Capitolul 8 : Petrecerea

296 6 8
                                    

           Ma duc in camera, cu gandul sa-l trezesc pe Jerry, cu o mica prajitura cu o lumanare in mijloc. Il trezesc usor, ii urez La Multi Ani, il sarut , si ma ia in brate tinandu-ma strans. Ma uit la el si vad ca ii vine sa planga …asta e ciudat…el sa planga.

J-Iti multumesc din suflet, nici nu stii cat de fericit ma faci. Si eu, ca un nerecunoscator, nu stiam cum sa ma departez de tine pentru ca mereu cand ma uitam la tine, te vedeam insarcinata si imi rupea sufletul.

            Ma stranse si mai tare in brate… Incepusem sa planga si eu dar am facut lacrimile disparute cat mai repede posibil. El nu se gandea cat sufeream eu ? Cat am innebunit cu ideea ca am pierdut sarcina, cat m-am chinuit sa merg iar…sa-mi revin… De ce nu mi-a zis si mie?  Poate chiar mi-ar fi fost mai simplu….

A-Stai linistit dragule, e ok. O sa vezi ca o sa fie bine. Dar acuma…pune-ti un zambet pe fata . Azi e ziua ta si o vom face cat mai speciala posibil!!!

            Dupa ce am terminat de vorbit, l-am sarutat si am inceput o mica bataie cu perne pana cand el a cazut din pat. De la bufnitura auzita, in mai putin de 2 secunde apare in usa, val vartej …Seni, ca nu stia ce se intamplase si se speriase.  Dar s-a trezit cu o perna in fata. Cred a durat vreo 30 de minute, daca nu mai multa, bataia cu perne. 2 perne se desfacusera si era plin de  pene prin camera. Eu am fost facuta sul in plapuma si gadilita….daaaarr dupa ce am iesit, i-am facut semn lui Seni , care m-a ajutat sa-l umplem pe Jerry de pene. Intr-un final ne-am oprit deoarece toti trei gafaiam si radeam tinandu-ne de burta. Patul acum era in mijlocul camerei…bine ca nu aveam vecini… totul era plin de pene…noi…ce sa mai zic. Ne-am scuturat de pene cat de bine am putut, am mers sa fumam cate o tigara sa ne linistim si sa punem planul la bataie.

            Era comic, vorbeam ce vorbeam, mai gaseam cate o pana….ne gadileam unul pe altul… era si mai comic sa-i vezi pe baieti cum faceau din cauza ca se gadilau, mai rar asa ceva. Deci ziua a inceput cat se poate de bine. Jerry si Seni au plecat la cumparaturi…eu …logic, am ramas sa fac curatenie.

            Dupa ce am terminat curatenia, am cusut inapoi pernele….era normal, nu apucasem sa strang chiar toate penele dar era ok,traiasca aspiratoarele, am inceput amenajarea locului pentru petrecere, desi ei trebuiau sa mai aduca mai multe lucruri. Banuiam ca cel mai aglomerat va fi pe terasa, unde se si fuma. Am scos tot ce aveam de craciun din cutii si am inceput sa ornez casa cu beteala si instalatii. Instalatiile le-am ascuns printre beteala ca nici nu se vedea, asta urma sa fie inca o surpriza. Le-am dat mesaj baietilor sa cumpere un brad si multe prosoape de hartie…la o petrecere sunt indispensabile, mereu se intampla accidente.

            Intr-un final au ajuns si baietii, le-am dat de treaba, sa ma ajute sa facem repede aperitivele , sa pregatim carnea de pus la cuptor si cartofii prajiti…logic ca nu aveam de gand sa stau in bucatarie prea mult. Totul era gata, acuma mai trebuia ceva…de facut bradul si de umplut casa cu sfesnice si lumanari. Seni imi adusese o cutie plina cu lumanari si suporturi de lumanari de undeva, nu stiu de unde dar se vedea ca abia fusesera folosite unele din ele.

            Am terminat de umplut casa cu lumanari, arata superb si am inceput toti 3 sa facem bradul. Beam cate un pahar de vin si mai puneam cate un glod, 2. Seni vroia sa zica ca mai avea el instalatii si beteala dar i-am facut semn sa taca, o folosisem eu deja. Mai trebuia pus ingerasul in varf si eu nu ajungeam. Jerry m-a prins de mijloc si m-a ridicat….Yeeeeiiii bradul era gata.

            Am mers toti sa ne pregatim de petrecere. Normal ca mie imi lua cel mai mult si vroiam sa pun si prajiturile pe fursecurile pe masa…asta uitasem. Oricum, vroiam sa verific sa fie totul bine. Am dat drumul la centrala, multe fete vor fi in rochii, deci trebuie sa fie mai cald.

O viata ca un vis...un basmUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum