Πάθος...

550 57 6
                                    

Συγγνώμη που καθηστερησα να ανεβάσω κεφάλαιο!Ελπιζω να σας αποζημιωσω με αυτό το καυτό κεφάλαιο!

Έλενα

Οι μέρες περνούσαν και δεν είχα ούτε ένα σημάδι του, λες και εξαφανίστηκε για δεύτερη φορά. Του έδωσα το τηλέφωνο μου, τι έγινε? γιατί δεν με πήρε τηλέφωνο? Δεν με θέλει? Αποκλείεται, το είδα στα μάτια του , το άκουσα στα λόγια του , με ήθελε όπως τον ήθελα και εγώ! Δεν γινόταν ήθελα να τον δω και ο μόνος τρόπος ήταν να πάω στην εταιρεία, να τον ρωτήσω γιατί? Η πρόφαση καλή και ακίνδυνη ενώ η απουσία του άντρα μου διευκόλυνε αρκετά την όλη κατάσταση.

Όταν τον είδα εκεί να στέκεται και να με κοιτάει θυμός αλλά και επιθυμία κατέκλισαν το κορμί και τη καρδιά μου. Τον ήθελα όπως δεν έχω ποθήσει άλλον άντρα, ξέρω ότι αυτό είναι επικίνδυνο αλλά δεν μπορώ να μείνω μακριά του. Φοβάται! Και εγώ φοβάμαι αλλά η επιθυμία και έρωτας μου για αυτόν τον άντρα με κάνει να ξεχνάω τα πάντα.

Να μαι τώρα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου να τον περιμένω με κόκκινα, σέξι εσώρουχα και με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί στο χέρι. Βλέπω την ώρα να περνάει και η απελπισία με χτυπάει κατακέφαλα. Γιατί δεν έρχεται? Ο φόβος του είναι πάνω από τον έρωτα μας? Γιατί ? Γιατί? Και εκεί που τα σκεφτόμουν όλα αυτά, η πόρτα χτύπησε και έτσι ξαφνικά άρχισε ξανά να χτυπάει η καρδιά μου. Σηκώθηκα αμέσως και έτρεξα να ανοίξω την πόρτα και τον είδα εκεί να στέκεται ντυμένος μέσα στο όμορφο μαύρο του κουστούμι με τα μαλλιά του να είναι όπως συνήθως επιμελώς ατημέλητα. Αχ πόσο λατρεύω αυτά τα μαλλιά και όσο σκέφτομαι πόσες φορές από την νευρικότητα του έχει περάσει τα δάχτυλα του από εκεί μέσα, κάνει την επιθυμία απλά να φουντώνει.

Τον κοιτάω, με κοιτάει αλλά κανένας δεν κάνει τίποτα λες και ο χρόνος έχει σταματήσει και όλα γύρω μας έχουν χαθεί. Μόνο εγώ και αυτός, κανένας άλλος! Τα λεπτά περνούσαν και ξαφνικά σήκωσε το χέρι του και άρχισε να μου χαϊδεύει απαλά το μάγουλο. Το έκανε τόσο αργά λες και ήθελε να απομνημονεύσει την στιγμή, να την κρατήσει μόνο για εκείνον. Εγώ στεκόμουν ακίνητη και απολάμβανα το απαλό άγγιγμα του και τότε έκανε ένα βήμα προς τα έμενε χωρίς να αποχωρίζεται την ματιά μου ενώ το χέρι του παρέμενε στην ίδια θέση να με χαϊδεύει, κόλλησε το σώμα του επάνω μου και ένιωσα να καίγομαι ολόκληρη. Με έσπρωξε προς τα πίσω και έκλεισε την πόρτα με το πόδι του και σε κλάσματα δευτερολέπτου με αρπάζει, με στριμώχνει πάνω στην πόρτα και με φιλάει. Όλο μου το σώμα πήρε φωτιά, το μυαλό σταμάτησε να λειτουργεί, η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή, βρισκόμουν στον δικό μου κόσμο, σε έναν κόσμο που υπάρχει μόνο αυτός και εγώ!

Damned love 2-Its not over...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα