6. Překvapení

2K 59 2
                                    

Už je to několik dní, kdy o mně vážně nikdo nevěděl, bylo to všechno tak složité a zamotané, že už jsem ani nedoufala, že budu někdy šťastná. Nikdy jsem, ale nevěřila, že se dostanu na stránku, která mi doslova změní život. Každý den mi chodily rudé růže s černou stuhou nebo nějací ti plyšáci a bonboniéry. Proboha proč já?! To už mi nikdo neřekne, ale začalo mi to hrozně vadit.

Černá Orchidej je ONLINE

Černá Orchidej: Mohl byste mě prosím přestat obtěžovat svými dárky? Je to nevhodné a nemístné a nemám to, kam dávat, omlouvám se za nevychovanost, ale tohle přechází všechny meze!!!

Tajemný Pán: Taky vás zdravím, slečno. Omlouvám se, ale chtěl jsem vám udělat jen radost a poznat subinku vašeho charakteru, věřte mi, nejsem někdo, kdo by vám chtěl ublížit.

Černá Orchidej: Tyhle kecy mě vážně nezajímají, Drahý Pane, jen chci, abyste mě konečně přestal obtěžovat. Nestojím o váš soucit a dalších miliardu věcí, nelezu vám do hlavy, ale tak nějak mi je to vážně vše jedno.

Tajemný Pán: Vážně se omlouvám, ale pokud by to šlo, chtěl bych se s vámi sejít.

Černá Orchidej: Ne nešlo, mějte se!!

Černá Orchidej je OFFLINE

Tak to bychom měli, věřte mi, nebyla jsem zrovna nejmilejší, ale co mám dělat?! Nikdo nic nechápe, moje kamarádka je stále v tahu a já umírám nudou. Bože. Proč? Po pár hodinách úprav jsem se v rudých šatech a černých jehlách vydala do onoho baru, kde mě viděl Tajemný Pán, tak nějak mi to bylo fuk, byl to fajn klub. Sedla jsem si na bar a popíjela svojí whiskey. Tmavě nalíčené oči si prohlížely interiér plný lidí a rty rudé barvy se zlehka otíraly o mou skleničku.

Rty jsem si skousla a prohlížela si muže, který seděl kousek ode mě. Měl na sobě košili a černé kalhoty, oči měl ledově modré a vlasy černé. Široce jsem se na něj usmála a kousla se do rtu, hlavu jsem naklonila na stranu. Úsměv mi samozřejmě opětoval. Po pár minutách zírání na něj jsem se otočila zpět k baru, muž odešel a já se vrátila zpět k utápění svých pocitů v alkoholu. Poté jsem začala cítit, že už je toho trochu moc. V jednu chvíli mi bylo dobře, ale v té další jsem se cítila hrozně provinile, zmateně a dokonce opile. Polkla jsem, když se něčí ruka dotkla mého odhaleného ramene. Otočila jsem se a zamrazilo mě, byl to ten muž, na kterého jsem se smála.

„Zdravím Black." vyšlo z jeho rtů a já zkameněla.



Omlouvám se za delší neaktivitu, ale nebylo mi z některých věcí zrovna nejlépe, onemocněla jsem takže mám víc času psát, sice je část kratší, ale doufám, že se bude líbit! Enjoy it!

Černá Orchidej (Black Orchid)Where stories live. Discover now