Kerem

7.9K 320 9
                                    

Okul çikiş saati gelmişti. Kerem düşünceli düşünceli arabasina atladi ve hizli bir şekilde evr geldi. Merdivenleri  üçer üçer çıktı, Derinin odasinin kapısını açtı ama Derin yoktu. Sonra aşağıya indi bahçdye bakti ama Derin yoktu. Kerem annesinin çalışma odasına girdi ve" anne Derin nerede?" diye sordu. Annesi" oğlum otur şöyle seninle birşey konuşacağım" dedi ve zaman kaybetmeden konuya girdi " bak oğlum bu gün hastahanede Derine bisürü test yapıldı ve sonuçlari iyi değildi" kerem pür dikkat annesini dinliyordu. "kerem Derin kansermiş". Bunu duyan kerem kalktı ve camdan baktı annesi keremi izliyordu, kerem titriyordu yığılıp kalmamak için tekrar oturdu ve annesi devam etti " bir an önce kemoterapiye başlanmasi  gerekiyormuş bu yüzden hastahanede kalacak" dedi. Kerem" siz neden kalmadiniz?" sorusunu sordu. annesi bunun üzerine hemen" odada sadece annesi ve babasi kalabilirmiş o yüzden bizi çıkardilar" cevabini verdi ve ardından şunu da ekledi " Derinin kanser olduğunu öğrendiğinde verdiği tepki ne merak etmiyor musun?

(Keremin gözleri tekrar annesine bakiyordu)

güldü bunu duyduğunda sadece güldü. Doktor neden güldüğünü sorduğunda ise Derin şu cevabi verdi " ÖLÜM BENIM KURULUŞUM OLACAK DA ONDAN" dedi"

keremin gözleri dolmuştu  daha 5 yaşindaki bir çocuğun bunlari yaşadığını düşündükçe kahır oluyordu. Kerem annesinin çalişma odasindan çikti  ve arabasina atlayip gazı köklediği gibi düşüncelere daldi.

Biliyorum biraz kisa ama siz votelemeyip yorum yapmadikça gerçekten yazma isteğim kaçiyo lütfen voteleyin  sevgilerimle :)

KARANLIKTAN ÇOK KORKUYORUM BABAWhere stories live. Discover now