Nane

793 24 2
                                    

Merhaba! Ben size kendimi tanıtmıştım.Bugün eğitimim için amerikaya gideceğim. Orada paraya ihtiyacım olacak. Bu yüzden biryerde çalışmam gerekecek. Sanırım en iyisi kafe. Neyse. Benim hayatım sizin gibi renkli değil yani hayatım beyaz bir tozdan ibaret.!! O lanet olasıca şeyden kurtulmaya çalıştım ama james,! james beni hep engelledi,tehdit etti. Eğer o lanet tozu bırakırsam en değer verdiğim insana zarar vereceğini söylerdi. Jamesin tüm tehditleri bundan ibaretti. Bu yüzden hayatım boyunca kimseye değer vermedim. Jamesin benim amerikaya gideceğimden haberi yoktu. Umarım james beni sonsuza kadar bulamaz.

...

Sonunda amerikaya geldim. Bir taxi çevirdim. Adresi verdim ve yeni evime vardım yorgun değildim. Bende yeni bir iş aramaya koyuldum şanslıyımki evimin dibinde kafe vardı adı "Samantha's Cafe" idi. İngilizcem iyiydi. Bu yüzden rahat konuşabilirdim. İçeri girdiğimde bir kadın oturuyordu

L: merhaba. Ben iş için gelmiştim bu arada ben lilly.

S: merhaba ben de samantha buranın sahibiyim işe girmen için bu formu doldurman gerek.

L:memnun oldum diyip formu doldurdum

S:ne zaman başlarsın.

L:Hemen başlayabilirim. Eee... şey burada çalışan başka biri varmı?

S: tabiiki var ben burayı tek başıma yönetememki. George içerde sen onun çırağı gibi bir şey olacaksın clara ise 2 haftalık bir izinde. Dedi ve sanırım adı george olan kişi içerden konuşmalara geldi.

Çocuk çok tatlıydı. Hayır,hayır ona aşık olamazdım eğer olursam ikimizinde sonu çok kötü olurdu.

George;

Kızı gördüğümde elim ayağım birbirine dolandı ondan çok fena büyülendim , gözlerim kamaştı. çok güzeldi masmavi gözleri ,sapsarı saçları vardı. Hemen yanına gittim.

G: merhaba ben george,george shelley dedim ve elimi uzattım

L: merhaba bende lilly , lilly watson tanıştığıma memnun oldum dedi

Lilly:

Elleri sıcacıktı. Aman tanrım ,ne yani ben ellerinin sıcaklığındanmı etkilendim yani.

S: george ,lilly bizim yeni elemanımız seninde çırağın.

G: hmm...güzel diye fısıldadı tabii sanırım onu sadece ben duydum. Ama belli etmedim.

L; eee nereden başlıyorum dedim ve güldüm

G: gel önce sana etrafı tanıtayım.

L: tamam dedim. Uzun bir koridordan geçiyorduk. Koridorun sonunda3 oda vardı beni birine soktu. Koltuğa oturttu ve odadan çıktı. 2-3 dk sonra geldi.

G: ayağa kalk dedi elinde 1 tane önlük vardı. Hemen ayağa kalktım. Aramızda mesafe uzundu ama george un adımları büyük olduğu için 3-4 adımda yanıma geldi. Suratlarımız birbirine çok yakındı. Nefesini yüzümde hissedebiliyorum. Nane. Evet nefesi,nefesi nane gibi kokuyordu çok güzeldi...

Umarım bu bölümü beğenirsiniz vote ve yorumlarınızı bekliyorum voteler artana kadar sınır yok iyi bayramlar herkese...

Sevmek İstemedimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin