Kumsal

3.4K 163 22
                                    

Multimedia : Emre

Gözlerimi Selim ve Kumsal'a dikmiştim '' siz kardeş misiniz '' dediğimde Kumsal gülümseyip '' öz değil '' dediğinde anlamamıştım . O zaman üvey kardeşlerdi '' nasıl yani üvey mi '' dediğime Selim kahkaha atıp '' hayır sen nasıl Berk'le kardeş gibiysen bizde Kumsal'la öyleyiz '' dediğinde anlamıştım .

'' Cidden Berk nerede kaldı acaba '' dediğimde dudağını büzüp '' bilmem '' dedi . Abimler Almanya'ya döneceklerdi Alev'le bugün akşam uçak kalkacaktı . Abimlerle vedalaşıp kapıdan geçirdikten sonra salona geri döndüm .

Koltuğa kurulup Arda'nın yanına geçtim . Kaç gündür gizli hayranımdan mesaj gelmiyordu . Pekte umrumda değildi , '' Kumsal kalacak yer ayarladın mı '' bunu Selim demişti . Olumsuz anlamda başını sallayıp '' otel ayarlarım bugün '' dediğinde sahte bir öksürükle onların bana dönmesini sağladım .

'' Otel felan yok burada kalacaksın '' dediğimde ağzını açınca ona kesin bir bakış atıp '' itiraz edip dilini yorma kalacaksın dediysem kalacaksın ne yapacaksın otel köşelerinde '' dediğimde gülümseyip '' teşekkürler '' dediğinde ciddi olup '' teşekkür etme ben kalmanı istiyorum '' dediğimde gülümsemişti .

'' Şey bu arada ismin ne '' dediğinde ismimi bilmediğini yeni anlıyordum . '' Azra '' dediğimde çok şaşırmıştı ağzı açık bana bakıyordu . '' Sen o musun yani '' dediğinde ne dediğini anlamamıştım . '' Kim miyim '' dediğimde Selim lafa atlayıp '' evet o '' dediğinde anlamamıştım .

'' Ben kim miyim ya '' dediğimde Kumsal gülüp '' hani şu Selim'in watpadd arkadaşı '' dediğinde anlamıştım . Arda'nın işi olduğundan gitmişti , Kumsal'ın saçları çok güzeldi . Kızıl olduğundan demiyorum saçlarımız aynı renkti '' saçların çok güzel '' dediğimde kahkaha atıp '' seninkide '' dedi .

Hızla Kumsal'ın kolundan tutup merdivenlerden çıkarmaya başladım . Odamın önüne geldiğimizde hızla onu içeri soktum , odama Selim'in girmesiyle onu hemen çıkarıp suratına kapıyı kapadım .

Kapıyı kilitleyip '' sen misafir odasında kal biz burada pijama partisi yapcaz '' dediğimde Selim itiraz ediyordu '' tamam be kalın orada '' dediğinde gülüp Kumsal'ın yanına yatağıma attım kendimi .

Ona soru sorar bir şekilde bakıyordum '' ne '' dediğinde hemen konuya dalıp '' enişte var mı ? '' dediğimde '' malesef hiç sevgilim olmadı şuana kadar alay edebilirsin '' dediğinde kafasına bir tane yapıştırıp '' benimde şuana kadar sevgilim olmadı bunda utanılacak bir şey mi var ?? '' dediğimde şaşırmıştı .

Kumsal'la Berk çok iyi bir çift olurdu . '' Seni abime ayarlıcam '' dediğimde gülüp '' abin mi var '' dediğinde başımı olumsuz anlamda sallayıp '' sen ve Selim nasıl abi kardeş gibiyseniz bizde öyleyiz . Bu evde sadece ikimiz yaşıyoruz '' dediğimde şaşırmıştı .

'' Koca evde neden yalnız yaşıyorsunuz '' dediğinde buruk bir şekilde gülümseyip '' annem ve babam gözümün önünde öldü '' dediğimde bana sarılıp '' başın sağ olsun '' dedi . Ardından cümlesine devam etti '' benimkilerde öldü ama trafik kazasında '' dediğinde bende baş sağlığı diledim ikimizde üzgündük .

Hızla hoporlörden hareketli bir şarkı açıp dolabımdan iki tane pijama takımı aldım . Morunu Kumsal'a atıp sarısını kendime aldım . Hızla beraber üstümüzü değiştirip pijamaları giydik .

 Hızla beraber üstümüzü değiştirip pijamaları giydik

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İkimizde çok tatlı olmuştuk aynı anda '' çok tatlısın '' dediğimizde gülümseyip '' saol '' dedik yine beraber söylediğimizde kahkaha atmaya başladık

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İkimizde çok tatlı olmuştuk aynı anda '' çok tatlısın '' dediğimizde gülümseyip '' saol '' dedik yine beraber söylediğimizde kahkaha atmaya başladık . Çalan şarkıya bağırarak eşlik ediyorduk , en sonda kapının hayvanca çalınmasıyla şarkıyı kapattım .

'' Azra bebeğim ne yapmaya çalışıyorsun acaba komşular başımıza toplanacak '' bu Berk'ti . '' Ne zaman geldin dediğimde '' bi yarım saat önce hadi cips kola felan aldık aşağı inin film izleyelim '' dediğinde gözlerim parlamıştı '' tamam geliyoruz '' dedim .

Merdivenlerden ayak sesleri geldiğinde indiğini anlamıştım . Hemen Kumsal'a dönüm '' bak bu Berk şimdi kendini aşık ediyorsun ona '' dediğimde gülmüştü . '' Yakışıklı mı '' demesiyle kahkaha atıp '' abim olmasa yavşardım o derece '' dediğimde kahkaha atmıştı .

'' Merak ettim hadi hemen inelim aşağı '' dediğinde gülüp başımı olumlu anlamda salladım . Merdivenlerden indiğimizde salonun kapısında Berk'i gördüğünde donmuştu . Berk kızın bu davranışına anlam verememişti '' hasta felan mı '' dediğinde kahkaha atıp '' hayır meteor gördü ondan böyle '' dediğimde Berk anlamamıştı '' dademin film izledik te etkisinde kaldı '' deyip hızla Kumsal'ı mutfağa çektim .

'' Kızım ne yapıyorsun '' dediğimde kendine gelmişti '' çok yakışıklı '' dediğinde kahkaha atıp '' demiştim ama düzgün davran anlıcak yoksa '' dediğimde başını olumlu anlamda sallayınca beraber salona girdiğimizde Berk ve Selim gülmekten yerlere yatıyorlardı .

Pijamalarımıza gülüyordu pislikler , ben şimdi ne yapacağımı biliyorum '' neye gülüyorsunuz Selim sen minyonlu donunla uyumuyo musun '' dediğimde Selim susmuştu bu sefer Berk kahkaha atıyordu .

Sıra Berk'teydi '' Berk canım benim sana aldığım ayıcıkla korktuğun geceler uyuyorsun ve onunla dertleşiyorsun sana cevap veremeyeceğini bile bile '' dediğimde ben ve Kumsal gülmeye başlamıştık .

Birbirimizle alaylarımız bittikten sonra korku filmi açmışlardı . Ben ve Kumsal korkuyorduk Berk ve Selim ise bize gülüyorlardı . İntikam almak için korku filmi açmışlardı , elektriklerin gitmesiyle hızla Selim'in yanına gidip elini tuttum .

Kumsal endişelenmişti '' Berk Kumsal'ı yukarı çıkar beraber bugün uyuyun ben Selim'le ilgilenirim '' dediğimde onaylayıp Kumsal'ı yukarı çıkardı . '' Selim '' dediğimde ses vermiyordu , gözlerim dolmaya başlamıştı .

Gözlerimden akan yaşlarla ağladığımı anlamıştım . '' Azra ağlama '' kısık sesle konuşmaya başlamıştı . '' Nefes al Selim hadi '' dediğimde kısık nefesler almaya başlamıştı . '' Birazdan elektrikler gelir korkma ben yanındayım '' dediğimde gözlerini bana çevirdi .

Karanlıkta olsa onu görebiliyordum '' beni bırakma '' deyip cümlesini devam ettirdi '' hep yanımda ol sana ihtiyacım var '' onu hiç bırakmayacaktım '' yanındayım ve seni bırakmaya niyetim yok . Sen gitmemi isteyene kadar gitmicem '' dediğimde gülüp '' o zaman hep yanımdasın '' dediğinde bende gülmüştüm .

Işıkların açılmasıyla elektriklerin geldiğini anlamıştım . Kalmak için doğrulmaya çalıştığımda kalkamamıştım . '' Gitme '' dediğinde ona dönüp '' uykum var uyucam '' dediğimde beni kendine çekip '' beraber uyuyalım '' dediğinde hiçbir şey demedim .

Kollarını belime dolayıp uyku pozisyonunu aldı . Nefesi boynumu ürpertiyordu , uykum vardı ama nedense uyuyamıyordum . Yarın bana ne anlatacaktı acaba , çok merak ediyordum . Berk ve Kumsal gelince aklıma gülmeden edemedim .

Acaba şuan ne yapıyorlardı , ikisi çok yakışıyorlar . Çok güzel bir çift olurlardı , ama bunu zamanla görecektik . Selim'in düzenli nefes alıp vermesiyle uyuduğunu anlamıştım . Sevdiğim insanları hak edecek kadar ne yapmıştım ki ben .

Onlar benim tek ailemdi , onları asla bırakmayacaktım . Bu düşünceleri bir kenara bırakıp uykunun kollarına bıraktım kendimi ...

Vote ve yorumlarınızı unutmayın . Bugün fazladan bir bölüm paylaştım sizler için . Facebook grubu isteyenler yorumlara gelsin .. Seviliyorsunuz <3

Mafyanın KızıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin