Bölüm 4: One and Only Finish Part I

2.4K 204 62
                                    

''Kyungsoo artık burada benim kalacaksın yani bir sorun olur mu?'' diye Jongin tereddütle sorduğundan Kyungsoo umursamayıp omuz,sikkeler,kendini kırmızı kanepeye bıraktı.

Jongin onu bu davranışlarını tuhaf bulmuştu.zonlar öpüştü hemde azgınca bir birlerini boşaltmışlardı neydi şimdi bu umursamazlık.

Hatırlamıyor mu yoksa? 'Diye düşünüp tam ağzı açmış dile getirecekken Kyungsoonun çalan telefonu buna engel olmuştu.

"Evet yerleştim sayılır bebeğim ,seni en yakın zamanda görmeye gelecegim, bende öptüm."

Jongin o Hemi denilen kızı deli gibi kıskanıyordu şuan. Kyungsoo ya ne zaman böyle bağlandı bilmiyordu ama onu istiyordu.Zaten sırf onunla,vakit geçirip kendine aşık etmek için hayranları ve şirketi gaza getirmemiş miydi?.Şimdi istediğini elde etmişti bu velet onunla düet yapacaktı şimdi geriye tek bir şey kalmıştı.

Plan part II

"Kyungsooyu kendine aşık ettir "aşamasına geçecekti.

...
Yağhh Jongin bir idolun dolabı nasıl,bomboş olur? Diye Kyungsoo bağırdığında,tuhaf tuhaf eline su şişelerinden birini alıp salonda öyle sırıtan adamın .karşısına geçti.

Kime diyorum Jongin, buzdolabın neden boş,ne yiyorsun tanrı aşkına.

Menajer dışardan söyler genelde Soo hadi,otur birazdan yemeğimiz gelir diye büyük eller küçük bedeni yanına,oturtmaya çalıştıığında fazla güç kullanmış olacakki,Kyungsoo Jonginin kucagına düştü.

Yüzlerinin arasındaki mesafede bir birbirlerinin nefesini solurken Jongin ilk konuşan olmuştu.

"Soo,hatırlamıyor musun?"derken gözleri dudaklarını bulmuş o noktaya odaklanmıştı.

Öpüştüğümüzü, o gece,okyanusta bu dudaklar yalnızca benimdi Soo ve sadece benim olmalarını istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum diye sıcak nefesini üfleyip söylerken Kyungsoo kendinden geçmişçesine ona bakıyordu.

Jonginin söylediklerini idrak etmiş kalkacakken uzun olan ellerini karnının üzerine koyup durdurdu.

"Soo bir sevgilin var biliyorum, bencilce adice olacak ama beni yinede sevemez misin? Senin olmama,izin veremez misin? "

Ne..Neler saçmalıyorsun Jongin. Bırak,beni çabuk "diye debelenmeye başlamıştı ki Jongin karşı konulmaz dudaklara tekrar dudaklarını birleştirdi.

Kyungsoo,burnuna,dolan tanıdık koku ve dudaklarını sömüren tanıdık hisle afallamıştı.Bu yanlıştı Kyungsoo ya göre hem onun sevgilisi yok muydu ama neden ona karşı böyle hissetmemişti bugüne kadar.Bu duygular,o,küçük bedenini korkutuyordu ama bir mıknatıs, gibi de çekiyordu.Sadece. daha fazlasını hissetmek için oda dudaklarını hareket ettirdi.Her hareket ettiğinden dilleri birbirine dolandığında Kyungsoo o geceyi hatırlıyordu.Onu nasıl arzuladığını,Jonginin onu nasıl,sarıp,sarmaladığını .

....

Şehvet,öpüşmelerinin üzerinden iki,gün geçmişti.Bu iki günde Kyungsoo köşe bucak Ondan kaçıyordu ama bugün kaçmak için fırsatı olmayacaktı çünkü şarkıyı yazmaya,başlamaları gerekiyordu.

Derin bir nefes,alıp,Jonginin çalışma,odasının kapısını çalıp cevap gelmeyince içeriye girdi.Kapıyı kapatıp,döndüğünde Jonginin kağıtların arasında elinde kalem uyuya kaldığını görünce beyni dışarı çıkmayı düşünsede. Kalbi onu karşındaki sandalyeye oturtmuştu.

Masanın üzerinde buruşturulmuş kağıtları alarak karma karışık,yazıyı okumaya çalıştı.

