτηκε αμέσως και έσφιξε στην αγκαλιά του!! Αχχ πόσο όμορφα νιώθω σε αυτήν την αγκαλιά , αισθάνομαι τόσο ασφαλής!

- Εισαι έτοιμη για το ταξιδακι αναψυχής?
- Πανέτοιμη, που θα με πας?, τον ρώτησα ενώ δεν ξεκολλούσα από την ζέστη του αγκαλιά!
- Αα μυστικό, θα με ακολουθησεις με το αυτοκίνητο!!
- χμμ τέλος πάντων! πάμε?
- ναι πάμε, είπε και μου έδωσε ένα ζουμερο φιλί που με έστειλε στα ουράνια! Αφού χωριστηκαμε στα αυτοκίνητα μας ,ξεκινησαμε για το ταξιδακι μας! Στον δρόμο είχα βάλει μουσική και τον παρακολουθούσα που μου χαμογελούσε μέσα από τον καθρέφτη! Αχχ πόσο τον λατρεύω!

Damned love 2-Its not over...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα