Παλιές συναντήσεις. ..

3.1K 262 14
                                    

Άλεξ..

Τελικά η ζωή είναι τροχός, γυρίζει και γυρίζει και δεν ξέρεις που θα καταλήξει, σε ποιον θα σταματήσει το βελάκι! Ένα λεπτό χρειάζεται και σκηνές από το παρελθόν γυρνάνε πίσω στο παρόν!

Τρία χρόνια πριν ...

Βρισκόμουν στα εγκαίνια ένος πολυσύχναστου κλάμπ και ήμουν περιτριγυρισμένος από αιθέριες υπάρξεις. Γενικά δεν έχω παράπονο , η δουλειά μου έχει πολλά τυχερά!Ξαφνικά εκεί που έκανα παιχνίδι με δύο ξανθά γκομενάκια, η μουσική σταμάτησε, τα φώτα έσβησαν και ένας μόνος προβολέας εστίασε προς την είσοδο του μαγαζιού. Γύρισα ολόκληρος να δω τι συμβαίνει και έμεινα αποσβολωμένος να κοιτάω αυτή την υπέροχη αλλά συνάμα για μένα ψωνάρα ύπαρξη. Εκεί στην είσοδο έστεκε η πιο μισητή αλλά συνάμα όμορφη γυναίκα η Έμιλυ Kεν. Φορούσε ένα μαύρο, γυναικείο κουστούμι. Το σακάκι κουμπουνε στο κάτω μέρος και άφηνε ακάλυπτο όλο σχεδόν όλο το στήθος της. Ήταν τόσο σέξι, που ακόμα και εμένα μάγεξε.

Αφού της έκαναν μεγαλοπρεπής υποδοχή , το κλαμπ ξαναγύρισε στα φυσιολογικά του. Βέβαια σχεδόν όλος ο ανδρικός πληθυσμός είχε μείνει καρφωμένος επάνω της. Ένταξει όμορφη δεν λέω , σέξι δεν λέω αλλά ξινή βρε παιδάκι μου. Έτσι , μετά από αυτό το ευχάριστο διάλειμμα ξαναγύρισα στις δύο εύκολες ξανθούλες που ήταν δίπλα μου. Εκεί που έπινα το ποτό και ευχαριστιόμουν το ποτό, ένιωσα κάποιον όπως περνάει,να με σκουντάει. Γυρνάω να δω ποιος ήταν και τι να δω..Η κυρία ξινή, να πίνει το ποτό της αμέριμνη μιλώντας με δύο γελοίους τύπους, χωρίς να την ενδιαφέρει αν ενοχλεί κάποιον εδώ πέρα. Είχε πιάσει όλο το χώρο η ντίβα, λες και ήταν κάποια..Έξαλλος όπως ήμουν, την σκουντάω για να της πω δυο λογάκια...

- Έ δεσποινίς Κεν θα μας κάνετε την τιμή, να κάνετε λίγο πιο πέρα να βολευτούμε και εμείς οι κοινοί θνητοί..?...όταν της το είπα, γύρισε με ένα απαξιωτικό ύφος και ήμουν πραγματικά έτοιμος να την δώσω καμιά μπούφλα..

- ΩΩΩ ο κύριος Μπράουν, σας ενοχλούμε μήπως ?

- Ναι μας ενοχλείτε.. της είπα με το ίδιο ειρωνικό ύφος..

- ΩΩ, σας ζητώ χίλια συγγνώμη.. Κύριοι πάμε πιο πέρα, ενοχλούμε τον κύιο φαφλατά από εδώ.. είπε και πριν προλάβω να απαντήσω, πήρε αγκαζέ τους δυο γελοίους που γέλασαν με το ηλίθιο αστείο της και έφυγαν. Πόσο θα ήθελα, να την βάλω κάτω και να τις ρίξω δυο ξανάστροφες, δεν λέγετε.. Αλλά όχι δεν θα πέσω στο επίπεδο της ξινής, δεν έδωσα άλλη σημασία και γύρισα στην παρέα μου..

Οι ώρες περνούσαν και την ξινή δεν την είχαν ξαναδεί, ευτυχώς για μένα. Κανόνισα με τα κοριτσάκια να φύγουμε μαζί, αλλά πριν από αυτό ήθελα να πάω στο μπάνιο.. Καθώς πήγαινα στις ανδρικές τουαλέτες, άκουσα κάτι φωνές από δίπλα..Στην αρχή δίστασα, αλλά μαζί με τις φωνές, άκουγα και κλαματα μαζί! Έτσι αποφάσισα να πάω δίπλα και το θέαμα που αντίκρισα, με άφησε άναυδο! Ένας άντρας να έχει στριμώξει την Εμίλυ στον νιπτήρα του μπάνιου προσπαθώντας να την βιάσει.. Μου γύρισαν τα λαμπάκια, μπορεί να μην την συμπαθούσα αλλά αυτό δεν άξιζε σε καμιά γυναίκα!Αμέσως ορμηξα μέσα, τον βούτηξα και του έδωσα μια μπουνιά ξαναστροφη που δεν ήξερε από που του ήρθε. Εγω μέχρι να σηκωθεί αυτός από το πάτωμα που τον είχα ρίξει, έπιασα την Εμίλυ και την έβγαλα έξω από το κλαμπ από την πίσω πόρτα για να μην μας πιάσουν οι δημοσιογραφοι! Ήξερα βέβαια πολύ καλά το κλαμπ αφού, ήταν ενός φίλου μου και μου το είχε δείξει λίγες μέρες πριν τα εγκαίνια. Όταν βγήκαμε έξω η Εμίλυ ήταν σε μια περίεργη κατάσταση. - είσαι καλά?..την ρώτησα και εκείνη σήκωσε το κεφάλι της και με κοίταξε με αύτα τα υπέροχα μάτια! .. -είμαι καλά, σε ευχαριστώ που με έσωσες...., είπε και έβλεπα ειλικρίνεια στα μάτια της ... -τίποτα, θες να σε πάω σπίτι? .. -Όχι ευχαριστώ, έχω το αυτοκίνητο μου εδώ πιο δίπλα..Καληνύχτα. .. -Καληνύχτα...ειπα και πήγα να φύγω αλλά ξαφνικά άκουσα το όνομά μου!... -κύριε Μπράουν,σας ευχαριστώ που με σώσατε αλλά μην χαλάμε τις συνήθειες μας!Με μισείς, σε μισώ. .,είπε με ένα ειρωνικό χαμόγελο!.... -Ναι μην φοβάστε κυρία Κεν,σαν δυο καλοί εχθροί, της είπα και αφού της έκλεισα το μάτι και έφυγα προς το κλαμπ. Άλλωστε με περίμενε ένα καυτό βράδυ! Στο παρόν. ... Την έβλεπα να κατεβαίνει τις σκάλες με ένα ύφος και ένα τουπέ, που πραγματικά με εξοργιζε. . -- καλώς τον κύριο Φαφλατα. ..,είπε γεμάτη ειρωνια - καλώς σας βρήκα κυρία Ξινή. .,απάντησα ανταποδιδωντας την γλυκιά της φιλοφρόνηση..Αυτό θα πει ωραίο ξεκίνημα! !!Καλά θα περάσουμε! !

Μια στιγμή.. Μια φωτογραφίαΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα