İtiraf Notuna Ne Yazmıştım?

8.6K 1.2K 72
                                    

Sevgili günlük... Bugün 10 Nisan 2016 Pazar.

Dün o heyecanla sana itiraf notuna neler yazdığımı söylemeyi unutmuşum. Öncelikle bir fotoğraf hazırladım. Altına ise biraz uzun bir not yazdım. Açıkça belirttiğimi düşünüyordum notta ama demek ki insan sadece görmek istediğini görüyor.

Her neyse şimdi fotoğrafta yazanları aktaracağım.

"Şimdiye kadar en baba itiraf bu olacak sanırım. Şimdi öncelikle bunu atmak benim için bir delilik. Sövenler olacak belki, ya da hakaret edenler olacak. Söylüyorum işte varsın gitsin ne olacağı varsa. ___________ sınıfından __________. Senden hoşlanıyorum. Fakat ters giden bir şeyler var. Ben bir erkeğim."

Neden böyle bir şey yaptım hâlâ anlayabilmiş değilim sevgili günlük. Sanırım insan bazı şeyleri içinde tutamıyor. Ya da belki artık tutmak istemiyorumdur. Sonuç olarak yaptım ve üzülen yine ben oldum.

Şimdi de altına yazdığım notu söyleyeceğim. Gerçi tam olarak bu kısım aklımda kalmadı. Ama buna benzer bir yazı yazdım.

"Evet, yanlış duymadınız.İçinizden ne geçiyor bilmiyorum. Belki iğrendiniz belki de normal karşılayanlar vardır aranızda. Söylemek istediğim birkaç şey daha var. Böyle olmayı ben istemedim. Ben seçmedim yani, elimde olsaydı böyle olmayı istemezdim sizler gibi olmayı denerdim. Denedim zaten de ama işe yaramadı. Bilim adamları son zamanlarda yaptıkları araştırmalara göre eşcinselliğin doğuştan geldiğini bulmuşlar. Bu sizde de olabilirdi. Belki ileride çocuğunuzda olur kim bilir? Sizden tek isteğim empati kurup beni yargılamamanız. Lütfen, çok şey istemiyorum."

Bu yazdıklarım bir şeye yaradı mı? Hayır, yarasaydı sayfa kapanmazdı zaten. Onun sevgilisi olduğunu öğrendim sonra. Acı veriyor be sevgili günlük. Demiştim ya önceden sana.

"Seviyorsun, söyleyemiyorsun."

Zor da olsa söyledim. Elime ne geçti?

Bir zelzeleden artakalmış hayal kırıntıları.

Sözümü değiştiriyorum artık.

"Seviyorsun, söyleyemiyorsun. için acıyor.

Ardından cesaretini toplayıp söylüyorsun. Yine için acıyor. Senin için acı kaçınılmaz. Sen buna mâhkumsun. Acıya alışman gerek. Acı senin tek yoldaşın."

Acıyor işte...

(Y)Aramızda KalsınWhere stories live. Discover now