Black Witch

204 14 4
                                    

Adrien POV
Ma trezesc pe un pat, iar pe piept am un bandaj. Nu țin minte ce am pățit si nici cum am ajuns aici.
- Plagg! strig eu.
Nimic. Il mai strig de câteva ori, dar același lucru primesc. Liniște totala. Încerc sa ma ridic, dar o durere insuportabila la pune înapoi pe pat. Stăteam într-un pat destul de comod, dar camera arata groaznic. Ma holbez la usa deoarece se aud niște voci de pe hol. Cineva intra încăpere. Era o fata frumușica. Purta o masca albastra si avea aripi transparente. Era îmbrăcată intr-o rochie albastru închis, iar parul avea o culoare ce-mi părea cunoscuta.

   - Te-ai trezit deja? spune ea punându-și o ceașca cu ceai

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Te-ai trezit deja? spune ea punându-și o ceașca cu ceai.
- Cine esti? întreb eu serios.
- Serios? Nu ma recunoști? intreaba ea uitându-se amuzata la mine.
- Zi! ma răstesc ma ea.
- Sunt Black Witch. Tu ar trebui sa ma cunosti după numele de...
- Ella?
- Ai vazut ca ma sti. spune ea uitându-se frumos la mine.
- Ce vrei de la mine?
- Deja ți-am luat ce ma interesa. Plagg sta bine mersi intr-o cușca special făcută pentru kwami.
- Ce vrei sa faci? intreb eu mai serios ca niciodata.
- Ușurel, pisi. Tu nu pățești nimic. Te-am salvat de la moarte doar de dragul trecutului. Iti băgate-n un cuțit in piept, dar cand am vazut cine esti in spatele măștii, am decis sa te slavez.
- Ella! Trebuie sa înțelegi! Te-am primit la mine acasa doar pentru ca Marinette m-a rugat. Ei ii pasa de tine!
- Daca ii pasa asa de mult de mine de ce nu m-a căutat?! tipa ea nervoasa.
- Nu stiu cum. ii răspund eu calm.
Se așternu un moment de liniște. Era trista si se uita la mine insistent.
- De ce vrei miraculoșii? intreb eu luând-o de mana.
- Daca am toti miraculoșii voi primi puterea de a calatori in viitor si voi putea sa repar greșeala din trecut.
O iau in brațe deși ma durea pieptul. Ella a stat acasa la mine timp de 2 ani doar pentru ca crede ca din cauza ei le-ar fi ruinat viata parinților ei si surorii ei Marinette. Cu timpul ne-am apropiat si ne comportam ca si cum am fi rude, dar cand mama vroia sa o adopte, a fugit si nu a mai găsit-o nimeni. Ea traiste in frica.
- Putem rezolva situația. Putem mere chiar acum sa reparam totul! ii spun eu încurajator.
- Nu! tipa ea. Nu mai încerc sa fug. Acum ma voi răzbuna pe toti care și-au bătut joc de mine. Tu stai aici! Trebuie sa iti revii. La ce lovitura ți-ai luat trebuie sa te odihnești.
Pleaca suparata trântind usa. Ella a fost primul copil al familiei Dupain-Cheng. Cand s-a născut Marinette totul se schimbase. Ella avea doar 4 ani cand Marinette a venit pe lume, dar problema era ca atunci cand Mari împlinise 6 ani, Ella a luat-o in brațe, dar a scăpat-o, iar biata ei sora s-a lovit la cap si a suferit o pierdere de memorie gravă. Nu și-a putut ierta-o asa ca la 10 ani a fugit de acasa. Pe atunci eram prieten bun cu Mari, iar ea m-a rugat sa o primesc, dar asta s-a intamplat după un an deoarece era in recuperare de memorie. Am primit-o cu caldura, dar după doi ani deja eram ca si frați. Cand mama vroia sa o adopte, Ella a fugit temându-se ca ar putea aduce aceasi nenorocire familiei Agreste.
     Trecuse o ora decand stau singur si ma uit la pereți de parca ar însemna tot ce mai am pe lume. Ma intreb ce se va intampla cu restul miraculosilor.
 
Bia POV
     Ma trezesc si imi fac rutina de dimineata. Stiam prea bine ca Adrien e Motan Noir. Doar e fratele meu, iar noi nu avem secrete. Fratele meu cel mare a fost dat dispărut chiar astăzi. Poliția e in căutarea lui, dar ma tem ca degeaba se chinuie sa il găsească. E mort ce sa mai. Ies din casa si o vad pe Marinette cum stătea la poarta si se uita după cineva. Cand ma vede imi face cu mana. Fug spre ea mai fericita ca oricând si o imbratisez.

Hey! Păreri?

Puterea miraculosilorWhere stories live. Discover now