Soluduğum hava için var iznim...
Ne kadar yüzdüğümün önemi yok,kollarındayım hala

Tüm gece rüyalarımda bile seni düşünüyorum "Tüm gece"

Ne zaman kollarımı uzatsam

Parmak uçlarımda yayılan dalgalar hissediyorum.

Masadaki diger kağıtları karıştırıp,devamına dair bir şeyler aradı ama yoktu.Yazılan mısralar o,kadar masum gelmişti ki Kyungsoo ya farkında,olmadan. Kalemi eline alıp onun uyurken bile, muhteşem olan yüzünü inceledi.

O,gerçekten gördüğü tüm erkeklerden yakışıklıydı ve kendine çeken bir auraya sahipti.

Ondan bağımsız sarı kağıtta Jonginin aksine düzgün kavisler çizerken sadece,onu izliyordu soo

"Bu,sensin
Tamamı sensin...

Su rengine boyanmış zaman
SICAK gülümsemen çok güzel
Olduğum gibi mutluyum ben...
Bu yüzden beni,başı boş,bırakma.
SEN benim bulduğum
Biricik,bir tanemsin

Yazdığı şeyleri fark edince hızla gürültüyle ,sandalyesini geri iterek. Kağıdı buruşturup,odadan çıkıp hızla kendi odasına girdi.

Eli kalbinde yazdıklarına anlam vermeye çalışıyordu.Sadece Jongin beyninde yankılanır olmuş,ve bu soo ya çok,yeniydi.

Jongin Soo odadan çıktığında gözlerini açıp tutulan belini esnetti.Tabi ki Soo odaya girdiğinde uyanmıştı ama Kyungsoo 'nun ne yapacağını merak ettiği için sadece uyuyor numarası yapmıştı.Yerinden kalkıp çöpe attığı kağıdı alıp açtığında yüzünde kocaman bir gülümseme yayılmıştı.

Kyungsoo kesinlikle ona aşık olacaktı bundan emindi artık.

-----

Aptal,velet neden bu kadar içtin ki? Menajeri kendisinden uzun bedeni eve sürüklerken ona küfürler etmeyi de ihmal etmiyordu. Jongin eve atılıp üzerine kapı kapatıldığında sendeleyen adımlarla çalışma odasına girip yazdığı şarkıyı aldı.Koskoca haftalar geçmişti ama Soo onunla yakınlaşmak yerine gerekli olmadıkça hiç aynı ortamda bulunmuyor,iki kere sevgilisinin yanına bile gitmişti. Jongin gün geçtikçe kalbinin ağırlığı altında ezildiğini hissediyordu.Bu aşk ona acı veriyor her geçen gün azalacağına kalbini bedenini daha çok yakıyordu.

Kapı pervazına dayanıp derin bir nefes alıp elindeki kağıda baktıktan sonra içeri girdiğinde minik beden sandalyede ayaklarını kendine çekmiş uyuyordu. Jongin önüne diz çöküp küçük yumuşak elleri ellerinin arasına alıp avuç içlerine minik öpücükler kondurup iç çekti.

''Soo ,neden benden uzaklaşıyorsun ,uzaklaşma benden sadece yanındaki sayılı günlerimi doya doya sana bakarak geçirmeme izin versen ha ,bu şarkının ikimizin tek anısı olmasına izin verme şarkını son kısmını senin yazmanı istiyorum.''diyerek yükselip dudaklarına masum bir öpücük kondurduktan sonra evden tekrar çıkmıştı.

-----------

Kyungsoo sadece korkuyordu.Bir erkeğe aşık olmayı kabullenemiyordu ama kalbi,çoktan köşe bucak,kaçtığı adama kapılmıştı.

Elleri dudaklarındayken kalkıp,eşyalarını küçük valizine yerleştirmeye başladı. Yapamazdı ona,böyle öğretilmemişti.Bir erkek bir kızla,olmalıydı.

Hiçbir not bırakmadan Jejuya döndü. Jongini artık televizyonda her gördüğünde kalbi,nefes,almasını engelleyecek kadar hızlı atıyor,sürekli onu düşünüyordu.Neden aptallık yapıp döndüğünü de ,bilmiyordu.

evet finali bugün yayınlacağımı söylemiştim ama bir türlü toplayamadım ve iki parta ayırdım,belki yarın yazar bitiririm ve yeni Chanbaek ficim olan ENSLAVED/ESİR 'e bakmayı unutmayın Elmalı turtalarım ve ve bu bölümü düzenleyen manurama ithaf ediyorum iyi ki varsın ruh öküzüm ....

ONE AND ONLY(Kaisoo)Where stories live. Discover now