Sige mig flirter du med mig?

206 16 11
                                    

Jeg var i gang med at lave tricks med et glas og en kop. Jeg abejerder et sted der er bar/cafe, og jeg ELSKER det! Især fordi folk bare taler løs eller bare synger, det et sted for gamle, unge og børnefamilier. "Den herre" sagde jeg og gav ham det han nu havde bestilt, han smilede anklagende "tak for underholdningen knægt" grinede han og så ud af vinduet. "Selv lidt" sagde jeg og nynnede med på den sand der var i radioen. Og tog en notesbog op og begyndte at skrive en lille tekst ned.

One day when in hearing more on the radio, would then look in the wrong? And wish I came back again? I've never been one who has won something, even though I tried the lottery, there was no guarantee. Now I'm trying to rhyme, see if I can become a rapper but go if not.

Jeg sukkede højlydt, hvad skal jeg gør med mit liv? "Wow en ung mand på ca tyve og er fortabt. Hvad skal vi dog gør?" sagde manden, jeg smilede et lille smil. "Det skal nok gå min dreng" sagde han "tak" sagde jeg, den lille klokke ringede og fortalte mig vi havde kunder. Jeg så op og så........ Alex............. Manden vendte sig lidt om "og håbet er tilbage, ungdommen" grinede han og smuttede. Alex sat sig ned "hey Michael" sagde hun og et smil poppede op på mine læber. Hvordan kan hun sige mit navn så perfekt?

How can she says my name so perfect? She makes me whole around the floor every time she just so much looking at me.

"Hvad kan jeg gør for dig?" Spurgte jeg, "give mig noget mad! Jeg er viiiiiiiiiiiiild sulten" tiggede hun. Hun kiggede på menu kortet "ved du hvad der er værd at sætte tænderne i?" Spurgte Alex mig om. "Altså udover mig? Så ja, sandwichen er vild lækker men jeg kunne finde noget langt mere spændende at sætte mine tænder i" sagde jeg mine øjnebryn dansede. Jeg har måske, måske ikke drukket sammen med en masse unge..... Hun grinede af mig "sig mig flirter du med mig?" hendes øjnebryn dansede ligesom mine, vi begge flækkede af grin. "Du skal hvis ikke kører hjem" mumlede hun og bestilte en sandwich "hvordan kommer jeg så hjem????????????????????" "Nemt nok, det gør du hellere ikke, du tager med mig hjem" "det lyder da hyggeligt"

Vi var kommet hjem til Alex og AZ, jeg skulle være stille for AZ sove.... "Shhh Michael!" Tyssede Alex højt af mig "det var det højeste shhh jeg nogensinde har hørt" klukkede jeg. Hun rullede øjne af mig og førte mig ind på det jeg gætter på er hendes værelse. Vi lagede os begge ned og bare lyttede til hinandens vejrtrækning... Hun havde skiftet om til en hvid bluse med en nuttela bøtte der smiler, og et bare budi shorts som var sorte... Da hun så endelig faldt i søvn, tror jeg da... Nussede jeg hende "she likes a angle every time she sleep" hviskede jeg i hendes øre. Jeg trak hende ind til mig og lagede en arm om hende, hun tog fat i min hånd i søvnene, nuttet! Anyway jeg flettet vores fingre sammen, og tog mit ene ben om hende. Det er laaaaaaaaaaaaaaaaaaaang tid siden jeg har puttede med en så flot pige, okay det er lang tid siden jeg overhovedet har delt seng med en pige....... Alle ville jo havde Calum den hotte bassist, eller Luke med den flotte sangstemme, eller Ashton som er trommeslageren som INGEN gang modstå. Ingen ville jo havde mig, den mest uelsket af alle, tossen der bliver ved med at farve sit hår for at bare at få en smule opmærksomhed. Ham folk er venlige imod men helst ville være fri for, ham der havde en lillesøster der bare kunne gå forbi en og så var de vilde med hende. Michael Clifford som altid har været en smule jaloux på sin søster og sine venner, fordi ingen elskede ham.... Ham som ingen ville havde..... Jeg burde være den der døde i den ulykke og ikke hende......

//SÅ FIK I LIGE ET KAPITEL HVA?! Aww stakkels Mikey! Jeg elsker dig Michael! Altså ikke på den måde, fordi nej, han er for gammel, men jeg synes du er sjov♥

Idiot Where stories live. Discover now