Hoofstuk 5

7 1 0
                                    

Als ik wakker wordt, merk ik dat Jesse nog slaapt, ik kijk even op en zie dat een aantal groepsgenoten al wakker zijn, inclusief Olivier die me echt kwaad aan kijkt, ik vraag me af waarom? Oh fuck ik zit nog op Jesse zijn schoot, ik klim er gauw af en hij wordt langzaam wakker, naja hij maakte een soort kreungeluid, het klonk als wakker worden! Ik geef hem snel een kus op zijn wang en wil terug lopen naar mijn plek, als hij mijn pols vastpakt en me naar zich toetrekt en me zoent, ik laat het in eerste instantie gebeuren, maar duw hem dan toch weg "iedereen kan ons zien" "nou en?" "dat is awkwardd!" "okeejj, hahah" en hij draait zich om en doet zijn ogen dicht, was dit mijn clue? Moet ik nu gaan, waarschijnlijk wel, ik sta op en loop zonder mensen aan te kijken naar achteren toe. Ik voel de starende blik van Olivier op me rusten, maar ik ga gewoon zitten, pak me kussen en ik doe mijn ogen dicht. Als ik bijna slaap, hoor ik iemand fluisteren "waarom? Ik dacht dat je mij ook leuk vond?" maar ik ben al te ver heen om nog antwoord te kunnen geven, dus ik mompel alleen wat.

Als ik wakker wordt, merk ik dat ik op Olivier zijn schouder ben beland met mijn hoofd en dat hij zijn arm om me heen heeft geslagen wat heb ik opeens met al die jongens, eerst Jesse en nu Olivier... wat the hell moet ik doen? Ik haal zijn arm van mijn schouder en als ik rechtop zit zie ik dat Jesse het gelukkig, hopelijk, waarschijnlijk niet heeft gezien. Waarom boeit dat me, oke, we hebben gezoend? Of was dat een droom? Neehj toch? Nou, ik hoop het niet. Hij is zo knap. Maar Olivier dan vraagt mijn binnenste gevoel aan mij. Ja Olivier? Wat moet ik nu doen, naja, het komt vast wel goed. Als ik uit mijn gedachte kom merk ik dat er al meer mensen wakker zijn, ik pak mijn kussen op en sla Jade ermee. Ze gilt en dan gaan haar ogen open, de hele bus, iedereen die wakker nu wakker geworden is dan, kijkt haar aan en ze zakt langzaam naar beneden, tot je haar bijna niet meer ziet. Ik gier het uit en sla dan ook Jessie met het kussen, ze beweegt even, maar blijft wel verder slapen. Jade en ik kijken elkaar aan en tegelijk beginnen we Jessie te kietelen, waardoor ze verschrikt wakker wordt en dan als een soort heks begint te lachen. Jade en ik stoppen gelijk en kijken haar verschrikt aan, Jessie doet haar hand voor haar mond en we beginnen met zijn drieën te lachen. De bus gaat over een hobbel en ik vlieg zo tegen Olivier aan, waardoor Jade en Jessie nog harder moeten lachen, terwijl ik alleen maar verschrikt naar achter kijk, Olivier is wakker geworden en kijkt me een beetje verdwaasd aan, dan kijk ik naar voren en zie dat Jesse me vragend aankijkt fuck ik wil van Olivier zijn schoot af gaan, maar hij slaat zijn armen om me heen, wat the fuck? Ik kijk naar Jesse, maar hij heeft zich al weer omgedraaid. Als ik opzij kijk zie ik Jade me verbaasd aankijken, ik moet haar nog een heleboel vertellen... ik haal Olivier zijn armen van me middel af en ga naast hem zitten. Ik fluister in Jade haar oor; "ik ga het je zo vertellen, ik moet eerst even wat doen" ik pak mijn telefoon op en ik loop even naar voren toen naar Jesse, ik ga naast hem zitten en pak zijn hand, hij trekt zijn hand uit de mijne. Oke, never mind then en ik sta op en loop weer naar achteren toe. Dan wordt er door de bus heen geroepen dat we er bijna zijn en ik begin spontaan te zingen, Jessie valt me bij en langzaam valt de hele bus ons bij en zingen we met zijn allen.

We zijn er bijna, we zijn er bijnaaa, maar nog niet helemaal kontje kou.

We zingen nog een aantal andere liedjes en komen dan eindelijk op onze bestemming aan, omg een facking groot hotel met zwembad.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 25, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Love in ParijsWhere stories live. Discover now