10.Kapitola-ON?

351 23 3
                                    

"Byl to ON.." 

Ptáte se asi kdo že? Tak fajn asi jsem vám nikdy nevyprávěla o mém bývalém před Martinem viďte? Ano, ano je to ten dole..Ano jmenuje se Filip..Vůbec mě nemiloval a ještě když mi hold lhal do oči..Víte ono je to nepříjemný když vám začne někdo lhát do očí..V momentě se mi začali v hlavě promítat všechny vzpomínky, které mám v notebooku ...Teď se asi ptáte " A proč nemáš Macbook, když máš v rodině Youtubera který solí pořádné prachy? "  To vám klidně odpovím hned protože už nemá cenu to očekávaně tajit..

Pavel je sice můj bratr ale nemám ráda když někdo využívá toho druhého..Ano možná si říkáte "Jej ty seš fakt divná.." No možná ano ale já prostě nejsem ten divný typ co se stane namyšlená jen proto že je můj bratr slavný na youtube si přece nemůžu žít jako princezna ne? ...Nejsem rozmazlený fracek..Na všechno jsem si našetřila sama a nebo mi trošku přispěl bratr..
No ale zpátky k věci..Filipa najdete pod názvem Čmelák ..Tím myslím jako jeho kanál ano..

Tím myslím jako jeho kanál ano

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Upřímně je to kretén.
Nesnášim ho už jenom z toho důvodu že mi zlomil srdce . Prostě je to kluk jako každy jiny a tohle přehnal. Každy den mě bombarduje zpravami, že mě chce zpátky a podobně.Kdybych vám řekla kolikrat mi za den pípl telefon ani byste mi radši nevěřili no .

Z pohledu Filipa(Čmeláka) :

"Ehmm Chantel?" řekl jsem za dveřmi

"Kdo je to? " odpověděla mi

"To jsem já .." odpověděl jsem ale věděl jsem že mě po hlase nepozna protože už je to delši dobu no.

"Kdo ty? " řekla a já .... mlčel jsem nevěděl jsem co řict no teda spíš mě nic nenapadlo až když mě napadlo otevřit dveře a vejit do pokoje kde se zavřela.

Z pohledu Chantel:

Ten dotyčny na mou otazku neodpověděl no tak ma bohužel smůlu heleď.Otočila jsem se směrem ke zdi což mě překvapil pohled na ty nesmárně nádherné obrazy .Když jsem slyšela zavrzaní dveří a kroky, které se blížili pomalu ke mě.Prudce jsem se otočila a viděla toho zasraného zmrda. Ano stal tam Filip.

"Co tu chceš?" zakřičela jsem na něj když jsem seděla opřená o zeď s přitáhnutými koleny ke hrudi.

"Ehm, chtěl jsem se zeptat jen jak ti je."  odpověděl slušně a rozhodil šíleně rukama do vzduchu.

"Uvědomuješ si, že já chci být sama? " zařvala jsem tak že to museli slyšet i sousedi od Patrika.

"No fajn, ale sdílíme teď spolu jednu domácnost ." řekl vysmátě a odešel. V ten moment jsem chytla strašné nervy a já měla chuť něco rozbít. Byla jsem teď jediná co tady brečela a měla chuť rozbíjet všechno co mi přišlo pod ruku.

Po asi půl hodině co jsem se uklidnila přišel Patrik . Ano jestli si myslíte že jsem se bála, byla to pravda. Bála jsem se toho, že vystartuju bezdůvodně po Patrikovi.Tak jsem se snažila jednoduše ovladat, ale co myslíte. Vůbec mi to nešlo.

Z pohledu Patrika:

Když jsem za ní došel asi po půl hodině kdy skončila konverzace mezi Filipem a Chantel, byla nervozní a pořád brečela.

"Chantel?" řekl jsem a chytl jsem ji za rameno, ale ucukla.

"Nesahej prosím na mě." řekla a koukala dále z okna.

"Můžeš mi už vysvětlit co se děje?" zakřičel jsem na ní . Viděl jsem jenom jak nadzvedáva tepláky a na stehně mi ukázala modřinu .  Pak si pomalu s malým syknutím výtahla rukávy a byly tam další modřiny.

"Stačí?" řekla se slzami v očích a koukla na mě takovým provinilým pohledem jakože uplně jestli jsem to pochopil.

"To ti udělal Vadim?" zeptal jsem se ale neodpověděla.

"Hej dočkám se té odpovědi dneska?" vypískl jsem ze sebe ale zase nic.

"Paťo? Už je pozdé půjdu spát..Zítra si o tom promluvíme ano?" řekla a vyhnala mě z pokoje.

Šel jsem tedy do svého pokoje a usnul jsem s pocitem celonočního přemýšlení.

Broken Heart/w Vadak,Jmenuji Se Martin,Patrik HorynaWhere stories live. Discover now