3 - Slåsskampen

17 2 0
                                    

Han så vettskremt ut, men jeg brydde meg ikke. Han skulle få igjen!
Jeg knyttet hånden, løftet den og så suste den mot hodet hans, jeg traff han rett i tinningen. Han falt om, så jeg satte meg oppå han og slo han enda en gang i tinningen og så i kjeven. Flere folk hadde samlet seg i en ring rundt oss, men ingen turte å gjøre noe, best for dem. Det så ut som om han hadde besvimt, så jeg reiste meg opp, og begynte å gå mot utgangen. Når jeg skulle ut av ringen, flyttet alle seg unna.
FAEN! Jeg hadde håpet at jeg kunne slippe å slå til noen før i hvert fall den andre uka.

Jeg kunne spotte de to blondinene på vei ut, og jeg gjorde en bevegelse med hodet som hintet til at de skulle bli med. De nølte litt, men fulgte etter meg. Når vi var ute av kantina spurte jeg om de hadde lyst til å droppe resten av skoledagen og bare stikke hjem til hun ene, Jenny. De så på hverandre, fniste og nikket. De fulgte etter meg bort til bilen og fikk store øyne da de så den. "Fin ikke sant?" De nikket begge to og jeg satte meg inn, jentene gjorde det samme. Da jeg gasset opp kom begge med små hyl. Etter omtrent fem minutter stoppet jeg utenfor huset hennes og vi gikk ut av bilen.

Da vi kom inn gikk vi opp trappa og inn på rommet hennes. "Så, hva skal vi gjøre?" Spurte Vanessa. Jeg så på henne og smilte.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 11, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

How to create a bad boyWhere stories live. Discover now