Глава 24: Мрачен ден

658 40 11
                                    

*Емили*
-Емили!Емили дръж се!-Чувах някакъв глас да ме вика. Този глас ми беше познат,това е гласа на Ерик но защо не го виждам. Виждам единствено бяла светлина да ме призовава.
*Ерик*
Носилката отведе Емили в операционната. Сега съм много притеснен дали ще оцелее. За всичко е виновна Катрин, предупредих я,а сега ще си поеме последствията дори и да е бременна ще я тикна в затвора.
Прибрах се вкъщи и надуших силна отвратителна миризма. Отидох да проверя от къде идва и от стаята на Катри под вратата й имаше кръв. Натиснах бравата и влязох,аз се ококорих от гледката. Готвачката ми лежеше мъртва на земята с разпорен корем,а Катрин облизваше ножа. Снимах я за да покажа на полицията.
-Кактрин какво за Бога си направила?
-Не виждаш ли?-Засмя си тя като луда.-Бях гладна.-Продължи да се смее.
-Катрин ти не си добре. Моля те престани веднага.
-Няма,няма това е вечерята ми.- Засмя се тя и започна да разчленява прислужницата. После сложи бъбраците в хладилника и свари месото. Тя ептен се побърка. След като приготви месото,тя ме попита дали искам. Аз я погледвах с презрение и излязох на вън. Цялата къща миришеше на смърт. Звъннах в полицията и им разказах всичко. След няколко минути те дойдоха. Катрин тайно заколи един полицай и с пистолета гръмна останалите в главата.
-Ти искаше да ме предадеш. Сега мили мой Ерик си поеми наказанието. - Катрин насочи пистолета към мен.
-Аз те обичам скъпа. Нима ще оставиш детето без баща. То със сигурност ще пита за баща си.
-Така е,ти си прав. Не бива то да няма баща.-Тя хвърли пистолета име прегърна. Аз я хванах и после я предадох на полицията.
-Ще се върна и ще си платиш за това Ерик!-Започна да крещи като истеричка.
-Какво ще стане?-Попитах полицая.
-Ще отиде в лудница все още е непълнолетна. А след като навърши пълнолетие ще я преместим в затвора с доживотна присъда. -Отговори полицая.
-Разбирам,благодаря ви.- После се прибрах вътре но все още имаше миризма на смърт. Трябва да се махна от тази къща. Полицията ме попита дали искам да изчистят и аз приех. Реших да обява къщата за продан,вече не мога да живея къща с толкова лоши спомени и дори убийства. Обадих се на Джо да му разкажа всичко. Добре,че бе в Италия по работа и не видя всичко това. После отидох в болницата при Емили операцията е минала и сега ще разбера дали е добре. Надявам се,че всичко е на ред и нищо лошо не се случило.

Хора извинявам се,че се забавих с писането. Според вас Емили оцеляла ли е или Ерик ще плаче за нея?Катрин е най-накрая в затвора но докога. Не се знае дали ще се върне отново и няма да съсипе живота им пак.

Продадена Да Бъде Играчка /Завършена/#Wattys 2017Where stories live. Discover now