14.rész

1K 51 13
                                    

Sziasztok manók!❤
Rövid lett nagyon, de mivel úgy éreztem sokan kíváncsiak letettek a folytatásra így ha rövid is lett de itt a követező rész.
Remélem ez is elnyerte a tetszéseteket és kíváncsi vagyok kit mennyire lepett meg vagy esetleg ki találta el, hogy mit látott Emily.
Jó olvasást, millió ölelést nektek!❤❤❤
És köszönöm a sok kommentet elképesztően jól esett és rengeteg erőt add az íráshoz!❤

A kanapén ott feküdt Lisa, már csak fehérneműben fölötte meg ott tornyosult Dave...Aki nem emlékezne rá annak mondom, hogy a volt barátom.
-Em..-kezdett bele a magyarázkodásba Lisa, de rohadtul nem érdekelt.Bármennyit is köszönhetek neki ezt nem néztem volna ki belölle.
-Hol van Jason?Más nem érdekel.-mondtam neki ellentmondást nem tűrő hangon.
-Elvittem Justinhoz.Vagyis eljött érte, aztán jött meg Dave.-harapdálta a szája szélét Lisa.
-Vigyen valaki most oda!-órdítottam el magam, bár a magabiztosságom kezdett eltünni.
-Cica figyelj én elviszlek oda csak hadd beszéljek veled.Sosem hagyod, hogy megmagyarázzam.-kezdte most el Dave.Na igen ő semmit nem változott.
-Lisa, csak egy címet mondj.Kérlek ennyit tudsz most tenni.-a hangom mostmár remegett.Lisa könnyes szemmel bólintott majd lediktálta a címet, én meg teljes erőmből rohanni kezdtem.
Aki szeret azt eltaszítottam magamtól,pedig rengeteg mindent köszönhetek neki.A legjobb barátnőm átbaszott.A volt pasim előkerült, és a gyerekem meg most azt se tudom hol van.
Szuper helyzet, nemsokára elértem azt a helyet ahol elviekbe Justin hozta Jasont.Remegő kézzel nyomtam meg a csengőt és vártam, hogy valaki felbukkanjon.

He's My Son Dad (SZÜNETEL)Where stories live. Discover now