ANNOUNCEMENT ≡ Duyurular Duyurular..

868 80 18
                                    

Merhaba arkadaşlar, bugün size birkaç şey söyleme ihtiyacı duydum.

1- Açıklama kısmına kullanıcı adı yazma hatası

Arkadaşlar, kapaklarını yaptığım hikayelerin açıklama kısmına bakıyorum ve genel olarak kullanıcı adımı yanlış yazıyorsunuz. :)

Sadece bir kişi beni etiketleyebilmiş, diğerleri hep "@rurogrime, @rurogrıme ve @RUROGRİME" şeklinde yazmışlar. @RUROGRIME doğrusudur arkadaşlar. Lütfen buna dikkat edelim, çünkü yanlış yazım hatalarıyla ben aramada çıkmıyorum.

2- Dersler

3 haftadır ders çekmiyorum, kuzenim Antalya'dan geldi ve beraber vakit geçiriyoruz. Pazartesi gününden itibaren ders çekimlerine yeniden başlamaya çalışacağım.

3-Korkunç bilgi hikayesi açmayı planlıyorum

Arkadaşlar, bu sıralar korkunç bilgilere bayağı merak sardım, eğer yeteri kadar ilgi gelirse bir hikaye açmayı planlıyorum. Büyük ihtimalle yarın açılacak. :)

4- Taslak 2

2. taslak önümüzdeki günlerde paylaşılacak. Bu sefer karakterli bir taslak sunacağım.

Unuttuğum bölüm;
İstekler

İstekleri 2. bölümdeki yoruma atmanız gerek arkadaşlar. Şu anda 200 okunmamış mesaj var ve istek mesajlarına hiç cevap vermiyorum. 2. bölümdeki yönergeleri takip ederek oraya isteğinizi bırakın.

Bir şey daha vardı ama unuttum. Hatırladığımda hikayeyi güncellerim. İyi geceler.

Ve kapak değişecek. Profilimdeki açıklamada bulunan rurogrime.deviantart.com adresindeki en sevdiğiniz kapakları ya da burada aldığım istek çalışmalarını söyleyebilirsiniz. Çoğunluğun seçtiği kapağı yapacağım.

Öyle işte. Tekrardan iyi geceler.

RUROGRIME

RUROGRIME: OriginsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin