~Graffiti~

1.8K 117 12
                                    

Multimedya: Graffiti yaparken ki giyimleri :) (Aslında Meriç tam olarak böyle değil ama bu fotoğraf graffitiyle alakalı olduğu için seçtim)

   Dün ki yemekten sonra Meriç, bugün beni alacağını söylemişti. Şapkamı da taktıktan sonra tamamen hazır olup Meriç'e mesaj atacaktım. Evet dün gece birbirimize numaralarımızı verdik. 'Hazırıım.' yazıp gömderdim. Çok geçmeden zil sesi kulaklarımı doldurunca çanta almadan telefonumu cebime atıp çıktım.

  Meriç, az da olsa uzayan sakallarını kesmişti ve bu onu daha küçük gösteriyordu. Siyah iri küpelerimi dikkatimi çekerken bir yandan da dudadığının bir kenarının kıvrıldığını gördüm. Hemen önüme döndüm. "Bak bak çekinme" diyerek zaten utanmış olan beni daha da utandırdı.

  Meriç "Ee yürüyelim mi? Arabayla mı gidelim?" diye sorunca "Ne yapacağımızı bilseydim cevap verirdim ama.." diyerek pişkince sırıttım. "Sen de haklısın neyse. O zaman yürüyelim?" , "Peki".

  Yol boyu eğlenceli sohbetlerle ilerledik. Starbucks'a girip milkshake içtik. Ve sonra büyük bir deponun önüne geldik. Duvarlarda şekilli yazılarla yazılmış müthiş sözler vardı. Ama bir duvar boştu, kücük bir duvardı. Meraklı gözlerle etrafı incelerken aklımadaki şeyi sormaktan da geri kalmadım. "Meriç burda ne yapacağız?"

  Bir kaç sprey boya daha aldıktan sonra başladık duvarı boyamaya. Ne yazacağımıza da karar vermiştik. "Fuck the system!".Öyle eğleniyoruk ki.. Ellerimiz, yüzlerimiz, her yerimiz sprey olmuştu ama biz buna aldırış etmeden devam ettik. Ve sonunda ortaya muazzam bir görüntü çıktı.

    Sonunda şaheserimize bakarak duvarın dibine oturduk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

    Sonunda şaheserimize bakarak duvarın dibine oturduk. Başımı omzuna koydum ve öylece durduk.

   Meriç'den
 
Nefes alış verişlerini dinliyordum. Kalp atış sesi bile huzur veriyordu. Yanımda olduğuna binlerce kez şükrettiğim insan o. Onu asla bırakmam..

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra bir bölüm geldi. Biliyorum çok beklettim ama kitaba yeni bölüm bekleyen çok az kişi var. Ama yine de sizler benim okuyuclarımsınız ve sizin istediğinizi yapmaya çalışmak benim görevim. İnşallah bu bölümü beğenirsiniz. Hepinizi çok seviyorum :) Teşekkürler *-*
 

Yeni KızWhere stories live. Discover now