94

1K 66 27
                                    

Dean'i arabada beklemektesin. Yarım saat olmuştur ve Dean hala dönmemiştir. Arabadan inersin. 10 dakika boyunca yürürsün ve Dean'i ararsın. Ama hala Dean'den eser yoktur. 5 dakika sonra, Dean'i kızıl saçlı bir kadınla görürsün. Dean'in bir zamanlar ona anlattığı Karanlık olduğunu anlarsın. Onlara doğru yürürken Karanlık, Dean'i kendisine doğru çeker ve dudaklarına yapışır.

Sen olduğun yerde kalırsın. Zaman sanki kavramını yitirmiş gibidir. Gözlerin dolmaya başlar. Ve ağzından hıçkırık sesi gelir. Hemen ağzını kapatırsın. Dean, senden tarafa döner. Ve seni görür. Dean'e arkanı dönüp yürümeye başlarsın. Dean, arkandan seslenir. "Aşkım lütfen bekle. Sandığın gibi değil."

Yürümeyi kesersin ve tekrardan ağlamaya başlarsın. Dean sana yetişir. "Nasıl olduğunu bilmiyorum. Benimle çok önemli bir konu hakkında konuşacağını söylemişti. Böyle yapacağını bilmiyordum." Dean biraz duraksar. Sonra devam eder. "Onun öpücüğü benim için anlamsız. Ben seni seviyorum. Ve kimse seni benden ayıramayacak." diyerek senin dudaklarına yapıştığını hayal et.

JENSEN ACKLES İLE HAYAL ETWhere stories live. Discover now