3. Going To Australia

7.6K 85 20
                                    

Marit, word wakker meisje, je gaat vandaag op vakantie met je vriendinnen. zei mijn moeder zachtjes en hielp me voorzichtig overeind en toen ik rechtop zat gaf mijn moeder me zachtjes een kus op mijn hoofd. Ik lachte en zei tegen mijn moeder dat ik me ging aankleden en ging ontbijten. Ik trok een joggingsbroek van Adidas aan en mijn T-Shirt van mijn favoriete band 5 Seconds Of Summer.

(In real life ben ik ook echt fan van hun ik was ook bij hun concert op 22 mei 😊❤)

Ik nadat ik mijn kleren aan had gedaan stormde ik naar beneden om te ontbijten, ik at een broodje met pure hagelslag en een beker melk. Na het eten maakte ik me klaar om naar mijn vriendinnen te gaan om samen met hun naar Schiphol te gaan voor onze vlucht naar Australië.

~~SKIP NAAR SCHIPHOL~~

Toen we op Schiphol waren, gaf ik mijn ouders en zusje een dikke knuffel en kus, mijn vriendinnen deden hetzelfde, maar ik was zoals gewoonlijk weer aan het huilen omdat ik echt een mama-kindje ben. Mijn moeder zei dat ik niet hoefte te huilen en dat ik het heel leuk zou gaan hebben met mjn vriendinnen. Na alle knuffels en kusjes vertrokken onze ouders en checkten we in. We gingen even naar de starbucks, ik nam een iced coffee. We waren net op tijd klaar, want onze vlucht was over 15 minuten dus liepen we richting ons vliegtuig. Toen ik ging zitten deed ik mijn gordel om. Ik ben heel erg moe dus ik ga proberen te slapen. zei ik tegen mijn vriendinnen en ik deed mijn oortjes in en deed muziek op. Toen ik wakker werd, was het al bijna het einde van onze vlucht, toen we geland waren en uit ons vliegtuig stapten, deed ik mijn ogen dicht en ademde diep in. This is where our adventure is going to start. zei ik tegen mijn vriendinnen. (sorry als die zin niet klopt haha) Ze begonnen te lachen en we liepen richting onze taxi die stond te wachten op ons. Na de rit in de taxi kwamen we aan in het hotel en ook daar checkten we in, toen ik me even omdraaide omdat het een beetje lang duurde zag ik een jongen achter me staan met zulke blauwe ogen dat ze leken op de blauwste oceaan in de wereld, zijn haar zo mooi blond en in zijn lip zat een zwart ringetje. DAMMMNN wat is hij hot dacht ik. Maar ik werd uit mijn dagdroom gehaald doordat mijn vriendinnen Melanie en Lot aan mijn armen trokken en ik liep weg, nog steeds kijkend naar hem, hij lachte lief naar mij en ik liep de hoek om naar de lift. Marit, wat was dat nou ineens? vroeg Anouk met een lachje in haar stem. Ja. voegde Lot eraan toe. I-I-ik weet het niet, hij.., ik... ik keek gewoon achterom omdat het gewoon lang duurde en daar stond hij. zei ik met een zacht stemmetje. Ik voelde dat ik bloosde dus ik zei gouw dat we bijna op de 3e verdieping waren. Toen we de lift uitgingen gingen we onze kamers opzoeken want Anouk en ik gingen en 1 kamer en Lot en Melanie gingen samen in 1 kamer. Nadat we al onze spullen in de hotel kamer hadden gezet gingen we naar het zwembad dat bij het hotel zat. Ik had mijn nieuwe TRIANGL bikini aan die laatst in de stad had gekocht. Toen we een plekje hadden gevonden gingen mijn vriendinnen het zwembad in en ik bleef in de zon liggen want ik kon wel een wat bruinere kleur gebruiken. Maar toen hoorde ik jongensstemmen, en kwamen steeds dichterbij.

○○○

Oeehhh wat zal er in het volgende hoofdstuk gebeuren?? Lees gouw het volgende hoofdstuk ;p

SEXLESSONS ft. LUKE HEMMINGS ▪DUTCH▪《COMPLETED》Where stories live. Discover now