10. Nový začátek

1.7K 55 8
                                    

Tak tady máte další část, snad se bude líbit, neměla jsem vůbec žádné nápady, ale alespoň jste se konečně něčeho dočkali.

Najednou mi někdo zaklepal na rameno.

Trhla jsem sebou a otočila se na člověka, který mě vyrušil.

„Proč tu jsi?" Obrátila jsem svůj pohled zpět k hrobu. Frustrovaně jsem si prohrábla vlasy a čekala na odpověď.

„Nemůžu tě v tom nechat. Ignorovala jsi mě, tak jsem si tě přeci musel najít," řekl zaraženě a jen mě tiše pozoroval.

„Ve chvíli, kdy jsem si myslela, že bude všechno skvělý, se to posralo tím nejhorším způsobem." Zašeptala jsem směrem k němu a postavila se.

„Pojď. Vezmu tě ke mně a promluvíme si, maličká." Vzal mě okolo ramen a opatrně mě vedl k němu domů. Ano, Pán mi říkal maličká dost často, ani tomu není divu, byl o dost vyšší než já. Tak moc jsem chtěla, aby šel vrátit čas, abych zapomněla nebo alespoň zabránila tomu, aby zmizel a odjel pryč, ale teď už je pozdě. Když jsme došli k němu, posadila jsem se na gauč a porozhlížela se kolem sebe. Byt měl velice pěkně zařízený, vše bylo sladěné do bílo-černé barvy a dost luxusního stylu.

„Dáš si čaj, kávu, víno nebo něco tvrdého?" zavolal na mě z kuchyně a vytrhl mě z mého myšlení.

„Víno," odpověděla jsem tiše. Donesl mi sklenici vína a přiťukl si se mnou.

„Na lepší život pro tebe, Mio, " pronesl a povzbudivě se usmál. Napila jsem se vína a pozorovala jeho podivně klidnou a vyrovnanou tvář.

„Jsi krásná," vydal ze sebe tiše a pousmál se. Prsty mi přejel po tváři a lehce se ke mně naklonil. Polkla jsem a odtáhla se dál od něj.

„Promiň, nejde to," řekla jsem tiše a zvedla se, „myslím si, že bych měla jít" Podívala jsem se na něj a skousla si ret. Měl takový prapodivný chladný výraz, který mě děsil.

„Nemyslím si, že bych tě chtěl pustit, " odpověděl chladně. Zvedl se a přistoupil těsně ke mně, chytl mě za bradu, kterou sevřel mezi prsty.

„Jsi si jistá, že tu nechceš zůstat?" arogantně se ušklíbl a mou bradu pustil.

„Dobře, ještě chvíli zůstanu." odpověděla jsem nakonec a celá roztřesená jsem se zase posadila vedle něj. Takhle jsme popíjeli a povídali si nějaké tři hodiny, podívala jsem se na hodinky.

„Myslím, že tady budu muset spát." sdělila jsem naoko rozmrzele a pak jsem se zasmála.

On jen přikývl a díval se na mě: „Bojíš se?" zeptal se tiše a já cítila, jak mi tuhne krev v žilách, ošila jsem se a podívala se mu do očí.

„Měla bych, Pane?" ušklíbla jsem se na něj. Ve chvíli, kdy jsem to nečekala, a bylo trapné ticho, mě povalil pod sebou. Uvěznil mě vlastním tělem a držel mi ruce za hlavou.

„Co myslíš?" odpověděl na mou otázku otázkou a já ho jen sledovala. Opatrně se ke mně naklonil, cítila jsem jeho dech na obličeji a po těle mi naskočila husí kůže. Dostala jsem strach, ale tak děsně se mi líbilo. jak byl paličatý a dominantní. Vlastně za to možná mohla jen velká dávka alkoholu v mé krvi, ale věděla jsem jedno, chtěla jsem ho.

Polkla jsem a on spojil naše rty, jeho polibky byly jiné, než jsem dostávala.. Byla v nich agresivita, něžnost, soucit a možná i trochu majetnické. Vydechla jsem mu do rtů v momentě, kdy pevně sevřel mé zápěstí a tělem se natiskl více na to mé, skousl mi ret a na pár centimetrů se odtáhl a podíval se mi do očí.

„Ale, ale. Copak došly slova, Mio?" ušklíbl se. Do tváře mi naběhla červeň a já se jen tiše zasmála.

„Ne nedošly, cožpak ti neříkali, že cizí holky se líbat nemají?" uculila jsem se na něj.

„Pojď, " vzal mě za ruku a odvedl do ložnice.

„Rekonstruuji pokoj pro hosty, což znamená, že tu budeš muset být se mnou." zamručel a podíval se na mě, já jsem jeho ruku pevně svírala a pozorovala ho.

„Oh. Jo, dobře" zakoktala jsem se. Počkal, než se převléknu a pak si vlezl za mnou do postele, vlastně tedy znovu začal to, co na gauči. Srdce mi bušilo, jako kdyby mi mělo vyskočit z hrudi, jeho ruce bloudily po mém těle a já jsem ho tahala blíže k sobě za vlasy. V momentě kdy silně zaryl prsty do mého boku, jsem mu vzdychla do rtů a lehce se prohnula.

„Neměli bychom," zamrmlala jsem zadýchaně a on nesouhlasně zavrtěl hlavou s tichým zavrčením, ale nadále jsem mu svými rty i tělem vycházela vstříc. V momentě, kdy jsem to nejméně čekala, mě přetočil tak, že jsem byla na všech čtyřech, on si obmotal mé vlasy kolem ruky a silně za ně zatáhl. Na krku mi vytvořil větší cucflek a do toho místa mě silně kousl, následně silně zatáhl za vlasy víc a stisk zubů zesílil. Hlasitě jsem zakřičela bolestí.

„Přestaň, " zašeptala jsem dost zděšeně a on mě silně plácl přes zadek. Znejistěla jsem a pokusila se mu vzepřít, načež přišla další rána o trošku silnější. Jeho výraz byl nic neříkající a chladný, v ten moment jsem dostala strach, mé tělo bylo ztuhlé a já se jen snažila v panice dostat z jeho sevření, rozkrokem se natiskl na můj zadeček a přitáhl si mě tak, abych si klekla a opřela se zády o jeho hruď.

"Už toho nech prosím," zaškemrala jsem tiše, ale on jen nesouhlasně zavrčel a chytil mě silněji pod krkem, ale ne tak, aby mě dusil.

„Já ještě neskončil, " šeptnul mi do ucha a skousl ušní lalůček. Hlasitě jsem vydechla.



Tak tímhle bych to asi pro dnešek ukončila :D Někteří z vás mě asi proklejí :D Ale chtěla jsem nechat otevřený konec, takže doufám, že se vám to bude aspoň trochu líbit. 

Scarlett 

Černá Orchidej (Black Orchid)Kde žijí příběhy. Začni objevovat