~40~June is sick

232 20 10
                                    

That pic tho, that text, im dying. Kan iemand me reanimeren toevallig?

June POV

Als ik wakker word voelt het als een droom. Ik lig in de sterke armen van Luke, de zon schijnt door de gordijnen heen en ik hoor buiten de krekels al tjilpen.

Ik draai me om, Luke slaapt nog. Hij maakt schattige zachte snurkgeluidjes. Ik glimlach.

Voorzichtig om hem niet wakker te maken maak ik me los uit zijn greep. Ik merk dat ik buikpijn heb en sta op. Ik rek me me uit en ga naar de keuken.

Als ik theewater heb opgezet voel ik twee warme armen van achter om mijn middel. 'He sunshine' fluistert hij. Ik glimlach en leg mijn hoofd op zijn schouder. 'Morning' zeg ik en voel een kusje in mijn nek. Ik giechel en schenk de thee in voor ons allebei.

'Je bent 's ochtends zo sexy' zegt Luke met hese ochtend stem. Ik glimlach en word rood. 'Jij ook Lukey' zeg ik en neem een slok thee. 'Au' kreun ik. Mijn tong verbrand. Luke lacht. 'Kusje erop?' Ik knik zielig en Luke geeft me een zoen waarbij hij mijn tong ook behandeld. Ik glimlach. 'Liefste vriendje ooit' zeg ik en aai de rug van zijn hand. 'Ohja? Heb je dan meer vriendjes gehad?' vraagt hij. 'Nope' zeg ik.

'Huh, maar hoe dan? Hoe kunnen mensen niks in jou zien?' vraagt Luke ongelooflijk. Dat is wel een groot compliment, ik moet er van blozen. Ik haal mijn schouders op. 'Misschien wel, maar ik zag niks in hun. Bij mij op school zitten alleen maar nerds en players' zeg ik. 'Luke moet lachen. 'Er is maar één jongen van wie ik hou' maak ij mijn verhaal af.
'Ik!' roept Luke. 'Nee, mijn opa' zeg ik sarcastisch. Luke kijkt me beteuterd aan en trekt een pruillip. Ik grinnik en til zijn kin omhoog en hij kijkt me aan, en ik hem. 'Jij bent de enige die mij gelukkig maakt. Ik kan niet zonder je' zeg ik hem.

Hij glimlacht die fantastische glimlach. Hij duwt zijn lippen lief op die van mij. Die zachte roze lippen die zo goed smaken. Die leuke jongen waar ik al zolang verliefd op ben. De jongen aan wie ik mijn hele leven wil geven. Met wie ik oud wil worden en kinderen wil krijgen. De jongen die mij steeds weer gelukkig maakt.

'Fuck, June' fluistert hij als we loslaten. Ik grijns naar hem. Opeens komt er een hevige vlaag van misselijkheid door me heen. Ik sta zo snel als ik kan op en ren naar de badkamer. Net op tijd han ik boven de wc en gooi alles eruit. Ik hoest alles mijn lichaam uit. Ik leun met mijn hand tegen het waterreservoir van de wc. Ik voel een hand op mijn schouder.

Als alles eruit is veeg ik mijn mond af aan een wc papiertje. Ik spoel mijn mond. 'Ik zal mijn tanden poetsen voor ik je zoen de volgende keer' zegt Luke met een lichte glimlach. Ik glimlach kort terug en voel me opeens heel zwak. Ik wankel en val bijna. 'Hoho' zegt Luke, en tilt me in bridesstyle op. Hij legt me in bed.

Luke POV

'Shh' sus ik haar, ze begint helemaal te trillen. 'Koud?' vraag ik. Ze knikt en ik en leg de deken over haar heen. Daarna haal ik een emmer en een nat washandje en leg die naast het bed neer. Ik haal een glas water, zet die op het nachtkastje en ga dan naast haar liggen. Ik kijk in haar groene heldere ogen. Die normaal gevuld zijn met vrolijkheid, maar die nu dof staan. Ik glimlach zwak naar haar en druk een kus op haar voorhoofd. 'Ga lekker slapen' ze ik. Ze knikt en sluit haar ogen. Ik wacht tot ze slaapt. Als ik het vredige geluid hoor van haar slaap pak ik mijn mobiel.

1 nieuw bericht meld mijn WhatsApp.

Ash💪: Tis gelukt hoor, ben niet meer lonely. Ik heb nu met Fay.

Ik glimlach als ik zijn bericht zie. En inderdaad, in zijn status staat al de datum met een F en een hartje erbij.

U: Congrats Ashie, laat der niet gaan👍👍

Ik scroll door Instagram. Nothing special. Het meeste is toch shoutout. En das vet irritant.

Een tijdje later ga ik maar naar buiten. Ik neem mijn mobiel mee. Ik ga in het gras zitten en maak een selfie. Bam, meteen een goede (niet zo bescheiden Luke, noem t maar gwn perfect😍)

 Bam, meteen een goede  (niet zo bescheiden Luke, noem t maar gwn perfect😍)

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Ik post m op insta. Meteen krijg ik reacties en likes. Ik lees ze allemaal door, dat doen de meeste normale mensen toch?

Na een uur weet ik echt niks meer te doen. Het is zo saai zonder haar. Ik zet zachtjes muziek op en ga dan weer naar de kamer. Uit Junes tas steekt wat uit. Het lijkt een boek. Ik haal het uit de tas zonder lawaai te maken. De bijbel staat op de voorkant. Het is een redelijk dik boek. Is dit het waar June het vaak over heeft? Waar ze in gelooft?

Ik sla het boek open bij de bladwijzer. Het zijn kleine letters en veel tekst. Mijn oog valt op een dik onderstreept stuk. Ik lees het.

Moet je door het water gaan - ik ben bij je;
of door rivieren - je wordt niet meegesleurd.
Moet je door het vuur gaan - het zal je niet verteren,
de vlammen zullen je niet verschroeien.
Jesaja 43:2

Ik houd ne stil. Het is een mooi stuk, al weet ik niet wat het betekent. Is 'ik' dan God? En kan hij dat, je zo beschermen?

Plots dringt een gevoel van blijheid tot me binnen. Nu geloof ik het echt. Ik geloof in hetzelfde als mijn vriendin. Ik voel het. Ik wil het. Ik weet niet hoe het moet, geloven, maar ik zal het haar vragen als ze wakker is.

A-N

Wat mijn grootste wens is: mensen bereiken met het geloof. Werkelijk mijn allergrootste wens. En als je het niet wil, je moet zelf kiezen. Maar het kan je zoveel helpen. Neen dat van me aan.

Ik moet slapen, doei

Broken Home » LHOù les histoires vivent. Découvrez maintenant