E T T

432 12 2
                                    

•Z O E Y'S   P E R S P E K T I V•


Jag minns att jag stod framför min fönsterklädda vägg, med min vita morgonrock tätt intill min kropp och en kopp med Kaffe Latte som värmde mina lätt frusna händer. Det var en vacker Mars morgon. Jag stod och beskådade soluppgången och hur New York vaknade mer och mer till liv. Frukosten stod klar på ett mindre runt bord, med vit marmorskiva och guldaktiga benen. När solen hade tagit sig över höghusens toppar satte jag mig ner vid bordet, och njöt av min frukost.

"Zoey, din Post" Jag torkade mig snabbt runt munnen och log mot William som stod i dörröppningen. William, min käraste William. Han jobbar för mig, med mig, bättre mig. Han hjälper mig med de sysslor jag själv inte kan utföra, han åker de ärenden jag inte kan. Han är min hjälpreda och bästa vän. Han lyssnar alltid.

"Åh va bra!" sa jag och torkade mig runt munnen ännu en gång. Han kom fram med posten på ett silverfat, som han gillar att servera det mesta. Jag sköt undan tallriken med min halvätna macka och tog ner posten på bordet. Snabbt och enkelt sorterade jag posten, längst ner låg ett större och en aning tyngre brev. Jag minns att jag snabbt fick ett större leende och la tillbaka all post på silverfatet, allt utom det stora brevet.

"Kan du läsa det högt för mig  William?" frågade jag och han nickade kort innan han ställde ner silverfatet på bordet och satte sig ner mittemot mig.


"Käraste Zoey!

Vi vill här med meddela dig att huvudrollen i Happily är din! Manuset ligger i brevet och vi hoppas du är lika glad och förväntansfull som vad vi är. Första träffen sker måndag, 12 maj. och första inspelningsdagen räknas vara den 22 juli.

Ha en underbar dag!

med vänliga hälsningar filmteamet"  läste han. Jag minns hur lyckan bubblade inom mig.

"Ja! Vi måste fira William!! Vi bakar en tårta!!" ropade jag gatt när jag drog upp honom från stolen.

"Man får Gratulera Zoey, men att baka en tårta med dig ingår tyvärr inte i mitt arbete, om ni ursäktar ska jag lägga posten på ert kontor" svarade han och plockade upp silverfatet igen och lämnade mig ensam. Jag suckade högt och uttråkat. Frukosten struntade jag i den morgonen. Jag gick in på mitt sovrum och satte mig i sängen, plockade upp min Iphone6s guld och ringde mamma. Jag berättade nyheten för henne och pappa. Eftersom det inte fanns mycket fr mig att göra där efter gick jag och simmade i min inomhus pool, fram och tillbaka, fram och tillbaka i mina tankar. Jag hade ingen att fira med, alla mina vänner jobbade, och hade precis lika lite tid över som vad jag skulle komma att ha de närmaste åren. Jag simmade ända till William sa till mig att sluta, så jag gick och duschade, där efter satte jag mig i soffan och läste igenom det korta manus jag fått med. Det var korta delar som Regissören ville ha med. Resten av manuset skulle vi få den 12 maj. Jag gick och la mig tidigt den kvällen, somnade tidigt och gick upp tidigt dagen efter.


Det var min dag, dagen jag fick veta att jag skulle få rollen, huvudrollen. Nu är det Maj, och om en vecka sitter jag på flyget till Los Angeles. Min väska är redan färdigpackad. Det ända som ska ner är min dator och laddare till telefonen. Nu innan gör jag klart allt pappersarbete som jag inte får hjälp med. Så slipper jag det när ja kommer hem igen. Nu väntar Los Angeles...


Actor | h.sWhere stories live. Discover now