Kostümlü Balo

3.5K 156 4
                                    

Multimedia : Azra ve Selimin kovboy kostümleri

Dediği kelimeyle yerimde donmuştum . Gözleri dolu bir şekilde bana bakıyordu . Onu böyle görmek istemiyordum , şizofren olması önemli değildi .

Ama hiç şizofren gibi hareketleri yoktu " nasıl şizofrensin hiç öyle davranışların yok " dediğimde gözünden bir damla yaş akmıştı . Yanımda ağlamasına dayanamıyordum .

Dudaklarını zorlukla aralayıp konuşmaya başladı " hastalığım gün geçtikçe iyileşiyor . Ama bazen krize girebiliyorum , bunu öğrenen insanlar benden kaçıyor " dediğinde ne diyeceğimi bilememiştim .

Deli bile olsa sevdiğim bir insanı yanlız bırakmazdım . Ne olursa olsun Selimi bırakmıyacağım . Şuan yanımda hıçkıra hıçkıra ağlıyordu . Benim tanıdığım Selim böyle biri değildin.

Üşüyor olmalıydı şuan uçurumdaydık ve rüzgar esiyordu . Selim kısa kolluydu ve titriyordu . Doğrulup arabanın yanına gidecektim ki Selim kolumdan tutup yalvarır bir şekilde bana bakıyordu " ne olur gitme bırakma beni " dediğinde içim acımıştı

Gözlerini uçuruma çevirmişti , uçuruma doğru yürüdüğünde ne yapmaya çalıştığını anlamıyordum . Arkasına dönüp bana baktı benimde gözlerim dolmuştu " belkide en iyisi yanlız kalmak yerine ölümdür " dediğinde gözlerimdeki tuttuğum yaşları serbest bıraktım .

Hemen ona doğru bir adım atıp " sakın bir adım daha atma " diye bağırdım . Hemen yanına gidip onu uçurumdan uzaklaştırdım . Nasıl böyle bir dengesizlik yapardı hala aklım almıyordu .

Yüzüne bakmadan ilerlemeye başladığımda kolumdan tutup beni yine durdurdu . " Ne olur gitme , beni yanlız bırakma " dediğinde gözlerimden yaşlar akmaya başlamıştı .

Onu bırakmayacaktım ne olursa olsun . Yere oturduğumda yanıma oturup beni izlemeye başladı . Gözleri dolu bir şekilde beni izliyordu .

Ayağa kalktığımda hıçkırıklara ağlamaya başlamıştı . Hemen arabanın bagajını açıp içindeki battaniyeyi alıp Selimin yanına ilerlediğimde şaşkın gözlerle bana bakıyordu .

Onun yanına oturup battaniyeyi ikimizin üstüne sarıp kafamı Selimin göğsüne yasladım . " Seni asla bırakmam , bırakamam " dediğimde sessizce beni dinliyordu .

" Deli olsan bile seni yanlız bırakmam , senden uzaklaşamam . Bu dalga geçilecek bir konu değil beraber herşeyi atlatabiliriz " dediğimde gözleri parlıyordu .

Kollarını bana dolayıp sarılmıştı bende kollarımı ona dolayıp sarılışına karşılık verdim . Ayrıldığımız da manzarayı seyretmeye başladım .

Doğrulup elimi ona uzattım " hadi ben üşüdüm hem geç oldu eve dönelim " dediğimde elime bir süre baktıktan sonra tutup ayağa kalktı . Başıyla onaylayıp arabaya doğru ilerledi gözlerimi devirdim .

Selim hala aynı Selimdi , insan kıza öncelik verir . Ne olursa olsun değişmeyecekti değişmesine de gerek yoktu zaten .

Arabaya binip Selimin yan profilini izlemeye başladım . Normalde sert ve soğuk bakışlar atan Selimin aksine yıpranmış bir Selim vardı karşımda .

Aklıma gelen soruyla ona döndüm " yarın kostümlü baloya geleceksin dimi ? " dediğimde gülümseyip başıyla onayladı . " Peki ne kostümü giyeceksin " dediğimde sırıtıp " sürpriz " dedi .

Sabah Kumsala merak etsin diye yaptığım şeyi bana yapıyordu . Gözlerimi devirip önüme döndüm " neyse Emre' yi aramalıyım ben " dediğimde direk bakışları bana döndü .

Onunla alay ediyordum aman farkında değildi " neden " dediğinde gülmemek için yanağımı ısırıyordum " balo için herkez çift halinde gidecek " dediğimde sinirlenmişti .

Mafyanın KızıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin