-19-

1.1K 81 4
                                    

Mikor végre teljesen ki tudtam nyitni a szemem, megláttam anyát, Carolt és Jacobot is. Mind aludtak, Jacob az ágyamnak dőlve. Nem tudtam, hogy kerültem be a kórházba, és hogy ki talált rám. Ezen gondolkodtam, amikor beugrott. A telefonom. Nálam volt, ezzel pedig látták a tartózkodási helyem. Örültem, hogy végre minden rendbe jött, bár még nem éreztem magam teljesen fixnek, nem is csodálom, hogy csak - mint ezelőtt megtudtam egy nővértől - pár nap múlva engednek ki. Nem tudtam, hogy fogom kibírni az elkövetkezendő napokat a családom nélkül, vagyis helyesbítve úgy, hogy csak időközönként látom őket. Ezekkel a gondolatokkal aludtam el.

Másnap kipihentnek éreztem magam, ahogy felkeltem. Már sokkal jobban os voltam, mont tegnap. Anyáék még mindig aludtak. Már nem kaptam az infúziót, ezért óvatosan kikeltem az ágyból, és kimentem egy pohár vízért. Mire visszaértem mindannyian idegesen néztek rám, mire én egy kérdő pillantással jutalmaztam őket. Visszaültem az ágyba, és megittam a vizemet.

              ~Pár nap elteltével~

Ma engednek ki a kórházból. Már teljesen jól érzem magamat, és a sebeim is gyógyulgatnak. Egy hét múlva megyek varratszedésre. Jacobbal nagyon jól alakulnak a dolgok, ma megyünk moziba, ami nagyon feldobja a kedvem. 12:34 van, ami azt jelenti, hogy 2 és fél órám van elkészülni.

- Háló! Carol, van kedved se.. - kezdtem volna, de Carol szipogására lettem figyelmes. - Mi a franc történt?! - kérdeztem idegesen, még ha nem is az  én ügyem, Carol sokat jelent számonra, és engen is megvisel, ha ő rosszul érzi magát.

- A..Anya.. - nyögte ki két szipogás között, én pedig tudtam, hogy cselekednem kell.

- Hol vagy? - kérdeztem tőle.

- I..itthon. - nyögte, én pedig megszakítottam a vonalt. Lerohantam a lépcsőn, és villámgyorsasággal felhúztam a cipőmet, mire anya összeráncolta szemöldökét.

- Carol. Nemsoká' jövök! - hadartam anyának, ő pedog bólintott, én pedig már kint is voltam az ajtón. Útközben felhívtam Jacobot, aki megértette a helyzetet, és lemondta a mozit. Nagyon sajnáltam, hogy ez a randi most nem jött össze vele, de Carol most fontosabb volt ennél, nem hanyagolhattam, hiszen a legjobb barátok kiállnak egymás mellett, és nem hagyják cserben egymást.

🙍💔

Just Friend | Jacob Sartorius ff. |Where stories live. Discover now