18.díl

829 79 11
                                    

Ježiši vy jste úžasní 100+vote vás miluju. Tady máte další díl za který asi zabijete.

„Co ty tady děláš?"zavřískal Yaro. „Co tu děláš ty?"okřikl ho Zen. Chvíli tam na sebe štěkali slova, kterým absolutně nebylo rozumět když najednou Zen chytil Yara za límec a chtěl mu dát pěstí. Když Zenova pěst byla skoro v Yarově obličeji přilítl tam brácha a ty dva od sebe jedním pohybem ruky odhodil. „Klid!!"zasyčel. „O co tu de?"zeptal jsem se. Zen se na mě podíval zmenšenými zorničkami,které se při pohledu na mě začali zvětšovat. „Víš já se s ním znám"zašeptal Zen. „To mi asi nedošlo"řekl jsem ironicky. Zen sklonil hlavu „já.......já ho chtěl zabít". Kinashi na mě hodil vyděšený pohled. „Proč?"pozvedl jedno obočí bratr a majetnicky si Yara přitáhl k sobě. „Protože mě už od prvního dne na škole sral" vycenil zuby Zen.

~Kinashi~

'Bože to je kretén'proběhlo mi hlavou,ale nevím na koho jsem to myslel. Na bráchu protože chodí s týpkem kterého nesnáším?na Zena protože ho nesnáším?na Yara protože mi neřekl nic o tom že se ho někdo snažil zabít?a nebo na sebe že jsem v téhle situaci která by se nikdy stát nemusela kdybych nezabil bratrovu první lásku? Yaro se na mě podíval smutným pohledem„já.......já sem ho děsně prudil a několikrát sme se i poprali,protože byl ve všem stejnej jako já.......nesnášel sem tě a pořád nesnáším"rozčílil se na Zena. Zen po něm skočil a bylo vidět že Yara chce opravdu zabít,protože jeho špičáky nekontrolovatelně trčeli z jeho úst a on je nemohl zatáhnou a jeho zmenčené zorničky a žluté oči potvrzovali nenávist k Yarovi. Chvíli se s Yarem pral a pak se chystal prokousnout mu hrdlo. Skočil jsem mezi ně a Zen se mi zakousl do krku. „Těsně vedle"popíchl jsem ho a odkopl ho ze sebe. Samari ho chytil za pas „klid jen klid.....já vim že ho nesnášíš ale zabijet ho nemusíš". Zen se mu vysmekl „ale musim" a zase se snažil dostat k Yarovi. Přiskočil jsem k Zenovi,chytl jsem ho za krk a zvedl ho do vzduchu „nemám tě rád a nezabil sem tě jen kvůli bráchovi ale teď mi nedáváš na výběr". Yaro se rozběhl pryč odemně a Zena ale Samari ho chytil a zvedl ho do vzduchu stejně jako jsem já držel Zena. „Samari?!"okřikl jsem ho a trochu přidusil Zena. „Já ti nedovolim ho zabít....podruhý už né"vycenil zuby Samari. Zen mě kopl do břicha a já ho pustil. Zen přeskočil Samariho a zabořil tesáky do Yarova krku. Jakoby mi prasklo srdce. Všechny pocity se vmísili v jeden. Poprvé za celí můj upírský život se mi změnili zorničky a barva očí. Vyskočil jsem ze země a strhnul na zem i Zena. Ten na mě nepřátelsky zasyčel a já mu vrazil ruku do hrudníku. Samari vyděšeně pustil na zem Yarovo bezvládné tělo. Zen se srdcem v mé ruce spadl na zem. Zlost ve ale pořád sílila.Smarimu se změnili oči a rozběhl se proti mě. Začal do mě šít vším co na zemi našel,jakoby nevěděl že když není stopař tak nemůže zabít. Do paže mi zabodl klacek. Nohu mi sedřel kamenem. Měl jsem v sobě tolik vzteku že jsem mu vrazil ruku do hrudníku. Uslyšel jsem bratrovo zalapání po dechu. „Ne to ne"vyděsil jsem se a vytáhl jsem ruku z bratrovi hrudi. Samari mě chytil za skrvavenou ruku „tak si to přece udělal a já taky.....promiň omlouvám se". „Promiň promiň tohle sem nikdy nechtěl......prosím né...vydrž to". Slzy se mi kouleli po tvářích když můj bratr naposledy vydechl. „Néééééé"zakřičel jsem a ještě někdo za mnou. Ani sem se nenamáhal otočit. Najednou mi hrudí projel meč a s ním neskutečná bolest,ale nebylo to nic oproti bolesti ze stráty bratra a životní lásky. Předemnou se objevila známá postava. Zaostřil jsem „Miko?to neni možný vždyť sem tě zabil".

Tmavovláska se zamračila „ne ty šmejde ,ale nechybělo málo a bylo by to tak ,ale díky tvojí bejvalce sem tu a konečně se ti můžu pomstít",rozhlédla se kolem sebe

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Tmavovláska se zamračila „ne ty šmejde ,ale nechybělo málo a bylo by to tak ,ale díky tvojí bejvalce sem tu a konečně se ti můžu pomstít",rozhlédla se kolem sebe. Když uviděla bratrovo skrvavené nehybné tělo začali jí téct slzy po tvářích „t-ty ............ty si ho zabil"zakřičela a zarazila mi meč ještě hlouběji. „Di do háje a zabij mě.......projev mi aspoň trochu nenávisti"zašeptal jsem zklesle. Tmavovlásce se změnili oči a meč mi projel zničeným srdcem.

Ještě než mě budete za tenhle díl chtít zabít tak mi řekněte jestli chcete pokračování nebo ne

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Ještě než mě budete za tenhle díl chtít zabít tak mi řekněte jestli chcete pokračování nebo ne. Mimochodem moooooc děkuju za všechny komentáře,vote a shlédnutí(jak už jsem řekla jste užasní ,miluju vás za to:**)

Můžu si kousnout?(Yaoi)Kde žijí příběhy. Začni objevovat