hasta-14-

4.6K 274 32
                                    


Zafer sabah kahvaltı edip hiranın yanına gittiğinde kızı evde bulamadı. Cem ile birlikte sinemaya gittiğini öğrenince kendide ne yapsın uğur ve diğer arkadaşlarını arayıp onlarla zaman geçirmeye karar vermişti.

..................................

Hira cemin uzattığı mısırı eline alırken bu gün yaşadığı en güzel gün diye düşünüyordu. Birlikte pamuk şeker yemiş, Sahilde martılara simit atmış ve en son sinemaya gelmişlerdi.

birlikte romantik komedi filmi seçip izleyecekleri salona geldiler. Cem hiranın oturmasını izledikten sonra kendisi oturdu. Ve reklam filan derken film başladı.

İki çiftçi çocuğu birbirlerini seviyorlarmıs aileleri görmesin diye köşe bucak saklı buluşurlar konuştukları dakikalar hiç bitmesin isterlermis

Film devam ederken sinema perdesine Hira kaçırılıp kaldığı yerin görüntüsü gelince hira korkup ceme döndüğünde cem normal film gibi izliyordu.

Yine aklımın bir oyunu deyip gözlerini kapatıp açtı karşısına baktığında film devam ediyordu. Çiftçi aileler bunların ilişkilerini öğrenirler birbirlerine kavgaya giderken

yine o görüntü belirdi. Hiranın saçı başı dağınık halini dışarıdan görüyordu. O karanlık yerde diğerlerinin çığlıklarını duyunca elleri ile kulaklarını ve gözlerini kapattı.

Cem" hira iyimsin bir sorun mu var"

Çığlıklar kesilince gözlerini açıp baktığında normal film devam ediyordu.

Neler oluyor Allah aşkına? Az önceki görüntüleri Salondakiler görse korkar yada çığlık atarlardı ama hepsi normal film gibi izliyor olunca sadece kendi gördüğünü anladı.

Derin bir nefes aldı.

İcinden bunlar bir oyun gerçek değil. Dedikten sonra filme devam ederken kendinin o demir parmaklıklardan çıkarılıp götürülürken ki sahne gelince nefesi daralır gibi olsada kendi ile savaşmak icin gozlerini kapatmayıp izlemeye devam etti.

" bunlar bir oyun sadece oyun"

Yaşadıklarını tekrar görüyordu ve artık kalp atışı hızlanmıştı. Korkuyordu şüphesiz ama geri adım atmayacağım diye kendine moral verirken devam eden olayları gördükçe istemsiz Ağlamaya başladı.

Teker teker göz yaşları akıyordu yanaklarından. Silah sesleri felan derken titremeye başladı ve hızla ayağa kalktı.

" yeteeeeeerrr bırakın peşimi artık lütfen "

Tüm salonda sessiz olun, gibi uğultu koparken cem Hiranın koluna girip salondan çıkardığında kız hıçkıra hıçkıra ağlıyordu.

Cem" ne oldu hira. Neden bağırdın salonda"

Hira " bb-,ben "

Cem onu bir sandalyeyle oturttu.
" ben su alıp geliyorum hemen"

Hira çantasını karıstırıp ilacı bulurken cemde su şişesi ile basında bekliyordu. İlacı icip derin derin nefes aldı olumlu düşünmeye çalıştı. Kalbi hala korkuyla atıyordu.

Cem hiraya sarıldı.
" sorun neyse geçecek hira merak etme ben senin yanındayım."

Hira ilacın etkisiyle sakinleşince cem onu evine bıraktı.

" Cem cok güzel bir gündü teşekkür ederim . Son ki olay icinde... "

Cem " sorun değil hira. Birlikte atlatacağız herseyi merak etme Eskiden yaptığımız gibi. Hem seninle olmak bana iyi geliyor kalbim mutlulukla çırpınıyor gibi"

HASTAWhere stories live. Discover now