Oi! I hygger hvis i klædeskabet, hva?

184 12 1
                                    

"ALEX!" Råbte jeg og gik rundt, hvor fanden er hun henne? Jeg åbnede klædeskabet og så Alex sidde på gulvet "Alex" sagde jeg. "Michael hold døren" Udbrød hun, jeg tabt en chips pose så jeg bukkede mig efter den. "NEJ DIN KLOVN!" Råbte hun og skubbede mig væk "av" mumlede jeg og så hende rive i døren. "Fedt den er låst" sukkede Alex, hun så anklagerne på mig "undskyld" brummede jeg. Jeg viste hende chips poserne og colaen og de to glas jeg havde i min favn. Hun rystede på hovedet af mig og sat sig ned ved siden af mig. "Så må vi bare vente til AZ kommer" grinede hun "yay undskyld" grinede jeg med og så indi hendes fantastisk øjne. Hun trak let på skulderne vi begyndte at spise og drikke det jeg havde med og vi hygede os faktisk. Men jeg hygger mig altid med Alex!

Ad Michael det lød så forkert!

Seriøst, du tænker hellere ikke på andet!?

Mange kunne misforstå det, pft!

Nej, nej de kunne ej indre stemme

Jo!

Nix kun dig...

Tsk så siger vi bare det

Mange tak

Selvom det ikke er rigtigt....

Indre stemme!

Hvad? Det var ikke da mig?

Sikkert.....

Efter mange timer, som kun var tre havde vi ikke mere at drikke eller spise. "Jeg skal tisse!" Brokkede jeg mig "men du kan ikke tisse her!" Hvinede Alex. "Men jeg skal virkelig!" Klagede jeg og mærkede hvordan vandet gerne ville ud. "Men det kan du ikke komme til!" Snerrede hun. Jeg sukkede højlydt og prøvede på at tænke på noget andet "men jeg skal rigtige meget" "URGHHHHHHHH!" Hun slog ud med armene og så irretedet på mig. "Få mig til at tænke på noget andet!" Tiggede jeg "hvordan?" Spurgte Alex og så på mig.

Kys hende

Jeg bøjet mig mod hende og vores læber klaskede sammen i et langt lidenskabeligt kys. Jeg tog fat i hendes talje, Alex's hænder rodet rundt i mit hår. Jeg fik hende langsomt lagt ned og lagede mig ovenpå hende stadig med mine læber mod hendes. Jeg udbrød en tilfreds lyd da hendes hænder nu var under min bluse. Døren blev flået op "Oi! I hygger hvis i klædeskabet, hva?" Lød en drillende stemme. Vi begge stivne og så mod AZ som var ved at dø af grin, "det ser da..... Hyggeligt ud" grinede hun. Jeg kløede mig akavedet på nakken og rejste mig op og hjalp Alex. Som rømmede svagt, AZ grinede af os da vi skyndte os forbi hende. Okay hun var ved at dø af grin, hun gik sin vej igen imens hendes latter fyldt hele huset. Jeg så mod Alex, der allerede så mod mig, vi så ind i hinandens øjne. I laaaaaaaaaaaaaang tid. Hun tog et skridt mod mig "jeg var ikke færdige med at kysse dig" hviskede hun i mit øre før hun klaskede vores læber sammen. Jeg tog mine arme om hende, jeg var hellere ikke færdige med at kysse hende. Jeg skubbede Alex op af den nærmeste væg og vi trak os fra hinanden og bare over glo hinanden. Jeg kunne ikke få nok af synet, jeg ville havde mere, jeg ville endnu længere ud. "Pludselig så stod hun der, synet var det smukkeste jeg havde set. Jeg ville havde mere, jeg ville endnu længere ud. Kom og tage mig endnu længere ud som kun du kan gør. Hun tager mig med storm og slette alt på hendes vej, jeg er fortabt ved ikke hvad jeg skal gør. Og når hun står der ville jeg være så godt som besat" sang jeg hendes øre. Hun grinede og slog sine arme rundt om min nakke, "jeg skal nok tage dig endnu længere ud" hviskede hun.

Idiot Where stories live. Discover now