Kapitola 2-Čo sa deje?

29 1 0
                                    

Dobre tak som si zatial šiel sadnuť, ale napokon som dáko zaspal zo strachom na tvári.

o 2 hodiny pozdejšie

Čo sa deje? Kde to som? Halóóóóóó, hore ste....počujete ma? Halóóóóóó. Hádam je to sen, skúsim sa stipnuť či to nezabere. Po 30 márnich sekundách, je to nanič ešte sa prefackám. Po troch prefackaních sa nič nedeje, no okej a čo teraz absolútne neviem čo sa stalo idem sa pozreť von z okna a tam bola zem, brutalne som sa zlakol a odpadol.

o 1 hodinku pozdejšie

Kladol som si tie isté otázky. A ešte raz som sa pozrel vonku a napokon som neodpadol naštastie, tak som šiel ku dverám márne som sa ich snažil otvoriť, nešlo to tak som skúsil okno, ale ono samozrejme to bolo zajistené pevnou penou ktora po zaschnuti sa nedá rozbiť ani zlomiť. Tak som prehladal kufre a jeden tam mal páčidlo, neviem ako sa to tam dostalo ale to je jedno. Tak som ho zobral a šiel ku dverám a vypáčil som ich dáko, tak som si ich otvoril ale som si povedal že bez zásob nemôžem fungovať, tak som si zobral dakoho batoh nahadzal som tam dáke zásoby a šiel. Zobral som jeden kameň, akurát bol do tvaru sekery, mal som štastie že som ho našiel, napokon som radšej zobral ešte jeden a nabrusil som ten druhý a šiel som naspäť do lietadla hladať dáke lano alebo motúz proste také dačo, po dlhóm hladaní som našiel dáky 1 meter lana, tak som ten kameň spojil s pevným konárom tak že sa tak rychlo nezlomí. Tak som sa vydal vonku nasekať dáke kríky aby som si spravil oheň tak som si to pripravil na večer a zatial som šiel hladať dáke bylinky a tak ďalej, samozrejme som si dal moje hodinky aby som mal pojem o čase. Len tak som chodil a na koniec som našiel dáke bobule a jahody tak som si to nazbieral, radšej som tie bobule nejedol, či niesu nahodou otrávene ale našiel som dáky denník o húbach ale bolo tam písane aj o pár bobuliach ale zas som mal sťastie že som tam našiel moje bobule čo som nazbieral. Niesu otrávene ale majú vedlajšie učinky ak je človek na dačo alergický, a ja som alergický na ruže takže sa to asi počíta tak zatial prečítam čo sa tam píše

1. časté únavy

2. menšie halucinácie

3. nespavosť

No okej aby som prežil tak to musím risknúť. Zatial mám 3bitku a marsku a dáke iné tyčinky, už sa stmieva tak idem domov pod môj prístrešok čo som si postavil z plachty a konárov. Dám si teraz tičinku Marsku a idem si spraviť ohník na noc, zajtra si spravím držiak na vodu keby že prší tak aspoň budem mať zásobu vody.

o 15 hodín pozdejšie

Aaaaaaaa, dobre ráno konečne ráno dám si tičinku napijem sa a idem urobiť držiak na vodu, šiel som hladať konáre... našiel som popadané konáre, a teraz ma čaká najťakžsia úloha urobiť z kmeňa držiak, tak som zobral moju provizornú sekerku a rúbal som a nakoniec sa mi to o 1 hodinku podarilo a mám kmeň, tak sa idem pustiť do vyrezávania no bohužial to trvalo celý deň ale urobil som to tak som zobral pasku a zlepil som to dokopy a držalo to som bol dosť prekvapený, tak idem spať som zvedaví na další deň.

o 14 hodín pozdejšie

Tak som zase vstal a zase veľa roboti sa mi zdá alebo som šťastný ne dosť sa bojím o svoj život ,,aaaaa, prečo ja som musel prežiť ale mal som šťastie že som to prežil." Tak dobre idem sa pozreť či nepršalo v noci či tam dačo je napršané, aaaaa škoda nič tam neni. Tak si zatial idem lahnuť a pospať si itak nemám čo robiť...počkať mal by som spraviť pastce na male zvieratka a zas isť hladať dáke jedlo, no okej dám si tičinku a idem to stavať, zhruba po 30 minútach, no okej mám to spravené napijem sa a idem sa dať do hladania, aha čo moje oko nezazrelo vidím tam jaskyňu a dobre vidím je tam zapichnutá sekera. Super a môžem isť rúbať stromy ,,No ale jeho radosť netrvala dlho, veď uvidíte sami!" GRRRRRRRR! To si zomňa robíš srandu na tomto opustenóm ostrove su zombíci!!! Hneď sa pustil do behu a bežal domov a povedal si. ,,Aj jaj ako to mám prežiť aj zo zombíkmy, hádam že mi štastie dopraje." Tak som rychlo vbehol pod prístrešok a čakal som, keď bola noc tak som išiel do lietadla a tu plachtu čo som mal na prístrešku som dal na dvere pod latky a tak som sa schoval. O 3 hodiny pozdejšie som sa pozrel z okna a bolo tam plno zombíkov. Tak som sa pokúšal zaspať ale nešlo to, nevedel som čo mám robiť, tak som len tak sedel a pozoroval som ich z okna, tak po 50 minutách pozorovania ma napadlo že vlastne som alergicky na ruže a tam bolo napísane že časté únavy ale aj nespavosť tak to risknem, tak som si dal bobuľku a šiel som si ľahnuť a zabralo to lenže každu zhruba hodinku som sa prebral ale som hneď zaspal, ale som sa aspoň trošku vyspal.

o 6 hodin pozdejšie

No okej idem sa pozreť či su ešte vonku, ne už niesu takže som zistil že viliezajú vonku len v noci takže musím byť doma o 19:00. Aspoň viem kedy mám isť domov, ale idem dačo spraviť na obranu proti . O cca 2 hoďky sa mi to podarilo ale som unavený ako čert, tak si idem ľahnuť.

Zobudil som sa o polnoci 0:00

A pozrel som sa vonku z okna a tam nikto. ,,Mám považovať zombíkov za osoby?" ale to je už fuk, tak idem vykuknuť z dverí a som zvedaví čo tam bude alebo kto tam bude, tak som sa pozrel a nič tam nebolo, vravím si že skúsim sa pozreť vonku tak som zariskoval a vyšiel som vonku, začal som kričať od bolesti lebo ma jeden stich zombíkov chytil a začal ma hrízť, bránil som sa ale márne. To bola osudová chyba čo som spravil len som si povedal.



Evil WayTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon