13. Hugs And Tears

3.9K 55 2
                                    

○○○
Hey guys!! Daar ben ik weer!! Als 1e... HAPPY 22TH BRITHDAY TO ASHTON!! 🎉❤ Als 2e: Ik heb weer allemaal nieuwe ideeën en hier zijn ze! Veel leesplezier 😏😏

○○

Damn, wat hou ik van deze jongen, en damn wat hou ik ervan om deze momenten met Luke door te brengen. Na een tijdje merk ik dat ik moe word, mijn hoofd ligt tegen Luke's borst aan en ik concentreer me op Luke's hartslag. Mijn oogleden worden steeds zwaarder en zwaarder, uiteindelijk val ik in slaap.Hey beautyful, zegt Luke. Ik open mijn ogen en zie dat ik niet meer onder de douche sta, maar dat ik naast Luke op zijn bed lig. Huh? Waar zijn we? We sto- zeg ik terwijl Luke mijn zin vebreekt. Ja, we stonden onder de douche samen maar je bent ik slaap gevallen dus heb ik je op bed getild en je aangekleed, zegt Luke. Ahhw, Lukey, thank you babe, zeg ik terwijl ik een klein kusje op Luke's mond.

~~SKIP NAAR DE AVOND, IN LUKE'S KAMER~~

Nadat we de hele dag films hebben gekeken, geknuffeld te hebben en pizza hebben gegeten voelde ik dat er iets niet goed was aan Luke, hij was zo stil, net als op het strand. M-Marit? vraagt Luke. Ja wat is er babe? antwoord ik. Ik moet je wat vertellen en ik vind het niet leuk om te zeggen maar.... zegt Luke terwijl er kleine tranen uit zijn ooghoeken rollen. Luke, zeg het maar gewoon, je kan me alles maar dan ook echt alles vertellen he? zeg ik terwijl ik zachtjes met mijn hand over Luke's rug wrijf. I-ik *Luke zucht* de manager heeft gebeld, hij zei dat we 1,5 maand op tour gaan ik Amerika, en ik dacht dat ik de hele zomer hier zou blijven, zegt Luke half huilend en half pratend. Oh, e-en wanneer vertrekken jullie? vraag ik. Over 2 dagen al, zegt Luke en hij huilt meer. Ik trek hem naar me toe om hem een knuffel te geven en hij huilt in mijn shirt. Maar Luke, het is dan wel 1,5 maand maar we houden gewoon elke dag contact, zeg ik. M-maar  hoe dan? snikt Luke. Gewoon met Facetime en WhatsApp gekkie, zeg ik terwijl ik hem zachtjes uit mijn knuffel trek zodat ik hem aankijk. En al is het 1,5 maand, ik hou nog steeds van je, waar je ook bent, zeg ik terwijl ik met mijn handen zijn hoofd vasthoud en met mijn duimen zijn tranen wegveeg. Maar ik ga je zo missen Marit, zegt Luke. Ik zal jou ook missen, heel erg, maar het komt goed Lukey, zeg ik en ik geef hem een kus. Dat is 1 van de dingen die ik aan je ga missen, en je warme knuffels, je lach gewoon alles, zegt Luke snikkend. Hey Luke, luister, we gaan er het beste van maken de dagen dat we nog samen zijn, goed? vraag ik. J-ja, antwoord Luke. Zullen we vast gaan slapen? Ik ben moe, zegt Luke. Ja, is goed, antwoord ik. Kom je bij me liggen dan kan ik je dicht bij me houden, zegt Luke. Ik knik en ik ga tegen Luke aanliggen met mijn rug. Luke slaat zijn rechterhand om mijn buik en ik houd zijn arm vast met mijn linkerarm. Night night my hot princess, zegt Luke en ik voel een klein kusje in mijn nek. Night night my hot prince, zeg ik.

SEXLESSONS ft. LUKE HEMMINGS ▪DUTCH▪《COMPLETED》जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें