17~i'm so sorry

3.1K 272 297
                                    

Geciktirdiğim için üzgünüm fakat şu Lise seçmeleri  baya sinirlerimi bozuyor... Yani pek moral ve yazmak için o motivasyonda değilim,üzgünüm. Ne deseniz haklısınız bu yüzden hepinizden çok özür diliyorum.

Ayrıca her bölüm birkaç gün içinde 100 okunmayı hızlıca geçiyor fakat o kadar kişinin okumasına ramen vote sayısı 20 yi zor buluyor. Ben en az  20 vote geçilmeden yb atmam artık haberiniz olsun gerçekten üzülüyorum...

İyi okumalar💘

Louis duyduğu şey ile birkaç saniye odaklanamadı. Harry böyle bir konuda nasıl yalan söylerdi? İkiside bebekleri,çocukları çok seviyordu. E sorun neydi o zaman? Louis anlayamıyordu. Hayal kırıklığı ile beklemeye başladı. Harry 'hamileydim' demişti. Artık degil miydi?

Louis buna dayanamazdı.

Bebeğini öldüren birisiyle asla birlikte olamazdı. Bu Harry olsa bile masum bir canın günahını kendi hükmüne alamazdı.

"N-nasıl 'hamileyDİN'? Peki... P-peki ya şimdi?"  Louis tedirginlikle karşısında çökmüş bakışlarıyla kendisine bakan sevgilisine baktı. Tanrıya yalvarmaya devam etti içinden. 'Tanrım lütfen,yapmadım desin...'

Harry ise ruhu emilmiş gibi hissediyordu. Karşısında Louis gözleri dolu ve gergin yüz hatları ile kötü hissettiriyordu. "Be-ben,istedim. Aldırmadım ama istedim. Onlar iki tane ve ben yapamam Louis... Bakamam!"  Harry uzun süredir dökülmemesi için yalvardığı gözyaşlarını serbest bıraktı. Bulunduğu yere hızla çökerek otururken Louis'in kollarını etrafında hissedemedi.

"Bakamaz mısın? Ne demek bakamazsın Harry... Sen gördüğün her bebeği kucaklayan,her çocuğa şeker veren insansın! Bu-sen benim tanıdığım Harry olamazsın. Aklını başına topla Harold! Fiziğini bozmamak adına neleri feda edeceğini düşün. "

Louis hiddetle montunu alarak dışarı çıktığında sinirden kafasını duvarlara vurmak istiyordu.

"Bakamazmış. İki tane dedi... Tanrım kafayı yiğeceğim!" sahile doğru hızlı hızlı yürüyordu. Denize bakarak derin nefesler almaya ihtiyacı vardı. Kaldırımdan geçen insanların attığı tuhaf bakışları umursamadı. Hızlıca yürümeye devam ederken farkında olmasa da aklının ve kalbinin yarısı Harry'i merak ediyordu. İki gün önce 'o yapmaz' dediği şeylerin samimiyetinden artık hiçte emin değildi.

Change (Larry/Mpreg)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin