Αμαρτωλες στιγμές 2

2.9K 231 8
                                    

Εμιλυ

Αυτός ο άνθρωπος με έκανε να αισθάνομαι τόσο ποθητή, τοσο ερωτική!! Είχε το κάτι ,το κάτι που με έκανε να αναβω στο δευτερόλεπτο! Μία ματιά του και με άναβε, μία κουβέντα του και φουντωνα, ένα άγγιγμα του και έπαιρνα ολόκληρη φωτιά! Ήταν απλά μοναδικό! Μπορεί να ήταν όλο αυτό από έναν εκβιασμό αλλά ξέραμε και οι δύο ότι η έλξη που υπήρχε μεταξύ μας ήταν απλά απερίγραπτη! Δεν μπορουσαμε να μείνουμε σε ένα χώρο μαζί και να μην κάνουμε κάτι, μόνο ένα του βλέμμα και ήξερα τι ήθελε ! Και τι ήθελε? Μα αυτό που ήθελα και εγώ! Να βρεθώ κοντά του, πάνω του ,κάτω του!Είχα πάει με πολλούς άντρες αλλά με αυτόν εδώ αισθανομουν ότι δεν μπορω να ξεκολλήσω!

Όταν τον είδα στην δεξίωση με αυτό το υπέροχο, μαύρο κουστούμι του , πραγματικά εκείνη την ώρα ήθελα να του ορμηξω! Το παντελόνι του διέγραφε με ενα μοναδικό τρόπο τα καλογυμνασμένο του πόδια, ενώ το άσπρο του πουκάμισό διέγραφε εξαιρετικά το γραμμωμενο του κορμί και τέλος το σακάκι που σημειωτέον ήταν ξεκουμπωτο έκανε το όλο σύνολο τόσο σέξι!Μόλις ή καυτή του μάτια έπεσε πάνω μου , ενιωθα την καρδιά μου να πάλλεται σαν τρελή, λες και δεν το είχα ξαναδεί ποτέ, λες και αυτή ή στιγμή δημιουργήθηκε μόνο για εμάς τους δύο! Δεν άφησε σημείο για σημείο που να μην περάσει ή διαπεραστική του μάτια αλλά ξαφνικά σταμάτησε στα μάτια μου και αυτό με αποτελείωσε! Μου δήλωνε ξεκάθαρα ότι ήμουν δική του! Εγώ γιατί να το αρνηθώ??

Οταν βρεθηκαμε όλοι μαζι , οι κουβέντες ήταν μετρημένες και γενικότερα υπήρχε μία αμηχανία! Αργότερα το μήνυμα του απλά με έκανε να φουντωνω! Μπορεί να του το έπαιζα μερικές φορές δύσκολη αλλά πάντα ευχομουν να είμαι μαζί του και να χάνομαι σε αμαρτωλες και γεμάτες πόθο στιγμές!!

Αφού δικαιολογηθηκα λέγοντας ότι πάω να φρεσκαριστω , έφυγα από την παρέα που ήμουν και πήγα στο πίσω μέρος της έπαυλης αλλά δεν ήταν κανένας! Μα καλά αυτός δεν μου είπε να βρεθούμε εδώ?! Ξαφνικά άρχισε να χτυπά το κινητό μου και ο αριθμός του καζανοβα εμφανίστηκε στην οθόνη! Θα με τρελάνει αυτός ο άνθρωπος !

- Καλά που είσαι? ,του είπα κάπως επιθετικά
- Ηρέμησε αγριόγατα, θα παίξουμε ένα παιχνίδι.., είπε με την αισθησιακή του φωνή!
- Είσαι σοβαρός αγόρι μου σε μισή ώρα πρέπει να είμαστε μέσα , για αυτο μαζεψου!!
- Μην φοβάσαι αγριόγατα όλα θα γίνουν στο χρόνο που πρέπει να γίνουν!Είσαι έτοιμη?
- Άντε πες μου..είπα ανυπόμονη να δω που το πάει
- Θέλω να γυρίσεις και να καθίσεις πάνω στο παγκάκι που είναι εκεί.., αφού γύρισα είδα ένα παγκακι και καθισα , άντε να δω που το πάει
- Τώρα θέλω να ανοίξεις τα πόδια σου και να βγαλεις σιγά σιγά το εσώρουχό σου! Μα καλά δημόσιο στριπτίζ θα κάνω..
- Πας καλά αγοράκι μου?
- Κάνε αυτό που σου λέω ,είπε κάπως επιτακτικά
- Τέλος πάντων, είπα, έβαλα τον Άλεξ σε ανοικτή ακροαση και σηκωθηκα από το παγκάκι και αφού γύρισα , εσκυψα έτσι ώστε να φαίνεται σε όλο του το μεγαλείο το πίσω μέρος και αρχιζα να βγάζω το εσώρουχό μου σιγά σιγά ενώ ακουγα τις κοφτές ανάσες του καζανοβα
- τώρα θέλω να ανεβασεις το φουστάνι σου και άρχισε να παίζεις με τον εαυτό σου.., είπε με την αισθησιακή του φωνη και ένιωθα να υγραινομαι μόνο από αυτό!
Άρχισα να ανεβαζω το φουστάνι μου και αφού ξανακαθισα, το χέρι μου βρέθηκε στην ευαίσθητη περιοχή μου!
- Σκεψου ότι είναι το δικό μου χέρι εκεί και παίξε με την υγρη σου περιοχή! Είπε με μία βαθιά και συνάμα βραχνη φωνή και εγώ απλά τον υπακουσα!Τα δάκτυλα μου άρχιζαν να παίζουν με την κλειτορίδα μου και ένιωθα να γίνομαι ολο και πιο υγρή! Σκεφτόμουν ότι αυτός που μου το έκανε ήταν ο Άλεξ και ένιωθα να χάνομαι!
-Τωρα βάλε δύο δάκτυλα σου μέσα, είπε και εγώ σαν υπάκουη που ήμουν έβαλα δύο δάκτυλα μεσα και τινακτηκα στην κυριολεξία! Μπαινοβγαίναν τα δάκτυλα μου και ένιωθα να τελειωνω , εφτανα στο τέλος, ήμουν τόσο να τόσο κοντά!
- Έλα μωρό μου ,τελείωνε για εμένα.. είπε και απλά τρελάθηκα , τα λόγια του χτύπησαν κάθε σημείο του κορμιού μου και ελευθερώθηκα από όλο αυτό το γλυκό μαρτύριο!Προσπαθούσα να πάρω ανάσα αλλά δυσκολευομουν ενώ ακουγα τον Άλεξ από την άλλη μεριά του τηλεφώνου να βαριανασαινει!
- Σου άρεσε μωρό μου?, ρώτησε αλλά εγώ δεν του απαντήσα ακόμα προσπαθουσα να συνελθω.Ξαφνικα τον είδα να έρχεται προς το μέρος μου! Έκλεισα το κινητό και άρχισα να σουλουπωνομαι..
- Μην μωρακι μου δεν τελειώσαμε..ειπε και χωρίς προειδοποίηση,εσκυψε και άρχισε να παίζει το ευαίσθητο σημείο μου με την γλώσσα του! Ωωω , θα τελειώσω και δεύτερη φορά , το νιώθω! Το κάνει τόσο περίτεχνα που δεν μπορώ να του αντισταθω, λιώνω ολόκληρη!!
- Αλεξξξ, είπε με την ανάσα μου κομμένη στην κυριολεξία!
- Όχι , όχι δεν θα τελειώσεις έτσι...

Χωρις να χανει χρόνο ξεκουμπωθηκε , κάθισε στο παγκάκι, με σήκωσε και με μία κίνηση με κάρφωσε πάνω του!Όλα τα κύτταρα του κορμιού μου τιναχθηκαν , όλο μου το κορμί παραλυρουσε από την ένταση ! Οι κινήσεις του βαθιές , απότομες ενω ταυτόχρονα αντα...

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Χωρις να χανει χρόνο ξεκουμπωθηκε , κάθισε στο παγκάκι, με σήκωσε και με μία κίνηση με κάρφωσε πάνω του!Όλα τα κύτταρα του κορμιού μου τιναχθηκαν , όλο μου το κορμί παραλυρουσε από την ένταση ! Οι κινήσεις του βαθιές , απότομες ενω ταυτόχρονα ανταλλασαμε βαθιά φιλιά που έκαναν το όλο σκηνικό ακόμα πιο ερωτικό!!Όσο οι κινήσεις τους επιταχυνονταν τόσο εγω εφτανα πιο κοντά.Ο Άλεξ λες και το κατάλαβε και μου είπε..

- Έλα μωρό μου ελευθερώσου..,είπε και για άλλη μία φορά έφτασα στο τέλος ενώ ο Άλεξ με δυο απότομες κινήσεις τελείωσε και αυτός! Αυτή ή ένωση μας τοσο έντονη που με συντάραξε ολόκληρη! Προσπαθήσαμε και οι δύο να βρούμε την κανονική μας αναπνοή!
- Ελπιζω να σου άρεσε μωρακι μου..είπε με ένα αυταρεσκο χαμόγελο
- Εε καλό ήταν αλλά επικίνδυνο, μπορεί να μας έβλεπε κανείς.., του είπα για να μην παίρνουν και τα μυαλά του αέρα. Αλλα για να λέμε και του στρατού το δίκιο , τι καλό ? Αυτό ήταν υπέροχο, μοναδικό, έντονο!! Ο άνθρωπος είναι ή μηχανή του σεξ με όλη την κυριολεξία της έννοιας!!
- Μονο καλό? Που τα βογγητα σου ακουγοντουσαν σε όλη την έπαυλη..
- Μην εισαι και εσύ υπερβολικός .,είπα και σηκωθηκα από πάνω του για να φτιαχτω..Ή ώρα είχε περάσει και σε λίγο θα γινόταν ή παρουσίαση!
- Ναι ναι υπερβολικός, είπε ειρωνικά και σηκωθηκε και αυτός να μαζευτεί!
- Πάμε, εισαι έτοιμη? ,ρωτησε
- Ναι έτοιμη είμαι πάμε..., είπα και κινησα προς την έπαυλη με τον Άλεξ να με ακολουθεί..
- Μετά την δεξίωση ετοιμάσου, θα έρθω από το σπίτι σου..
- Δεν μπορώ έχω κανονίσει, είπα αλλά ήταν ψέμματα! Απλα φοβάμαι ότι όσο είμαι κοντά του τοσο πιο πολύ σέβομαι μαζί του..Τότε ξαφνικά με έπιασε από τον αγκώνα και με σταμάτησε..
- Δεν κατάλαβες κοριτσάκι μου, αυτό που λέω εγώ θα γίνεται ...
- Και ποιος είσαι εσύ ρε? ,είπα νευριασμενα και τράβηξα απότομα το χέρι μου
- Αυτός που θα σε κάνει βουκινο, έγινα κατανοητός?
- Έγινες, είπα και τον προσπερασα για να φύγω γιατί όσο ήμουν κοντά του,τοσο πιο πολύ ιδρωνα από την έξαψη!
Θα μου πείτε γιατί δεν το σταματας και κάθεσαι να σε εκβιάζει? Γιατί είμαι ανώμαλη, τον θέλω κολασμενα και απλά υποκυπτω!Α ρε Άλεξ , τι μου έχεις κάνει?!!!!

Ζητώ χίλια συγγνώμη κορίτσια μου που αργω να ανεβασω αλλά διαβάζω για μεταπτυχιακό και ο χρόνος είναι περιορισμένος!!

Μια στιγμή.. Μια φωτογραφίαΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα