önsöz+cast+playlist

508 45 32
  • इन्हें समर्पित: eriksever
                                    

Önsözü kaçıncı baştan yazışım bilmiyorum. İkizim Pietro her zaman ilhamla dolu bir yazar olduğumu söyler ama bu sefer bunları yazarken ilhamın en ufak kırıntısını bile içimde hissetmiyorum. Her neyse asıl konuya gelirsek, bir çok yazarın hayatında bazen tıkandığı bir an olur. Kısa bir süre öncesine kadar bende onu yaşıyordum. Hemde ilk kitabımda... Büyük fırsat ayağıma gelmişti ama ben tek kelime bile yazamıyordum.

Tabii başımdaki tek dert bu değildi. Zaten kitapta da bu dertleri okuyacaksanız. Evet, doğru tahmin ettiniz. Klasik her yazarın tıkanıklık yaşadığı bir anda sığındığı bir fikre sığındım bende. Kendi hayat hikayemi yazdım. Tabii sadece ilginizi çekecek bir kısmını. Başta okurken aşırı klişe şeylerin olduğunu görecekseniz. Şahsen bende dönüp baktığımda aynı şeyleri düşünüyorum ama inanın bunlar gerçekten yaşandı.

Klişelerin bittiği kısımdan sonra kendi hayatıma dönüp başka bir klişenin beni bulmasını bekleyecekseniz ama üzgünüm, bu olmayacak. Çünkü ben asla sadece kendini düşünen pisliklerden olmadım. Biraz ağır oldu farkındayım. Belki de kendimi fazla övdüm ama çevremdekilerin söylediği bir şey bu. Sanırım yazacaklarım bu kadar. Şimdi kahvenizi alın -kitabın üstüne dökmemeye dikkat edin lütfen- ve rahat bir yere geçerek okumaya başlayın. Çünkü film senaryolarını aratmayan hayatımın "bir kısmını" okumak üzeresiniz.

Wanda Maximoff

21 Mayıs 2017

■■■

CAST

Elizabeth Olsen as Wanda Maximoff

Elizabeth Olsen as Wanda Maximoff

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Paul Bettany as Vision

Paul Bettany as Vision

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Aaron Taylor-Jonhson as Pietro Maximoff

unexpected ►wanda+visionजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें