XI

1.1K 119 8
                                    

Un bazait afurisit imi tot deranja somnul. Am facut cateva miscari cu picioarele, in speranta ca musca va pleca de-acolo, si am revenit la somn. Partea proasta: nu mai puteam sa dorm. Mi-am deschis ochii si am cascat, privind intr-un punct fix pe unul dintre tablourile din camera. Am dat sa ma ridic, dar ceva m-a impiedicat. M-am incruntat si mi-am intors capul.

''Rahat...'' 

Harry dormea sprijinit de umarul meu, iar bratul sau imi inconjura talia. Ce naiba? Cand a ajuns el aici?!

Ok, gandeste Erika...

Am apucat o perna de langa mine si mi-am pus-o deasupra capului. Mi-am supt burta cat de mult am putut si am incercat sa ma trag pe sub bratul lui, asezand cat de cat perna in loc. Mana lui, care acum se afla in dreptul sanilor, s-a incordat si m-a tras mai mult aproape de el. Dintro singura miscare m-a rotit astfel incat sa ajung pe pieptul sau,tinanduma strans.. Doamne, ce tampenii viseaza omul asta?

''Sa-ti intre bine in cap ca nu poti scapa de mine...'' Vocea lui ragusita rasuna si mai ca am avut un atac. Vorbise pe un ton atat de calm, incat pe mine ma facea sa imi ies din pepeni. Am oftat, si am incercat sa ies din bratele lui, dar tot nu ma lasa.

''Bine, m-ai prins. Acum imi dai drumul?''

''Nup.'' Raspunse, iar eu l-am privit de parca tocmai mi-ar fi propus sa ne dezbracam si sa facEm baie intr-o cada cu miere. Ok, la ce naiba ma gandesc si eu?

''Nu? Cum adica Nu?! '' 

''E prea bine in patul asta ca sa fac vreo miscare.''

''Stii, nu e chiar atat de obositor sa deschizi bratele..''

''Mhm..." Mormaie si se face mai comfortabil intre perne. Dupa cateva minute mi-a dat drumul, iar eu m-am rostogolit pe cealalta parte a patului.

"Cum dracie ai ajuns aici?" Am intrebat brusc.

"Ar trebui sa-mi multumesti. Te-am linistit dupa cosmarul ala... Chiar ce ai visat ca dadeai cu pumnii si picioarele de parca viata ta depindea de asta!" Si-a deschis ochii si si-a incrucisat mainile sub cap, privind tavanul.

"Sa-ti multumesc? A, pai, multumesc ca tu mi l-ai provocat, desteptule!" Am vorbit ironica si m-am ridicat din pat. "Acum poti sa iesi?"

"Poti inceta din a fi sarcastica mereu?" Ofta si se ridica.

"Nu, nu pot." I-am zambit amar, el mi-a urmat gestul si a parasit camera. Jur, omul asta e mai insuportabil ca sunetele scoase de creta pe tabla...

HARRY

"Ce faceai acolo?" Am auzit o voce si m-am intors ca sa vad un Liam tafnos.

"Tu de ce esti asa suparat?"

"Eu am fost primul!"

"Iar eu al doilea?"

"Serios? Chiar facem asta?" Intreba cu o spranceana ridicata, iar eu mi-am ridicat umerii in nestiinta.

"Ba nu o facem. Mai stii ceva de Milo?'' Am schimbat subiectul si am pornit amandoi catre subsol, la camera cu arme.

''Nu, dar i-am descoperit una dintre locatiile de baza.''

''Si?''

''Si putem aflam acolo unde e.'' Spuse luand un Firepower MS.

''Si ce planuiesti? Mergem acolo si intrebam Hey, aici moartea, unde e seful vostru? '' Am spus sarcastic si mi-am dat ochii peste cap.

''Folosind chestiile astea,'' Incarca arma. '' Da.'' Zambi si puse arma la loc. Se indrepta catre scari,dar se opri.

''Cat timp crezi ca o sa mai tina toate astea, Harry?''

''Toate?'' 

''Viata asta criminala, sange, rani, morti... Harry, iti sunt prieten de cand eram mici si ti-am promis ca voi fi alaturi de tine mereu, dar simt ca obosesc...''

''Iti promit ca dupa ce il termin vom avea o viata normala.'' Am oftat sincer. Si eu am obosit, dar nu pot da inapoi. Nu, acum.

A zambit slab inainte de a urca scarile la parter, iar eu m-am dus la dulapul cu dosare. L-am luat pe cel al lui Milo Van Feldstein si l-am rasfoit pana cand am dat de o poza cu el. 

''Jur ca o sa te omor cu mainile mele...''


________________________


SO SO SO SO SMOL (like Louis hahahaha)

Nuj n-am mai scris de mult si trebuie sa-mi reintru in pas. 

DAR E VACANTA 

NU TU SCOALA

NU TU TREZIREA LA 6

NU TU TEME

NU TU PROFI TAMPITI

FREEDOM


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




pareri? :D

Partners in crime [H.S.]Where stories live. Discover now