12

351 32 7
                                    

Mila

"Kur mes taip skubam?" Neramiai paklausiau vaikino kai jis stipriai spaudė vairą ir mes lėkėme tikrai dideliu greičiu.

"Jiems manęs reikia?" Mes važiavome galbūt jau dešimt minučių, bet tikrai nutolome nuo mano tikrai pažįstamų vietų.

"Kam jiems?" Aš visiškai to nesupratau.

"Tiesiog." Aš susiraukiau.

"Galėjai manęs nesivešti..." Sumurmėjau.

"Ar tu gali bent kartą nebūti tokia įkyri? Gali patylėti ir nuomonę pasilaikyti sau? Supratau, kad man nebus įdomu su tavimi." Tikrai išgirdus jo žodžius įsižeidžiau. Giliai įkvėpiau ir nieko nebesakiau. Tikrai nežadu pradėti verkti. "Klausyk, aš atsiprašau. Išsprūdo." Pajaučiau jo delną ant savo kelio ir pasisukau į jį.

Mes privažiavome prie daug žmonių ir aplink buvo ne viena mašina. Mes išlipome kai jis pastatė savo mašiną netoli kitų.

"Duokš ranką, nenoriu jog kiti stebėtų tave, o jei būsi šalia manęs bus ramiau." Jis nesulaukęs ką pasakysiu aš paėmė mano ranką ir mes kartu nuėjome prie vienos iš grupelių žmonių.

"O, žmogau ačiū dievui čia tu..." Atsiduso rudaplaukis iš ligoninės, kuris buvo pas Zayn. "O karštoji seselė. Aš irgi būčiau pasiėmęs tave." Zayn pašnairavo į jį ir vaikinas nutilo. "Mums tavęs tikrai reikėjo. Nė vienas iš mūsų nėra ant tiek geras lenktynėse. Šį kart jei laimėsi gausim dešimt tūkstančių dolerių, nes Adam šiandien dalyvaus ir jis įmetė daug pinigų ir jis kaip visada save per gerai įvertina." Vaikinas pasikasė kaklą."Mano mašina - tu vairuoji. Man keturi tūkstančiai, o tau šeši."

Tik dabar supratau kur mes esam. Nelegalios lenktynės.

"Labiau mėgstu motociklo lenktynes. Tada galiu važiuoti su savo žaislu, bet tebunie šiandien pabandykim. Kas dar dalyvauja? Dėl tokių pinigų verta pakovoti."

Aš čia jaučiausi taip nemaloniai. Aš nenoriu įklimti į tokius reikalus. Ir Zayn yra po velnių tikrai negeras žmogus. Jis paleido mano ranką ir atrodo jam dabar likau šlapia vieta, kuri dabar bus antrame kadre stebės jog vėliau būtų parvešta namo.

Namo.

"Dar šiandien dalyvaus Joe, Mattew, Liam ir James. Taip pat kažkoks naujokas kuris prisistato pavarde. Bennett." Atsakė vaikinas ir Zayn linktelėjo. Iš kišenės išsitraukė cigaretę ir ją pradėjo rūkyti.

"Supratau. Pažiūrėk ją. Nors ir stebėsit viską, bet turėk ją šalia ir pats nelįsk, Louis." Zayn pasakė Louis. "Supratai juk čia lenktynės?" Zayn pažiūrėjo į mane ir aš linktelėjau. "Gal važiuosi su manimi? Ar bijai užsimušti? Nebūsi ant tiek drąsi." Zayn nusijuokė mane dar kart nužvelgęs.

Lyg jis suprastų jog aš esu per didelė bailė viskam ir tiek.

"Žinai ką, važiuosiu drauge." Pasakiau užtikrintu balsu, nors tikrai taip nesijaučiau.

"Ką? Juk aš tik pajuokavau ir tu net negali važiuoti kartu,negalima imti kažko kartu." Jis pavartė akis ir įkvypė dūmų į save.

Pajaučiau Louis rankas apsivejant man aplink pečius."Zayn nebūk toks šmikis, manau, kad tau tikrai leis pasiimti ją kartu."

cigarette // zjmWhere stories live. Discover now