Σκέψεις...

671 65 2
                                    

Θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη για την καθυστέρηση του κεφαλαίου αλλά όντας φοιτήτρια πρέπει να παραδώσω πτυχιακή και τρέχω!

Έλενα

Στην θεωρία είναι όλα ωραία, στην πράξη όμως τι γίνεται ? Κάπως έτσι είναι και η ζωή , είναι ωραία να την ονειρεύεσαι , να την φαντάζεσαι όπως τη θέλεις, μα όταν ξυπνάς, να πρέπει γυρνάς απλά στην πραγματικότητα. Μα γιατί όμως μετανιώνεις? Εσύ δεν την έφτιαξες αυτή την πραγματικότητα , εσύ δεν την κατασκεύασες και έδωσες εντολή να γίνεις μέρος της , να ζεις και να συμβαδίζεις με βάση αυτή την ζωή, με τα πρέπει και όχι τα μη!?

Δεν σε αναγκάζει κανείς να κάνεις κάποια πράγματα, δεν σε αναγκάζει κανείς κάποιες από τις πράξεις σου να μην συμβαδίζουν με τα μη και όμως απλά επιβάλλεις στην ζωή σου , στην καρδιά σου , στην λογική σου τα πρέπει και η καρδιά, τι γίνεται με αυτή, που θα την βάλουμε ?Η καρδιά είναι πάντα αυτή που μας ξυπνάει από το λήθαργο αλλά και αυτή που μας ρίχνει στα τάρταρα! Έτσι έγινε και με την δική μου ζωή η λογική με καθοδηγούσε στην ζωή μου αλλά όταν μπήκε η καρδιά όλα έγιναν άνω κάτω.

Πριν έξι χρόνια..

Ο Μάριος έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου, η καρδιά μου χτυπούσε μόνο με ένα βλέμμα του , με ένα χαμόγελο του και ολόκληρο το κορμί μου ξυπνούσε μόνο με ένα άγγιγμα του! Ήταν η πρώτη φορά που η καρδιά έκανε κουμάντο, δεν με ενδιέφερε πια ούτε να φάω λεφτά , ούτε να κοροϊδεύω τον Τζον! Το μόνο που είχε σημασία ήταν να είμαι μαζί με τον Μάριο, μόνο για αυτόν ζούσα ,μόνο για αυτόν ανέπνεα! Το πρώτο χτύπημα ήρθε όταν έμαθα ότι με κορόιδευε τόσο καιρό, ότι μου το έπαιζε ερωτευμένος και όμως μπορεί να το πίστεψα αλλά τα μάτια του μου έδιναν την εντύπωση ότι η αγάπη του είναι αληθινή!

Ο θάνατος όμως του Τζον, ήρθε σαν κεραυνός κατά πάνω μας, σαν ο Θεός να μας τιμώρησε παίρνοντας δίπλα του έναν πραγματικά άγιο άνθρωπο. Ο Τζον ήταν η προσωποποίηση της καλοσύνης, μπορεί στην αρχή να τον είδα σαν λαυράκι, σαν χρυσωρυχείο αλλά μετά κατάλαβα ότι κάποιοι άνθρωποι πρέπει να μένουν ανέγγιχτοι. Οι τύψεις και οι ενοχές απλά με είχαν κατακλύσει, το μόνο που ήθελα ήταν να φύγω, να απομακρυνθώ μακριά από όλους και από όλα. Δεν μπορούσα να είμαι άλλο κοντά στον Μάριο, για πρώτη φορά απέκτησα συνείδηση και έτσι έφυγα, μη θέλοντας να κάνω άλλο κακό σε αυτήν την οικογένεια. Ο Τζον μου είχε αφήσει μεγάλη περιουσία από ότι έμαθα, αλλά δεν είχα κανένα σκοπό να την πάρω.

Έφυγα μακριά , για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, ταξίδεψα στην Ευρώπη, έκανα κάποιες γνωριμίες, ώσπου γνώρισα τον Τόμας Σουέζε, μεγαλοεπιχειρηματίας πάνω κάτω στην ηλικία του Τζον.Βέβαια εντελώς διαφορετικός, ο Τόμας είναι η προσωποποίηση της σκληρότητας αλλά και της δικαιοσύνης. Δεν δίνει δεύτερες ευκαιρίες ειδικά σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Στον  επιχειρηματικό τομέα, όλοι τον τιμούν και τον σέβονται. Αρκετά γοητευτικός για την ηλικία του αλλά για πρώτη φορά δεν έκανα καν την κίνηση να τον φέρω κοντά μου, να τον ρίξω στα δίχτυα μου. Αντίθετα εκείνος με προσέλκυσε, με διεκδίκησε μπορώ να πω. Αν και στην αρχή ήμουν αρνητική, μετά σκέφτηκα γιατί όχι , βλέπετε δεν είχα μάθει από τα λάθη του παρελθόντος. Έτσι γνωριστήκαμε και μετά από λίγο διάστημα παντρευτήκαμε. Μπορώ να πω ότι όντας παντρεμένη με έναν τόσο πλούσιο επιχειρηματία, μόνο θετικά αποτελέσματα φέρνει και φυσικά όλο και περισσότερες πόρτες επαγγελματικές ανοίγει.

Η ζωή μου στο Λονδίνο μπορώ ότι περνούσε γεμάτη από φωτογραφίσεις και ευτυχώς για εμένα η αναγνωρισιμότητα μου γινόταν όλο και μεγαλύτερη. Η προσωπική μου ζωή απλά έμενε στάσιμη και ζούσα μια πλουσιαπάροχη μεν αλλά χωρίς νόημα ζωή μαζί με τον Τόμας. Δεν λέω γοητευτικός για την ηλικία του και με αρκετή ενέργεια, μπορώ να πω μάλιστα ότι μέχρι ενός σημείου με γοητεύει κιόλας αλλά μέχρι εκεί, τίποτα παραπάνω.  Όταν όμως εκείνη την ημέρα είδα τον Μάριο  να στέκεται εκεί στην άκρη της πλατείας  και να με κοιτά με αυτό το γοητευτικό και λάγνο βλέμμα του, ένιωσα την καρδιά μου να ζωντανεύει ξανά. Όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές ανασύρθηκαν από το χρονοντούλαπο και άρχισα να πιστεύω ότι  στην ζωή μας όλα γίνονται για ένα λόγο. Ίσως η μοίρα να παίζει ένα παιχνίδι και εμείς απλά είμαστε τα πιόνια της!



Damned love 2-Its not over...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα