Capitolul 4

4 0 1
                                    

A trecut un an in care Ariana nu a facut altceva decat scoala si antrenamente.
La scoala a ramas tocilara insa una care era ravnita de toti baietii,iar ea nu avea ochii pentru nici unul. Adam inca juca rolul "iubitului", sau mai bine zis al badygardului.
Insa ceea ce nu stia nimeni nici macar Adam era faptul ca Ariana a gasit un prieten de nadejdie care a pregatit-o pentru cursele ilegale de masini.

Ariana povesteste.

A trecut un an iar eu am invarat sa ma lupt atat de bine incat pot bate cinci gramezi de muschi de una singura. Pana si Adam isi ia bataie de la surioara sa . Cu scoala ca de obicei 10 pe linie. Sigurul meu secret pe care il stie doar Carter , cel mai bun prieten si organizatorul curselor ilegale, este acela ca pe timpul noptii sunt Vipera. Toata lumea stie ca Vipera este o tipa sexy care are mereu fata acoperita lasand doar ochii mirifici la iveala si care este Regina Soselelor.
Din prima seara in care mi-am facut aparitia , adica la inceputul verii , nu am pierdut nici o cursa si nici nu voi pierde. Sigurul regret pe care il am este faptul ca am primit ura lui Adam . Defapt nu pe mine ma uraste ci pe Vipera fiindca a reusit sa il detroneze.Sper ca atunci cand va afla ca eu sunt sa nu ma urasca si pe mine ci sa o iubeasca si pe Vipera.

Stiu ca e cam scurt . Sorry.
Oare va reusi Ariana sa pazstreze secretul Viperei sau se va afla?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 15, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ViperaWhere stories live. Discover now