7

38 1 2
                                    

Steve och mamma pratar om var vi ska luncha medan jag stirrar ut ur bilens fönster mot de stora gatorna.
- Men där är ju din skola, säger Steve och pekar ut mot en stor byggnad.
Jag tittar mot en stor byggnad, man ser att det är en skola med dess höga pelare och trappor i sten. Jag ser några i min ålder som går runt i uniformer. Vänta, ska jag ha uniform?? Aldrig! Jag frågar Steve och han svarar att jag ska ha det. Usch va fult... Men det finns väl inget att göra åt saken.  Vi stannar till slut på ett café/lunchbar och jag äter den godaste salladen jag ätit i hela mitt liv.
- Du börjar i den nya skolan om en vecka Callie, säger mamma och ler uppmuntrande mot mig.
- Ja, svarar jag och sänker blicken.
- Kom igen, du kommer få vänner. Ska vi inte gå och klippa dig eller köpa smink eller nya kläder? frågar Steve som verkar ha förstått situationen.
Jag klistrar på ett leende och säger:
- Ja, det skulle nog vara kul..

"Alla här verkar vara typ de snobbigaste ever!? Am I right?" skriver jag till Cami och skickar en bild på skolan med de där uniformsbarnen utanför.
"Eh omg ja.. Fancy asf. iaf :*" skriver hon.
Jag stänger mobilen och öppnar garderoben. Där hänger en blå uniformskjol, en vit skjorta, en blå kavaj och en röd slips. Usch vad är det här? Jag provar uniformen på och konstaterar att den ser hur ful som helst ut på mig.. Jag skickar en bild till min, Camis, Parkers och Lydias gruppchatt. Sen byter jag tillbaka till de andra kläderna och går in på datorn.

Hope u enjoyeed <33

 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 16, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

~{Tumblr girls }~Where stories live. Discover now