Repülő út

385 24 2
                                    

Haliii !😙 Meghoztam az új részt. Remélem tetszik. Tudom hogy sokat kellet rá várni. De innentől ha megszakadok is gyakrabban hozok majd részt. Nem is mondanék többet. Jó olvasást.❤

-Louis-Idegbeteg módjára huppantam bele a magánrepülő kényelmes ülésébe

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Louis-
Idegbeteg módjára huppantam bele a magánrepülő kényelmes ülésébe. Majd összehúzott szemmel figyeltem ahogy a kerti törpe beül mellém.
-Fogadd be a látványt mert ilyet ritkán látni.-kacsintott rám mire felhorkantottam.
Az eszmecsevejt a telefonom csipogása szakította félbe.
Vigyorogva néztem az üzenetet amibe csak ennyi állt:
"Cserélj helyett valakivel és Jade ne tudja hogy a mi utasításunk."
-Mi van benne?-kérdezte irritálóan magas hangon.
- Aki kíváncsi hamar megöregszik és  neked jobb lenne vigyáznod, ez csak nem egy ránc?- mutattam hunyorogva a homlokára.
Válaszul csak egy középső ujjat kaptam. A gép nem indul el így hát eljött az én időm.
- Valaki cseréljen már velem helyett!-ordítottam fel.
-Kussolj 2 órát kibírsz a seggeden.-mordult fel Jesy.
- Kibírnám ha nem lenne hányingerem a parfümjétől.-mordultam rá.
-Fogd már be.-taszított rajtam egyet Jade.
- Segítség fogdoz!- kezdtem el ordibálni.
-Ne engem fogdoz hanem a kuncsaftjaidat.-vigyorogtam rá. Mire kővé dermedt.
- Jó Lou elég cserélj velem helyett.-mosolygott rám  idegesen Liam.Mire én boldogan pattantam fel és robogtam át a göndör hajú mixerhez.Semmi kedvem nem volt Jade mellet maradni. Idegesítő és azt hiszi vicces. A gyomrom felfordul tőle és a kinézette olyan mint egy  nyolc évesé.
- Mondd milyen érzés.-szólalt meg rám sem nézve Leigh-anne
-Úgy kinézni mint én? Elég fasza, bár néha már túl sok a csaj.-mondtam vigyorogva.Mire fejbe csapott.
-Nem te faszfej!-mordult rám-Milyen érzés mást megbántani.- erre a kijelentésre vihogva fordultam felé.
- Figyelj csillagbogaram.Nem tudtam hogy itt most épp lányos depis,sírós délután van.-utaltam itt Perrie-re. -Halaszuk későbbre nincs nálam annyi zsepi még be kell vásárolnom.Tegnap csak egy piros tangára volt elég pénzem. -valaki mögöttem felröhögött a kijelentésemen.
- Louis majd engem is vigyél magaddal kérlek,épp most fogyott ki a tamponom.-szólalt meg Harry mögöttem. Mire én szó szerint szakadtam a nevetéstől.

Liam-

2 órás repülő út után semmi másra nem vágytam csak egy kis pihenésre

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

2 órás repülő út után semmi másra nem vágytam csak egy kis pihenésre.De ez se  történt meg. Az utána lévő hajó úton eszembe jutott Cheryl.Hogy mi történt,mikor mindent elmondtam neki. Hogy mit reagált.Borzasztó honvágyam lett.Nem is honvágyam inkább csak hiányzott.A hajó egyik alsó szintjére baktattam és tárcsáztam a már jól ismert számot.
-Szia Cheryl itt Li,én csak azt akartam mondani hogy nagyon hiányzol és hogy miután visszaértem én várok rád.Mert Cheryl én úgy érzem hogy...-mondtam a drámai monológot.De a hangposta rögzítő félbeszakította.
Épp készültem volna megint előadni.Amikor valaki kitépte a telefont a kezemből.Hátra fordulva Jesy-vel találtam magam szembe.Szemei vörösek és duzzadtak voltak.A sminkje pandamaci módra mosódott el. A telefonom és az ő telefonját tartogatta.

 A telefonom és az ő telefonját tartogatta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Ő izé.. minden rendben?
- Ne,ne tedd Liam.Nem éri meg ő túllép rajtad érted?Te csak közölni akarod vele hogy szeretted de akkor egy női hang beleszól és azt mondja hogy:még zuhanyzik.Utána kijön Ő és elkezdd magyarázkodni.De tudod hogy megcsalt.Legbelül érzed hogy soha nem is szeretett.-magyarázta hisztérikusan majd a végére felzokogott.
- Jake-ről beszélsz?-néztem rá mire lassan bólogatni kezdett.Bénán öleltem át és kezdtem elsimogatni a haját.
-Mi vagyunk a legerősebbek Jesy mi kifogjuk bírni.-suttogtam alig hallhatóan.Jesy csak bólintott majd tovább zokogott.Nem mondtam semmit mert érzi hogy számíthat rám és én is remélem hogy számíthatok rá mostantól.Talán félre ismertem őket? De Cheryl engem nem csalt meg attól hogy Jake Jesy-t engem még nem biztos.Talán 1 évig várni fog rám.Mert a mi kapcsolatunk mindent kibír.Idiótán megráztam a fejem.Nem ezt még a mi kapcsolatunk se bírja ki.

Litte Direction|LM&1D|/SZÜNETEL/Where stories live. Discover now