ten

128 13 3
                                    

Luke

Luke a fost invitat la o petrecere. Aniversarea unui prieten din liceu. A bătut-o la cap toată ziua pe Flora. Cu chiu, cu vai, aceasta a spus într-un final că merge. Era în acea seară.

Flora s-a îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurți de blugi și un tricou cu AC/DC. Luke îi spusese că era frumoasă. El se îmbrăcase cu niște blugi negrii și un tricou tor negru.

Și-au pus conversii în picioare, iar Luke a chemat un taxi. Acesta ajunsese în câteva minute, gata să îi ducă spre casă prietenului lui Luke, Jase.

Ajunși acolo, au intrat pe ușa mare de la intrare, fiind întâmpinați de un miros puternic de alcool și tutun, plus mulți adolescenți care își făceau de cap. Imediat venise la ușă și Jase și îi îmbrățișase.

"Jucam adevăr și provocare, veniți? "

Luke se uitase la Flora. Acesta ezită puțin, apoi, cu o mișcare din cap, aprobă. Jase îi conduse spre subsolul casei lui, care chiar arată bine pentru un subsol. Canapeaua mare, măsuța și plasma, îți săreau în față când intrai în subsolul-mai-mare-decât-apartamemtul-Florei. Așa a decis ea să îl numească. Mai mulți oameni -din care îi recunoștea doar pe Mike, Calum și Ash- stăteau într-un cerc pe covorul pufos.

Flora, Luke și Jase se alaturasera grupului.

" Bine, deci, așa stă treaba: e aproape că un joc normal de adevăr și provocare. Aproape. Dacă refuzi o provocare sau un adevăr,trebuie să bei un shot. " Explică Jase. "Așa jocul va fi mai interesant. Dar hai mai întâi să facem cunoștință. Prieteni, ea este Flora, prietena lui Luke, Mike, Ash și Calum. Flora ei sunt Sia, Ashley și John. "

" Bine, hai să începem odată! " Strigă Luke.


friends; Luke Hemmings [#Wattys 2016]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum