LM og Rosie

245 22 4
                                    

Jeg så på mine tatoveringer, det var Calum der plagede mig til at få min første og ja så fik jeg tre flere. Jeg elsker min tatoveringer men skal ikke havde flere. To the moon.... Er min yndlings, "flot tato" sagde en stemme, jeg for sammen. Og så bag mig, "shit Alex et chok" mumlede jeg "sorry" sagde hun. Jeg slugte hver en centimeter af hende, hun havde taget en sort kjole på som viste meget af hendes ryg, og havde ladet håret hænge løst. Taget en smule lips close, eller hvad det nu hedder? Og gjordt sine øjenvipper længere, ikke at hun havde behøvet det, hun har okay lange øjenvipper i forvejen, men ja ja. "Woaw" mumlede jeg, ''hvad så hottie skal du noget i aften?" Jokede jeg "ha ha Michael" sagde Alex. Hun slog mig drillende på skulderen, jeg tog en arm om hendes talje og vi gik ind til AZ. Som havde solbriller på og en hvid sommerkjole der var en smule gennemsigtigt, men hun havde en hvid top på. Hendes hår var sat op i en rodet knold. Hun havde tegnet sin øjnebryn op og fremhæve sine kindben.

Ved jeg for meget om makeup?

Ja

Jeg tog en arm om hendes skulder, "hvor skal vi hen?" Spurgte jeg. "Første hen til LM og Rosie" sagde Alex imens AZ låste døren. "Og de er?" Spurgte jeg "LM er min bror og Rosie er hans bofælle" sagde AZ. "Og de skal med" "ehhhh okay? Det er fint med mig" sagde jeg og så gik vi.

Huset var en smule stort men ikke enormt... AZ bankede stille på, og en lille pige på fem år åbnede døren. "Moster!" Hvinede hun og løb ind i AZ's favn. "Hej smukke" sagde AZ og tog hende op, ej hvor var hun bare cutie! Flotte lange brune krøller, der indrammet hendes ansigt. Hav blå øjne med en strejf af grøn i sig. Havde smilehuller i begge kinder, pinke læber. Og naturlig lange øjenvipper, omg! Og hendes stemme er sirup sød! Hun er bare den mest nuttest skabning jeg har set LÆNGE! Godt jeg ikke er børnelokker for ellers havde jeg stukket af med hende! Ej tage dig sammen mand! En dreng med blåt hår og grønne øjne med et strejf af blå i sig kom. Det må være LM, hvad end det så står for..... En pige kom op ved siden af ham, hun havde blå øjne. Og havde farvet sit hår sølv/grå.... Gætter på det er Rosie.... "Hey! Dude!" Sagde LM og krammede mig, ja okay han er i hvert i møde kommende. Vent! Jeg har gået i skole med ham?! Han var udveksling student! "Lucas Martians?!" Spurgte jeg dybt overrasket, "far!" Grinede den lille pige. "Er du far?" Spurgte jeg "kender i hinanden?" Spurgte Alex. "Ja! Han gik på min skole?!" Sagde jeg "mate du er rask!" Grinede LM, "rask?" Sagde alle pigerne i kor. "Og ja det her er min datter Kate" sagde LM, "okay okay, ikke mere, gå så" sagde en ny pige på ca. 14 år. "Okay søster" grinede LM, Kate løb ind i huset og så gik vi allesammen. Til der hvor det hele skulle ske, Rosie siger ikke så meget?

//Mig er stolt ^-^, af to grunde!

1. Syv stemmer på to dage?! Det lyder ikke som meget, men for mig er det enormt!

2. Kun mig og @Katty_Johnson ved det (tror jeg) som så hedder noget helt andet nu..... @What_Love123.....

Anyway såååååååh hvad mon der sker ved deres fest tur?\\

Idiot Where stories live. Discover now