COVER ≡ Gökten Düşen Yıldız » @patatesgibii

871 90 37
                                    

"Özel güçleri olan insanlar dört gruba ayrılıyordu:⊕ Kötü Kişilikliler, insanların yerine geçebiliyor, öldürdüğü her insanın vücuduna girebiliyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Özel güçleri olan insanlar dört gruba ayrılıyordu:
⊕ Kötü Kişilikliler, insanların yerine geçebiliyor, öldürdüğü her insanın vücuduna girebiliyordu.
⊕ Kötü Ruhlar, siyah bir buluttan ibaretti. Fazla tehlikelilerdi ve fiziksel bir saldırıda acı hissetmiyorlardı.
⊕ Büyücüler, türlü türlü büyü yapma hakkına sahipti. İstediği her şeyi, istediği zamanda yapabiliyordu.⊕ Fedakarlar, savaşçılardı fakat insanların iyiliği için savaşıyorlardı. Bu yüzden onlara fedakarlar deniliyordu. Fedakarlar kendi aralarında dört gruba ayrılıyordu; ellerinden ateş çıkaranlar, suyu kontrol edenler, hava ile saldırılar düzenleyenler ve son olarak, bitkiler ile haşır neşir olanlar.
Bu özel insanlar, güçlerini fark ettiklerinde birleştiler ve aralarında verdiği kararlara göre bir dairenin içinde dört parçaya ayrılarak yaşamaya başladılar. Normal insanların dünyasına girmek yasaktı. Eğer gerçek dünyada hala özel güçlerinden haberi olmayan insanlar varsa diye, bazı yerlere '⊕' işaretini çizdiler. Bunları sadece özel gücü olanlar görebiliyordu.Bu kişi, Alyssa'dan başka herkes olabilirdi. Ama Tanrı, Alyssa'yı seçmişti ve o, dünyanın kurtarıcısıydı.
Bu sakinlik uzun sürmedi. Toprak anlaşmasızlıkları gibi bir çok bahaneden sonra Kötü Kişilikler ve Kötü Ruhlar çizgiyi aşıp, dünyayı kendileri yönetmek için gerçek dünyaya gittiler. Bu dünyanın bir kurtarıcıya ihtiyacı vardı.Bu hikayenin bir kahramana ihtiyacı vardı."

Umarım beğenirsin. Görüşlerinizi bekliyorum! :D

Kullanırken hikayenin açıklama kısmına "Kapak Tasarım: @RUROGRIME" yazmayı unutma.

RUROGRIME: OriginsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin