4.bölüm

3.5K 198 14
                                    

Barış EğilmezNee niye uçurumun kenarında be bu kız neyse mesajdaki adrese gittim orda uçurumun en ucunda oturuyodu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Barış Eğilmez
Nee niye uçurumun kenarında be bu kız neyse mesajdaki adrese gittim orda uçurumun en ucunda oturuyodu. Ama bir dakika bu o değil nasıl ya ama ben onun plakasını almıştım acaba onu takip etceğimi anladı mı? Tabi ya motoruna doğru koşarken bana bakmıştı sonra tekrar koşmaya başlamıştı off yolda giderken motora başka kız yerleştirdiler oda başka araçla gitti. Ama o kızı bulucam şu kızla konuşiyim bari gittim yanına oturdum.
Barış-merhaba ben barış dedim ve elimi uzattım yanlış anlamayın normalde böyle nazik değilim ama kızı konuşturmam için bu lazım bide buna ultra yakışıklılığım eklrnince neyse
Kız-merhaba bende damla
Barış-merhaba damla beni ilgilendirmez ama ben seni burda biriyle gördüm kimdi o dedim ve işte o an kızarıp, morarmaya başladı.
Damla-e-eevet neyse sen iyi birine benziyosun o kızdı ben onun çalışanıyım biri onu takip ediyomuş ve oda benden burda oturmamı rica etti ona nereye gitceğini sorduğumda da ............. hastahanesine dedi ve kimseye söylemememi istedi. Hiiii ama ben sana söyledim yoksa sen o musun? Yani Tanem ablayı takip eden kişi neden söylemedin benimkide soru offf
Allah'ım ne çok konuşuyo bu kız taramalı tüfek gibi az susda motorun soğsun anam kızın adı Tanemmiş ya ohaa ne kadar güzel bir isim ne diyom ben ya offf neyse Damla isimli olan kızın yanından kalktım ve arabama yürümeye başladım.

Tanem Kara
Gerizekalı beni takip etceğini anlamıştım hızlı gidip araba değiştirdim. Bence işe yaradı ama beni takip etmeyi kafaya koyduysa offf ben niye o kızı oraya koydum o hemen öter kimseyi koymasana offf tanem offf.
Şimdiki zaman Tanemden
Gözlerimi açtığımda bizim hastahanedeydim yanımda kızlar uyumuşlar tani ki koltuklarda sonra dün yaşananlar aklım geldi bir dakika ben düştüğümde beni bir tuttu kimdi o kızlar değildi belli çünkü hatırladığım kadarıyla kaslı biriydi babamda olamaz tamam babamında kasları var ama bana çok uzak mesafedeydi koşup yakalaması imkansız kızlara sorcam
Tanem-kızlarrrr
Rüya-haa nooldu geldik mi?
Nil-Gece-Hayal-Tanem-haaaahahahahah
Rüya- offf gülmeyin
Kızlar-kızım sen rüyanda ne çeşit şeyler görüyon
Tanem-neyse beni dün bayıldığimda kim tuttu.
Barış-Ben tuttum...

Evet bu bölümde böylelikle bitmiş oldu vote ve yorumlarınızı bekliyorum sizleri çok seviyorum.....♥♥♥♥♥♥♥
Bir dahaki bölümde görüşmek üzere.

Acımasız Mafya #wattys2016Where stories live. Discover now