13.bölüm

2.5K 117 37
                                    

Tanem Kara
İşte söyledim oh be rahatladım neyse biraz hoşlanır var işte hem yazık çocuğa bizim kızlar nasıl bağırmışlardır, kızmışlardır....... Nooluyo lan kendine gel tanem sen böyle bir kız değilsin evet değilsin bunları düşünmeyi bırakıp hayata dönsen diyorum tamam be ne kızıyosun böyle diyorum ama iç ses haklı ve ben haklının yanındayım her zaman, her daim offf her neyse hak vermeyi bırakıp bu fikri hayata sürmeliyim.
Tanem- Eee hadi hala bitmedi mi?
Nil- Bitti, bitti hadi gidelim.
Diyip arkasını döndü ve hadi anlamında kafa salladı. Buraya gelirken taksiyle geldiğim için şimdi kızlardan birinin motoruyla gitcektim ve o şanslı kişide Gece idi. Ben ona yaklaşmaya başlayınca anlayıp hem kafasını hayır anlamında sallayıp hemde "hayır Tanem bak hastasın arkama atla ben süriyim ama öbür türlü olmaz" diyodu. Bende "kızım bu dediğine kendin inandın mı? Bence hayır o yüzden atla gidiyoz. " dedim ve atladım motora ve kızlara " eve gidelim bir kaç kıyafet alalım sonra geri hastaneye gideriz bunlarla gezemem." Dedim buna karşılık canım kardeşim Nil durumu anlayıp "itiraz edelim diycem yine senin dediğin olcak pis inatçı." Dedi gözlerini devirerek bende gülmeye başladım. En sonunda sustuğumda arkamda ki Gece umursamaz bir tavırla bunu söylerken gözlerini devirdiğine kalıbımı basarım "bitti mi? O halde hadi gidelim." Dedi bende gazı kökledim ve evin yolunu tuttum kızlarda arkamdan geliyodu zaten Gece ayrı bir dert bana sımsıkı sarıldı hayır vuruldum ölmedim boğulup ölcem.
Yarım saat sonra Tanem'den
Eve geldik kızlarda üstünü değiştircekmiş hepimiz odalara dağıldık. Ben siyah, önü fermuar desenli bir büstiyer, onun altına kot bir şort,çanta olarakta zımbalı, askılı, siyah bir çanta ve bir kaç bilezikle hazırım (medyada ilk foto) hemen aşağı indim kaç gündür yemek yemediğim için hemencecik birşeyler yedim. Ben mutfaktan çıkarken kızlarda merdivenlerden iniyodu Nil kot kolsuz bir ceket, onun içine beyaz üstü yazılı t-shirt, gold kolye,hafif topuklu zımbalı ayakkabı ve siyah yuvarlak gözlükle çok güzel olmuştu. (medyada tanemin elbisesinin altında) Gece beyaz büstiyer, altına çiçek desenli şort, lacivert-beyaz ayakkabı, kalp şeklinde gözlük ve kelebek şeklinde kolyesiyle muhteşem olmuştu.(medyada tanemin elbisesinin yanında) Hayal toz pembe pantolon, üstüne beyaz t atlet şeklinde badi, toz pembe kolye, siyah yuvarlak gözlük ve dolgu topuk siyah ayakkabısı ile fazla iyi gözüküyordu. ( medyada gecenin elbisesinin yanında) Rüya siyah beyaz kapişonlu, içine büstiyer, mavi çanta siyah pantolon ve siyah beyaz ayakkabısıyla uyum içerisindeydi. ( medyada hayalin elbisesinin altında) onlara bakarken Nil'in sesi kulaklarına doldu "hadi kızım bakıp durma." Dedi güldüm " Gece hadi yine iyisin kız bu sefer kendi motorumla gitcem istersen yıka motoru ama yok ona sen oturdu bir daha yıkamam diyosan anlarım." Dedim ve piç smile yaptım oda sadece " gerizekalı, ego yığını." Dedi ve dışarı çıktık şahsen ben bu eve bayılıyodum kim bayılmaz ki ama yani (aşağıda kızların evi)

" Dedi ve dışarı çıktık şahsen ben bu eve bayılıyodum kim bayılmaz ki ama yani (aşağıda kızların evi)

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

hem bu evde bir sürü anımız vardı kızlarla...

Merhaba yeni bölümle karşınızdayım biraz kısa oldu ama sizi biraz daha bekletmeyim diye yazdım bide bir konu hakkında konuşmak istiyorum bu darbe olayı bir sürü şehit verdik hepimizin başı sağolsun Allah rahmet eylesin sizi seviyorum...♥♥♥

Acımasız Mafya #wattys2016Där berättelser lever. Upptäck nu