Ανακωχή?

2.7K 251 23
                                    


Αλεξ

Αυτή η κοπέλα πραγματικά είναι το χειρότερο είδος ανθρώπου που θα μπορούσα ποτέ να γνωρίσω στην ζωή μου

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Αυτή η κοπέλα πραγματικά είναι το χειρότερο είδος ανθρώπου που θα μπορούσα ποτέ να γνωρίσω στην ζωή μου. Αλήθεια το προσπαθήσω να κρατηθώ, μια, δυο , τρεις και η κακή του ώρα. Πόση υπομονή και εγώ ως άνθρωπος να αντέξω . Τελικά όση και εξωτερική ομορφιά να διαθέτει αυτή η κοπέλα, τόση κακία κρύβει μέσα της, Ο μόνος λόγος που θα συνεχίσω με την φωτογράφηση, είναι πρώτον γιατί δεν θέλω να χαλάσω την φήμη μου για αυτήν την κακίστρω. Δεύτερον υπάρχει και η πίεση από τους άνω, όπως βέβαια και του φίλου μου δεν μπορώ να τον απογοητεύσω, με έχει στηρίξει σε δύσκολες στιγμές στην ζωή μου. 

Όλο το βράδυ τριγυρνούσα με την μηχανή μου στους δρόμους, δεν είχα προορισμό, δεν σταματούσα πουθενά. Το μόνο που ήθελα, ήταν να ηρεμήσω και ο μόνος τρόπος ήταν να γυρνάω με την μηχανή μου στους δρόμους. Από μικρός που ήμουν μου άρεσε η ησυχία της πόλης το βράδυ, ήταν οι μόνες στιγμές που ηρεμούσα από τα προβλήματα μου. Οι σκέψεις πολλές και για κακή μου τύχη ανάμεσα σε αυτές περνούσαν και εικόνες δικές της, να με κοιτά με αυτό το απαξιωτικό ύφος σαν να ήμουν σκουπίδι και τότε μου ήρθαν ταυτόχρονα σκηνές με του γονείς μου. 

Παρελθόν

Η οικογένεια Μπράουν,η ένδοξη οικογένεια μεγαλοεπιχειρηματιών που για το μόνο που νοιάζονται, είναι τα λεφτά και η εικόνα προς τα έξω. Μεγάλωσα μέσα στα πλούτη, ποτέ δεν είχα ουσιαστικό παράπονο, αλλά όλα γινόντουσαν για ένα σκοπό. Να κληρονομήσω την μεγάλη αυτή περιουσία και να γίνω διάδοχος του Christopher Μπράουν. Με έσερναν από δεξίωση σε δεξίωση και με παρουσίαζαν ως τον επόμενο πετυχημένο διάδοχο, που θα διαδεχτεί επάξια την θέση του πατέρα του. Δεν λέω λογικό ήταν για αυτούς, για εμένα όμως? Ποτέ δεν με ρώτησαν τι θέλω πραγματικά? Τι ήθελα να κάνω, με τι να ασχοληθώ? Η μεγάλη μου αγάπη πάντα ήταν οι φωτογραφίες. Όχι να φωτογραφίζομαι εγώ, αλλά να φωτογραφίζω. Πάντα μου άρεσε να  φωτογραφίζω χαμόγελα, λαμπερά ή θλιμμένα μάτια, οτιδήποτε γενικά μου έκανε εντύπωση. Άλλωστε τι είναι η φωτογραφία, μια αποτύπωση της ψυχής!

Μια στιγμή.. Μια φωτογραφίαΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα