Chapter 32

1.9K 105 14
                                    

Kadehteki şarabı suratına fırlatmıştım. Ah tabi yanındaki esmer içinde Calvin'in şarabını kullanmıştım.

Neymar suratı tıpkı şarap gibi sinirden kızarırken hızlıca odama çıkmıştım.

İşte şimdi işim bitmişti.

Odama girip kapıyı kitlerken kahkaha atmaya başlamıştım. Çünkü Neymar'ın suratı o kadar komikti ki... Birkaç saat sonra da parti başlayacaktı. Hızlıca bavulumdan akşam için giyeceğim elbisemi çıkardım. O kadar seksi olacaktım ki... Kıskançlıktan öldürecektim onu.

Saçlarımı da düzleştirip bronz tonlarında makyajımı yaptım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Saçlarımı da düzleştirip bronz tonlarında makyajımı yaptım.

Birkaç saat sonra işim bitmişti. Aşağıdan gelen müzik seslerini ve kalabalığı duyabiliyordum. Telefonumu şarjtan çıkarıp kapıya doğru ilerledim ve kilidi açıp koridora baktığımda etrafın fazla karanlık olduğunu düşünerek telefonumun flaşını açtım.

İlerlerken birşeye çarptığımda kifredip durdum.

"Hey," dedi telefonumu aldı ve ışığı üzerime tutup beni inceledi.

"Nereye gidiyorsun?"

"Hazırlandım ve aşağı ineceğim." Güldü. "Güzel, kıyafetin nerde?" Gözlerimi kısıp ona baktığımda onun da üzerini değiştirdiğini farkettim. Telefonumu ondan alıp flaşı kapattım. Artık ikimizde karanlıktaydık.

"Çekil önümden,"

"Yaa.. Bir baksana üzerimden şarap kokusu çıkmış mı?" Diyerek elini çıplak belimin üzerine koyup beni kendine çekti. Bana doğru eğilirken burnuma boynundan gelen duş jelinin kokusu gelmişti. O koku kendi kokusuyla birleşince... Tanrım, dizlerim güçsüzleşmişti. Yere yığılabilirdim.

Kendime gelmeye çalışarak onu ittirdim ve topuklu ayakkabılarımın sesini dinleyerek hızlıca aşağı indim. Merdivenleri bitirmeme az kalmışken etrafa baktım. Tanrım! O stripriz direği mi? Ev gece kulübünden farksızdı! Bu kardeşler gerçekten parti nasıl yapılır biliyorlardı.

Belimde tekrar bir sıcaklık hissettiğimde Neymar'ın beni yanına çekmeye çalıştığını farkettim. Elini belimden çekip Marcus'un yanına doğru ilerledim bana gülüyordu. Neymar ise bana ters ters bakıp kalabalığa karışmıştı.

"Planını söyle," dedim kulağına bağırarak.

"Plandan vazgeçtim. O masadaki halin de neydi! Siz çok kıskançsınız,"

"Masayı unut ve planını harakete geçir,"

"Bak. Neymar seni kıskanıyor. Bunun farkındasın. Ama bir türlü duygularını söyleyemiyor sana çünkü sürekli kavga ediyorsunuz."

"Eee..?"

"O bütün gün seni kıskandırdı. Şimdi sıra sende. Çünkü partideyiz ve sen dansçısın. Ve çok seksi olmuşsun,"

SANTOS'11 || Neymar JrWhere stories live. Discover now