ZORAKİ EVLİLİK

97.3K 3.3K 391
                                    

Elbisenin kollarından tutup karnına kadar indirdim.Çıplak vücudu vücuduma deyince anladım ki bu kadar gelmişken ikimizde duramazdık veya durmamalıydık.

««««««ARAS DEVAM »»»»»»»

Ellerimle elbiseyi bacaklarına kadar indirdikten sonra bacaklarım yardımıyla elbiseyi Derinin üzerinden çıkarttım.Bacağın birini kendine doğru çekti ve dudaklarımızı birbirlerine birleştirdik.Elimi bacağına koyup yukarı doğru ittirdim.Üzerimde sadece alt iç çamaşırıyla yatan kişi Derinmiydi yani?Bunu hala idrak edememiştim.Nefesimizde kokan içki ikimizde de ne kadar iğrenç koksada o dudaklar sanki çikolataya batırılmıştı.Birden aklıma dank etti.Derin sık sık içen bir değildi acaba sarhoş mu olmuştu.
Dudaklarımızı ayırdım.Yüzüme şaşkınca baktı.

"Sen sahroş felan değilsin dimi?"

"Değilim."

"Bu gece ne oldu da birlikte olma kararı aldın?"

"İçime bir cesaret geldi" dedi kafasını eğerek.

"O zaman yarın devam edelim.İlkini verirken bir yudum bile içmiş olmamalısın ki sabah kalktında her şeyi en ince ayrıntısına kadar hatırla"

Kafasını sallayıp kafasını boyun girintike koydu.Ellerimi sıkıca beline doladım.Derinin dudakları boynuma gittinde hiç ses çıkarmadım.Boyun emesiyle tahrik olacak değildim.Boynumu emmeye başlayınca gülümsedim.
***
»»»»DERİN KANLI DEVAM«««

Sabah Arasın sesi ile uyandım.Karşıda ki boy aynasından boynuna bakıyordu.

"İşede gidemem şimdi şu boynumun haline bak ya" diye konuşuyordu.

Ayağa kalkacağım sırada pikenin tamamen yerde olduğunu ve benim üstümün çıplak olduğunu hatırlayınca başımdan kaynar sular döküldü.Hızlıca yatağın diğer tarafına geçip banyoya ilerledim.Dün gece aklıma gelince utanmadan edemedim.Yanaklarım kıpkızarık olmuştu.
Hemen banyoya ilerleyip suyu açıp kuvvettin içinin dolmasını bekledim.

***

Bornozumu üzerime giyip banyodan çıktım.Aras hala aynada boynunu inceliyordu.

"Krem yok mu bizde?"

"Var da sanırım krem geçirmez."

"Al işte ya.Akşam toplandım vardı.Sanırım gitmeyeceğim."

Dolabın kapaklarını açıp iç çamaşırlarımı ve bir eşofman birde siyah üzerinde sünger bob olan bir tişört aldım.Alt iç çamaşırımı bornaz varken giydim.Sonra eşofmanıda giydim ve bornozu üzerimden çıkartıp yatağın üzerine koydum.Üst çamaşırımı giyerken arkasında ki kancaları takamayınca Arastan yardım istemek zorunda kaldım.

"Aras şunun hepsini ortaya taksana."

Arkamı Aras dönüp takmasını bekledim.Belime küçük bir öpücük kondurdu.Sonra kancaları yerine taktı.Aynaya tekrar dönüp boynunu incelemeye devam etti.

tişörtümü üzerime giydikten sonra bende aynanın önüne geçip aynadan Arasın boynuna baktım.Boynuna baktığını fark edince.

"Eserine bak." dedi üzerinde ki tişörtün yakasını az daha aşağa çekerek.

Domates gibi kızaran yanaklarımı gizlemek için pencerenin önüne gittim.

Şuraya taşındığımız günden beri kapıda duran siyah filmli camlı araba yine dikkatimi çekti.
Plakası bile yoktu.Acaba bunlar çocuk mu kaçırıyorlardı?

Arasın adım seslerini duyunca Arasa doğru baktım.

Yanıma gelip perdeyi kapattı ve kulağıma eğillerek

ZORAKİ EVLİLİKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin