15

4.5K 314 45
                                    


Sinirlerimi kontrol edemiyordum. Nefesimi düzenleyemiyordum ve artık nefessizlikten gözlerim kararıyordu.

Elimdeki telefonu sertçe soyunma odasının duvarına fırlattıktan sonra ortalığı inletecek bir çığlık attım. Bana yazdığı o son mesajdan sonra tek dediği şey 'Siktir Git' deyişi olmuştu. Yenilgiyi kabul edemiyordum, yapamıyordum. Yüzmeye çalıştığım her anda, yüzeyde duramayıp dibe çekiliyordum.

Tırnaklarımı kollarımda serte geçirdim ve aşağıya doğru kaydırdım. Onu takıntılı hale getirmiş olabilir miydim? Deliriyor muydum?

Zoe Adele ilk defa kafayı bir erkek için mi yemişti?

Belki de hırsın acısıydı?

İyi değildim.

İçeri giren öğrencilerle beraber kendimi daha çok parçalamaya başladım. Etrafta ne görüyorsam fırlatıyordum. Sinirimi bir şeylerden çıkarmaya çalışıyordum ancak olmuyordu.

Bir kaç öğrenci kollarımdan tutup beni durdurmaya çalışıyordu. Yüz ifadelerinde delirmiş olduğumu düşündüklerini görebiliyordum.

Sdney karşıma geçti ve bana sertçe bir tokat attı. Sanki o an dünya durmuştu. Beynim sinirden zonklarken donuk bir ifadeyle sesi kestim.

O bana ne hakla vurmuştu?

''Zayn'le çıkıyorum diye şimdi de kendini mi yiyorsun!?'' Sert çıkışı karşısında bir adım geriye çekildim. Bu kız nasıl oluyordu da bana meydan okuyor, hesap soruyordu? Üstelik bana bağırmıştı.

''Az önce ne yaptın sen?'' diye mırıldandım. Sesim onunkinin aksine çok kısık çıkmıştı. Kollarını göğsünde birleştirdi ve tek kaşını kaldırarak beni süzdü.

İnsanların gözlerinde kendimi yok ediyordum ve artık kimse bana saygı duymuyordu.

''Bir sürtüğe vurdum. Aylardır yapmam gereken şeyi yaptım.'' Dişlerimi sıktım ve kendime hakim olmaya çalıştım. Bana doğru bir adım atarak aramızdaki mesafeyi kapattı. İnsanlar nefeslerini tutmuş bir vaziyette bizi izliyordu.

''Yıllardır onun gözünü kör ettiğin için sana vurdum. Yıllardır beni fark etmeme sebebi olduğun için,'' diye sertçe konuştu.

Neden bunu sadece ben görememiştim? O beni yıllardır severken ben neden insanların sevmediği kalpsiz Zoe'yi etrafta oynamaya devam etmiştim?

''Kırmızı çizgiyi aştın Sdney,'' diye dişlerimin arasından tıslayarak konuştum.Tek kaşını kaldırarak bana baktı.

Cevap vermesini beklemeden hızlı bir şekilde kolumu uzattım ve saçını parmaklarımın arasına dolayarak bağırdım. ''Sen ne hakla bana vurdun?'' Tüm soyunma odasını, okul inletmiştim. Sdney çığlık atarak koluma uzanmaya çalıştı. Gözlerimi kocaman açtım ve gözlerinin içine sinirle baktım. ''Sen kimsin?'' diye bağırdım ve saçlarına iyice asılarak yüzüne sertçe bir tokat attım.

Etraftaki öğrenciler olayın şokundan çıkmış olacak ki, hızla bizi ayırmaya çalıştılar. Bir kız belimden tutarak beni çekmeye çalıştı ancak Sdney'in o iğrenç saçlarını bırakmamakta kararlıydım.

''Zoe!'' diye bağırdı üst sınıflardan Joe. Sinirden kulaklarım çınlıyordu ve nefesimi düzenleyemediğim için gözlerim kararıyordu. Öyle ki, sinirm bunları umursamadan beni ayakta tutuyor, bu sürtüğün saçlarını bırakmamam için bana güç veriyordu.

''Bırak saçımı!'' Diye çığlık attı. Araya bir sürü kişi girmiş, bizi ayırmaya çalışıyordu. Ortalık fena karışmıştı.

''Ben Zoe 'yim! Bu ismi biliyor musun? Sen kimsin de bana dikleniyorsun!?'' Kendimi kaybetmiş bir şekilde ona tekrar sertçe bir tokat attım.

''Zayn seni öldürecek, bırak Sdney'i!'' Diye bağırdı Tracey. Tandık sesi duyduğumda ve söylediği sözleri idrak ettiğimde, ellerim gevşemişti çünkü şoktaydım.

Zayn ve Sdney gerçekten birlikteydiler.

Sesli bir çığlık attım tekrar. Ellerimi onun saçlarından çekip kendi saçlarımı çektim. Tam o sırada içeriye o girdi. Şaşkınlıkla etrafı süzdü ve en sonunda gözleri harap olmuş halimi buldu. Dudakları aralanmıştı ve şaşkınlıktan gözleri koyulaşmıştı.

Kendimi küçük düşürmüştüm.

Kendimi herkesin önünde rezil etmiştim.

Onun karşısında delirmiştim.

Gözleri sadece birkaç saniye Sdney'in sarsılmış halini buldu ve yutkundu. İnsanlar nefesini tutmuş bir halde bizi izliyordu.

Yanıma doğru yaklaştı ve Sdney'in kolundan tutarak arkasına dağılmış bedenini attı.

Çenesinin kasılmasından sinirli olduğunu görebiliyordum.

Gözlerimden bir damla yaş düştü.

Beni böyle gördüğü için.

Onun karşısında tanıdığı Zoe'dan eser kalmadığı için.

Onu sevdiğim, Sdney yerine beni korumadığı için.

''Z-zayn, bak ben,''Diye mırıldandım ancak ne söyleyeceğimi bilmiyordum.

''Yazık.'' Üstüme bakarak bir adım geriye attı. ''Yazık.''

*

**

*

Ortalık fena karıştı adfhfgjy

Acaba Zoeyn çiftini neler bekliyoooor sdsghgj

Sabret Zoe çünkü Sdney asla kalıcı bir ilişki istemez yada Zaayn?

Zoe mücadeleci bir insan değil, bence pes eder sizce sfdsgtuyjg


School Bus |MalikHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin